Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 16. juni kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  15.06.2011
Artikkelbilde
Entangle på Tæby 31. mai. Foto Stefan Olsson

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 16. juni kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 16. juni:

 

1.løp:

Valentino Rossi: Trenger flere løp før vi spiller. Sir Costalot: Meget god debut sist torsdag. God sjanse om han er like flink på sandbanen. Lord Rossmo: Har ikke imponert så langt, vi tviler. Maraboux Javilex: Skuffet i debuten, må vise bedre for å være med i toppen nå. Ovation: Gikk brukbart på torsdag. Det er dog verre i mot nå, maks premie. Shop Alert: Skuffet noe i siste start. Går hun som i debuten, er det en fin sjanse. Hongkong Dancer: Har et fint løp, men viser ikke vinnervilje. Godt trippelkort. Sophies Love: Premie, kan kjempe om den siste trippelplassen.

 

2.løp:

Northern Pal: God hest, som ikke har formen på topp. Dette skal være litt kort, så vi tror det blir tøft å vinne. Yorkshire Lad: Ikke rask nok på 900 meter torsdag. Dette bør passe bedre, men formen virker ikke å være helt på topp. Ticmosic: Lyktes heller ikke på 900 meter sist. Er klart bedre på sandbanen, men helt umulig er det likevel ikke. Aquila Flyer: Har ikke startet siden 2009. Det er mest trolig at han trenger et løp. Wattan: God tredje på torsdag. I fjor ville han ha vært sjanseløs i et slikt løp, nå er det en brukbar mulighet. Desert Rose: Skuffet litt sist. 1370 meter er trolig litt langt, men hun kan klare en trippel. Distant Beat: Passende betingelser. Vi synes det ser ut som en meget god mulighet. Royal Hill: Er nede på formtall 70, og det er lenge siden. Om han står hjem på denne distansen, bør trippel være aktuelt.

 

3.løp:

Vamp: Fire kilo overvekt trekker ned, overgangen til gress er tilsvarende positivt. Går gode løp om sommeren, skal passes fremover. Hot Wing: Meget god hest, som nærmer seg formen. Vi tror det kan være en spennende gardering. Fricoteiro: Slett ikke dårlig i Walter Nilsens Minneløp. Er aningen bedre på sand, men må regnes. Holly Golightly: Fireårig hoppe som møter meget sterk motstand. Er god selv også, mulig trippel. Beluga: Årsdebut, vi synes det ser hardt ut mot skarp motstand. Windy Gap: Har vært fantastisk på sand i Sverige. Er han like bra på gress i Norge, blir han vrien å beseire. Anmeldt til Valley Chapel Memorial 7. juli. Hawk and I: På det jevne i siste start, klar premiesjanse. Magnificence: Tre kilo overvekt, skal normalt måtte nøye seg med en mindre premie.  Dakiyah: Brukbar i sitt første løp på Øvrevoll. Skal ikke nonsjaleres. Nosferatu: Flott hekkeløp sist torsdag. Hvis ikke det sitter for mye i bena, er han meget farlig.

 

4.løp:

Cicinho: Distansen burde passe bra. Har vært best på sandbanen så langt, men kan være verdt en gardering. Aylar: Har ikke funnet storformen i år. Kan nok til å være med om hun tar frem det beste fra i fjor. Delily: Vinner veldig sjelden. Som trippelhest kan hun være aktuell. Facalani: Treåring, som vi synes det ser litt hardt ut for. High Desire: Avsluttet fint sist på gresset. 200 meter lenger burde ikke være noe problem.  Molino: Har sett litt skarpere ut på sand, premie?  Zit Zaid: Sjokkvant nylig med stor overvekt. Må tas på alvor fremover. Pecoiquen: Et stykke unna formen, vi tviler litt. Soraya: Svak årsdebut. Dette passer nok bedre, men vi tror det blir hardt å vinne. Emma: Har ikke vist noe særlig siden seieren i Danmark for ett år siden. Firefox: Gikk flott sist, men fikk liten hjelp av rytteren. Vi tror på stor seierssjanse. Swedish Time: Ganske jevn, bra løp på gress i Gøteborg. Passes. Beauchamp United: Neppe mer enn premie med overvekt. Prøver blinkers. Chorusso: Har hatt langt høyere formtall enn han har nå. En klar outsider.  River Landing: Virker klart best på sand, vi vil se mer på gresset.

