Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 30. juni kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  29.06.2011
Artikkelbilde
Nosferatu

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 30. juni kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 30. juni:

 

1.løp: Dette er årets første toårsløp. Vi velger å vente til disse hestene får løp i kroppen med å sette dem opp mot hverandre.

 

2.løp: Cabriolet: Ok kvalløp i fjor. Blir trolig tøft å vinne, men skal ha premiesjanse. Grey’s Experiment: Debuterer, trenger temmelig sikkert løp i kroppen. Millevini: Har skuffet til nå. Neppe mer enn en mindre premie. Mississippi: Debutant, som nok også behøver løpet. Sir Costalot: Har gått to fine løp, vi tror det er snakk om en vinner nå. Sophies Love: Har vært med i flere løp, men tapt på slutten. Nå er det kortere, og da kan det bli trippel. Younevercatchme: Årsdebut, trenger nok et løp. Like a Charm: Premie, kan være i bildet for siste trippelplass. Palindromic: Brukbar som toer i nest siste start. Premie, mulig trippel. Facalani: Viser litt fremgang, ikke langt unna siste trippel, tror vi.

 

3.løp: Phili Boy: Fungerte ikke sist på gresset. Er nok klart bedre på sandbanen og bør ha en god sjanse her. Zirkon: Ser også ut til å være en sandhest. Bør være med i toppen.  Aragorn: Er på vei mot storformen. Da skal dette være et selskap han skal være langt fremme i. Mirliton: Treåring, som har vært mye slått. Vi tror han trenger løpet. Miss Success: Vant i billig selskap på Jägersro. Har fart til å være med et stykke fremme. Dzius: Gikk bra da han ankom Norge. Har ikke fulgt opp, og vi synes det ser hardt ut i årsdebut. Eko Kramer: Er blitt fjortis. Virker å være over det verste. My Million: Har ikke fått det til så langt. Vi synes det ser tøft ut. Lagoa do Pau: To seire i år i Danmark. Dette er nok litt kort, men stallformen er fin. William Hepburn: Har ikke vist noe på lenge. Kan mye på sitt beste, men vi tror uansett at dette er litt kort. Mr Sabatini: Går helt på det jevne. Får nok premie, men han virker entaktet. Habenaria: Har tredjeplass som best. Kan være i nærheten av noe liknende her.

 

4.løp: Well Fitted: Ok på Täby i fjor. Mot ganske tøff motstand ser det litt hardt ut i årsdebut. Cavallina: Positivt løp sist bak Arn. Det er rom for forbedring, og da kan det bli premie på ny. Ferrozzo: Toer i fjor bak Sir Lando. Har møtt de aller beste, men også vært en del slått. Med på gardering.  Shop Alert: Viser positive takter. Regnes i fremre del. Flying Party: Har ikke startet på et snaut år. Kan en del, men trenge nok et løp. Hudson River: Får det tøft i dette selskapet.  Arn: Utvikler seg fint. Kan doble seiersantallet. Hongkong Dancer: Ingen seire og syv annenplasser. Kan bli toer for åttende gang, for å vinne ser hun ikke ut til å ha lyst til. San Jemeniano: Spurtet fint til seier sist. Liker gress, fin mulighet nå. Jackie Ant: Ser ut til å møte overmakten. Due Amici: Har kapasitet, men vi tror han trenger et par løp til.

 

5.løp: Until June: God hest i årsdebut. Best på sandbane om høsten, så vi avventer denne gang. Nataniel: Gikk bra veldig lenge sist. Bør gå frem med det løpet, regnes tidlig. Amazer: Er også best når det er litt kaldere i været. Premie? Artie Bucco: To gode løp nå. Vi mener han er aller best på litt kortere løp enn det han møter nå. Vamp: Liker gressløp om sommeren. Skal med på V5-bongen.Beluga: God som treåring. Er på gang og skal ikke regnes helt bort. Dubai Samurai: Flink hest, som vi mener er klart best på sand. På gress tror vi formtall 82 er litt høyt. Magnificence: Vant et stort hoppeløp i fjor. Har ikke tjent penger i år. Kan klare premie nå.  Court Circle: I rivende utvikling. Regnes tidlig nå. Nosferatu: God både på flatt og hekk. Med i striden.

