Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 2. juni kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  01.06.2011
Artikkelbilde
Chief Eric starter i det 4. løpet

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 2. juni kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 2. juni:

 

1.løp:

Watashi: Kun en tredje på starter. Neppe mer enn premie. Soul of Gold: Fin spurt til tredje i lunsjløp. Skal være med i striden her. Ifannik Sacc: En ganske jevn hest med bra rytter. Bra trippelsjanse. Manits Lo: Har ikke startet på en evighet. Rytteren gifter seg lørdag, det spørs om det hjelper.  Emperor: Et par fine løp, klart med i favorittskiktet. Naja: Har manglet det lille ekstra, vi tror det blir tøft.  Onkel Blaa: Her kan det bli litt roligere i tet enn det har vært før i år. I så fall tror vi det er en liten sjanse. Hattan: Har en brukbar tredjeplass, eller ikke vist noe som rekker. Vi tviler. De Luca: Gode løp i Danmark. Bra rytter gjør mulighetene gode. Desert Fuse: Rader ikke opp seire, men får ofte premie. Kan være et trippelkort.

 

2.løp:

Marked by Zorro: Er slett ikke så dårlig, men vi tror han møter overmakten. King of Aquitane: Skuffet litt 17. mai. Det ser hardt ut med noe mer enn premie. Apilado: Klart slått i Tyskland i et sterkt felt. Trippelaktuell her. Manchester: Avgjorde greit 17. mai.  Må være klart bedre enn da, men det tror vi også han er. Vinnerkandidat. Norwegian Reward: God treåring, som nok møter overmakten her. Geordie Iris: Har imponert stort. Kan utfordre Manchester.

 

3.løp:

Azzah: Vi er litt usikre på om hun er rask nok til å følge de beste. Vant sitt eneste løp som toåring. Gasoline: Er lite startet, trenger trolig enda flere løp. Aylar: Enklere i mot nå. Gress en fordel, vi tror hun er med i striden. Phili Boy: Gress et lite usikkerhetsmoment, har ikke fungert så bra på det underlaget. På den annen side er det også en bedre hest nå enn da hun sist prøvde gresset. Zit Zaid: Vi tror hun mangler den nødvendige farten. High Desire: Så langt kun en seier I karrieren. Behøver ikke være så langt unna i dette selskapet. Star Quest: Vant på Øvrevolls Derbydag i 2009. Med på gardering.  Ed Hardy: Har ikke vunnet på 16 starter, det ser hardt ut her også. Habenaria: På det jevne til tredje sist. Må være litt skarpere for å vinne nå. Aragorn: Har skuffet litt i år. Mange fine gressløp gjør at vi anbefaler en strek. Oh Felia Lo: Har ikke vist noe særlig på Täby. Det ser hardt ut. River Landing: Er blitt en bra sprinter. Skal være med  i striden nå. Liberty Cash: Grei innsats sist, der det kun var tre hester som var noe å bry seg om. Ok sjanse i et ikke alt for hardt selskap.

 

4.løp:

So Surreal: Går til sitt formtall. Hard motstand i sitt første løp på Øvrevoll. Rapponghi: Er nok litt bedre på sand. Kapabel, men skal normalt få det vrient med å vinne. Tumaco: Har kun vunnet ett løp på Øvrevoll. Er dog et meget godt trippelkort. Egon: Litt skuffende årsdebut. Dette er kanskje litt kort? The One and Only: Halsoperert i vinter. Trener bra, men det er tøff motstand i årsdebut.  Female Spring: Dette ser ut som en fin oppgave. Distansen bør være perfekt. Må med om man garderer. Massenzio: Starter ikke. Home Straight: Slet på gresset i fjor. Litt for tøff motstand, tror vi. Filligree: Vil trolig like overgangen til gress. Likevel ser det hardt ut. Chief Eric: Går gode løp nesten hver gang. Ser hakket bedre ut på sand. Premie kan det fort bli. Tatoosh: Høy vekt og litt kort. Likevel er dette hesten å slå. En topphoppe, som vi tror blir vrien å matche.

 

5.løp:

Dakiyah: Første start på Øvrevoll. Trenger mest sannsynlig løpet, men kan være en interessant gardering. Saddle the Storm: Går gode løp på gresset. Regnes i et litt åpent løp.  Holly Golightly: Matches mot store løp senere i sesongen. Er så kapabel at hun må regnes selv i årsdebut. Dalmeny: Har slitt litt hittil i år. Vi synes det ser litt hardt ut. Daychan: Flott form. Må regnes tidlig nå. Vestano: Svak på gress sist. Har dog taklet underlaget før. Bør ikke regnes bort på ett svakt løp. Magnificence: Kapabel hoppe. Kan duke opp om det klaffer underveis. Fair Flair: Imponerte sist torsdag. Har ikke fått vekttillegg og må regnes på ny. Northern Pal:

 Er ikke jevn, tar i for fullt når han selv vil. Har vært litt bedre på sand de siste årene. What Budget: Uheldig sist. Kommer mer og mer og er en spennende outsider. Court Circle: Har slitt med sykdom, trenger nok flere løp. Archived: Skuffet stort sist. Kan mye mer og bør ikke glemmes.

 

6.løp:

Omar: Klar slått i årsdebuten. Kjemper om en mindre premie. Tesseron: Ustartet. Det skal normalt bli for tøft. Max Manus: Ganske brukbar sist. Kan kjempe om trippel. Sophies Love: Finner trolig noen som er for gode. Premie er mulig.  Valentino Rossi: Trenger nok flere løp før han kan matche de beste. Royal Games: Bra prestasjon sist. Kjemper nok i teten. Milly: Hoppe med fin utvilking. Klar sjanse. Favoritten: Synes han har skuffet litt i år. Stallen tror mer på Milly. Ariann: Fin utvikling. Vi mener hun har fordel av distansen. Brown Beauty: Har skuffet så langt. Det ser vanskelig ut.  Bridget Jones: Trenger nok flere løp. Theatrical Sky: Skuffende årsdebut. Neppe mer enn en mindre premie.

 

7.løp:

Noble Knight: Er nok litt bedre på gress enn sand, kan være verdt en gardering Sunceleb: To svake innsatser så langt i år. Det ser litt hardt ut. Big Master: Har vært best på sand. Neppe mer enn premie.  Perrelli: Treåring som vi tror må ha et par løp til i kroppen. Intricate Talent: Har skuffet en del til nå. Vi lar henne hvile til vi ser fremgang. Topper: Sterk årsdebut, vi tror 13-åringen kan være med i teten. Surfer: Solid årsdebut. Detrte bør være en fin mulighet. Hongkong Dancer: Er ofte med i striden. Et minus at hun aldri har vunnet. Wood Top: Har til nå vært best på sand. Skal ikke forbedre seg så mye for å ha en fin sjanse. Rebel Heart: Var nær ved å ta sin femte strake sist. Må alltid regnes. Head Above Clouds: Tre seire på denne tiden i fjor. Løpets luring. Harmony Hall: Svak årsdebut. Formtallet er nok i grenseland. Lili Marleen: Har aldri vunnet, vi tror det blir vrient også nå. Cool Match: Bra kapasitet, skal regnes om han viser sitt aller beste. Zafir Zaid: Har fått formtall 64. Vi tror det er litt i høyeste laget.