Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag 30. juni kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  27.06.2011
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 30. juni kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – RACING POST YEARLING BONUS LØP  – 900 GRESS

Årets første toårsløp ser vi frem til med spenning. Uten kvalifiseringsløp er det lite å holde seg til. Vi prøver med Super Sub, men innrømmer at det ikke er så mye mer enn forsiktige uttalelser å holde seg til.

 

Tips:

6 Super Sub – 1 Mahogny Man – 5 Mumbai Millionaire

Outs: 4 Bomar

 

2.LØP – 3-ÅRS MAIDENLØP1170 GRESS

Sir Costalot har gått to gode løp og fortjener favorittstempelet. Sophies Love er nok ute på sin beste distanse, bør klare en trippel. Outsider blir Cabriolet, som kun har startet i et kvalifiseringsløp på god tid. Blant flere kandidater til siste plass på linjen falt valget på Palindromic, som var brukbar toer bak Berta Isabel.

 

Tips:

5 Sir Costalot – 6 Sophies Love – 9 Palindromic

Outs: 1 Cabriolet

 

3.LØP – V5-1 – MASTERMIND LØP – 1100 DT

Vi tror på hestene i de tre innerste sporene. Alle har fin form, og Phili Boy og Zirkon har 1100 meter på sandbanen som en liten livrett. Aragorn går nok hakket bedre på gress, men kan vinne på sand når formen er som best. Lagoa do Pau er det nok litt kort for, men stallen har i hvert fall fin form.

 

Tips:

1 Phili Boy – 2 Zirkon – 9 Lagoa do Pau

Outs: 3 Aragorn

 

4.LØP – V5-2 – NOVISELØP – 1730 GRESS

Dette noviseløpet er langt mer åpent enn hva slike løp pleier å være. Vi satser på en trio også her, men er langt fra sikre på at det rekker. San Jemeniano vant mot brukbare hester sist på Täby, god sjanse med liknende prestasjon. Arn og Shop Alert har ferske seire, vi satser på at de kan doble seiersantallet. Ferrozzo, Flying Party og Well Fitted er bra hester i årsdebut, vi satser på at de trenger et løp i kroppen. Hongkong Dancer er bra, men hun vil ikke først i mål. Due Amici er bra, men har ikke vist form som i seiersløpet.

 

Tips:

9 San Jemeniano – 7 Arn – 3 Ferrozzo

Outs: 4 Shop Alert

 

5.LØP – V5-3 – MR TOTO LØP – 2400 GRESS

Nosferatu viser flott form. Selv med 68 kilo på ryggen, tror vi på god seierssjanse. Court Circle blir bedre for hver gang, sist ble det en fin seier. Nataniel gikk veldig bra sist i Øvrevoll-debuten til det gjensto 100 meter. Med tanke på den lange pausen, var løpet positivt. Plass på linjen og V5 får også Vamp. God sist med overvekt, er med i striden nå.

 

Tips:

10 Nosferatu – 9 Court Circle – 5 Vamp

Outs: 2 Nataniel

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – MISH LØP– 2830 GRESS

Bankerkandidatene står ikke akkurat i kø denne løpsdagen. Vi prøver oss med en litt vågal alenestrek på Surfer. Har tre annenplasser på tre forsøk i år og har vært nærmere vinneren for hver start. Polskfødte hester pleier ikke å ha problemer med lang distanse, så vi tar sjansen. So Trendy har meget fin form, kan være en skummel utfordrer. Zafir Zaid mistet en sko sist, gikk med tanke på det meget bra. Cawakimi er svært vrien å sette inn i løpet. Har kun en start på Strømsholm som sitt eneste forsøk i Skandinavia.

 

Tips:

8 Surfer – So Trendy – 4 Zafir Zaid

Outs: 2 Cawakimi

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – NORSK RIKSTOTO CUP - JERNDIVISJON – 1600 GRESS

Dette synes vi er meget åpent. Stall Hope og Pål Jørgen Nordbye har hatt en flott sesong så langt, med tre seire på Fair Flair og Bittersweet, samt en gevinst for River Landing. Vi vinnertipper Bittersweet, men det er gress og høyere formtall nå. Noble Knight er ute på en distanse som vi tror vil passe bra. Det er dog femte løpet på en snau måned, og det er nokså tett. Slik vi ser det, er det ett av de jevneste løpene denne sesongen.

 

Tips:

12 Bittersweet – 3 Noble Knight – 6 Azzah

Outs: 11 Cicinho

 

8.LØP – BACK ON TRACK AMATØRLØP – 1370 GRESS

Underlag og distanse er helt rett for Chief Eric. Vi tror han er med helt i toppen tross høy vekt. Tahayab er på gang og har en god rytter. High Desire viste fin form sist, og Imperial Skylight har en flink rytter.

 

Tips:

7 Chief Eric – 3 Tayahab – 6 Imperial Skylight

Outs: 4 High Desire

 

 

 

 

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd: 1-2-3

2.avd: 9-7-4

3.avd: 10-9-2-5

4.avd: 8 Surfer

5.avd: Alle 15