 

6.løp: Milliondollarbaby: Har vært klart slått i flere hekkeløp. Toer i et flatløp, men fikk seieren da førstehesten ble disket. Premiesjanse. Cawakimi: Har kun gått på Strømsholm i år. Har aldri vunnet, men ser ikke så verst ut. Med på gardering. Emperor: Strøket sist, vi tror han trenger et løp igjen. Zafir Zaid: Har tent til i år. Om han står distansen, kan det være en luring. Lili Marleen: Har aldri vunnet. Neppe mer enn en mindre premie. Windiana: Forbedret sist, men vi synes det sr hardt ut å vinne.  Mohikan: Godt gressløp sist. Står normalt distansen og kan være en strek for de spillere som garderer bredt. Surfer: Tre strake annenplasser. Nå kan det være tid for den første seieren. So Trendy: Flott sesong i år. God både på gress og sand, fin sjanse.  Big Master: Ok hekkeløp sist, er med fremme lenge. Mangler muligens litt speed. Jumeirah: Går bra, men som treåring her tror vi det blir litt tøft. Topper: Har hatt vondt i halsen. Forbausende ungdommelig tenåring, ikke helt umulig. Intricate Talent: Går bra i trening, ikke så god i løpene. Vi må se mer før vi tror på henne. Aladar: Har endelig begynt å vise noe etter flere år med skuffelser. Kan være en spennende gardering.

 

7.løp: Totte: Vant sist i en tett finish. Bør ha en god sjanse på trippel her. Entourage: Brukbart løp sist. Bærer veldig høy vekt, men skal regnes i et åpent løp. Noble Knight: Har aldri vunnet, men var ikke langt unna i nest siste start. Distanse og underlag bør passe, kan sprekke nullen. Dark Pride: Klarte å vinne sist. Har også vunnet på denne distansen, men vi mener at hun er bedre på litt kortere løp. Indian Drive: Kjemper om en mindre premie. Azzah: Liker gress, en av mange om det klaffer. Fendi: God på denne tiden i fjor, god premiekandidat The Bishop’s Joy: Bra sist i Gøteborg. Vinner ikke ofte, men har en fin sjanse nå. Between Friends: God på hekk på Täby. Dette er nok litt kort, men vi våger ikke avskrive ham helt. Ziwy Skate: Bærer høy vekt, neppe mer enn premie. Cicinho: Distansen bør passé bra, i striden. Bittersweet: Flott sesong så langt i år. Høyere formtall og første gang på gress gjør oss litt usikre.  River Landing: 1600 meter kan virke litt langt. Premie kan være et greit mål. Gameboy: Litt langt og ingen trippel på to år. Vi tviler. Beauchamp United: Viser ikke form for tiden. Trolig litt for tøft.

 

8.løp: Emma: Viser en viss fremgang, bør klare premie. Zavann Zaid: Har ikke imponert i år, neppe mer enn premie. Tahayab: Distanse og underlag bør passe. Vi tror på en god sjanse.  High Desire: Vant sist, er nok med i striden på ny. On the Piste: Går ganske jevnt, mulig trippel. Imperial Skylight: Vinner uhyre sjelden. En trippelplass er dog aktuelt. Chief Eric: 1370 meter på gresset skal passe bra. Fin mulighet.  Most Wanted: Har vært bra på sandbanen. Går han like bra på gresset, blir det en fin premie. Flashline: Er kapabel, men har ikke startet på nesten fire måneder. Liten outsider. Ed Hardy: Har aldri vunnet. Vi tviler litt på at det skjer her.