 

5.løp:

Half Pint Bill: Henger med i alle selskap, men selv premie er tøft her.  Bullwhip: Imponerte med sikker seier på Täby. Dette er mye tøffere, men det er ikke umulig med trippel. Tertullus: Imponerte sist i Stockholm. Har vunnet løpet to ganger før, det kan bli tredje gangen torsdag. Palermo: Har stor kapasitet. Men det har vært mye problemer, så vi tror det blir vrient å vinne.  Entangle: Fantastisk hoppe. Garantert i seiersstriden.  Royal Power: Fin årsdebut. Selskapet er flere hakk tøffere. Er likevel i stand til å kjempe om trippel i et lyst øyeblikk. Handsome Hawk: Toer i løpet i fjor. Har ellers ikke imponert på lenge, men vi vet at det er snakk om en hest med høy kapasitet.

 

6.løp:

Without Fear: Er kraftig på gang. Kjemper i toppen, tror vi. Elusive Time: Har vunnet syv av ni løp, inkludert det norske kriteriet. Med i striden. Norwegian Reward: Går gode løp, møter nok overmakten. Vote for Me: Knallhard motstand i årsdebut. Vi tviler. Marked by Zorro: Viser klar fremgang,  kanskje premie. Cawett Cove: Godt løp 17. mai. Kan klare trippel på sitt aller beste. Wings of Thunder: Meget gode løp i år. Hvor god er han på gress? King of Aquitaine: Knapt slått av Manchester sist. Premie, kan klare trippel. Song d’Amour: God hest, møter nok overmakten nå. Majestic Max: Går gode løp, en premie kan ikke utelukkes. Manchester: Blir nok favoritt, men vi tør ikke anbefale bankerspill. 1600 meter er ikke hans beste distanse, og vi tror han får sterk motstand. Blinkers på er interessant. Anton: Har levert mange gode løp. Ukjent bane et minus.  Apilado: Later til å være på rett vei. Kan gi treneren hans tiende seier i 2000 Guineas. Moorland Boy: Kapabel, men nå tror vi det blir litt for tøft. Oversteer: Går gode løp, men dette skal bli vrient.

 

7.løp:

So Trendy: Sterkt løp til annen sist. Bra sjanse i et meget åpent løp. Brave Hawk: Liker gressbane. Fikk tre kilo for seieren sist, kanskje tøft å vinne nå. Surfer: To gode løp i år. Den første seieren er nok ikke så langt unna. Court Circle: Viste fremgang sist. Mye vekt, men umulig er det ikke. Topper: Begynner å bli gammel, men går sjelden et dårlig løp. Sjanse i dagens vanskeligste løp. Mohikan: Svak i årsdebuten. Det ser litt tøft ut, men vekten på 49 kilo er tiltalende. Harmony Hall: Formtall 70 virker å være litt for høyt. Kun med om man garderer bredt. Zafir Zaid: Vant sist som et sistevalg. Får det trolig tøft med å doble til to strake. Graphiella: Var en lovende hoppe, som ikke har slått helt til. Det er lite som skiller, men det ser litt hardt ut. Severio: Har aldri vunnet, men det var ikke langt unna sist. Hardt i mot nå, men det er langt fra umulig. Artistic Light: Har så langt vært best på sandbanen. Derfor kun en outsider et stykke ute. Hakuna Matata: Vant årets første løp på Øvrevoll. Siden har formen pekt feil vei. Vi tviler. Flying Falk: Har ikke fått det til i år. Kan nok til å kjempe fremme, men det spørs om han er klar for å vise det nå. Nataniel: 11 av 12 ganger på trippelen i Polen. Årsdebut i bra selskap, men det er tydeligvis en hest med kapasitet. Vestano: To svake løp på gress. Om det er gresset eller noe annet som er feil, skal vi ikke hevde for hardnakket. Men så langt har sandbanen vært best.

 

8.løp:

Gasoline: Har hittil ikke tjent en krone. Kan det bli ”ukelønn” nå? Desert Fuse: Går ganske jevnt. Kortere løp tror vi ikke er noen fordel. Setter på blinkers. Party Booster: Har ikke vist form på lenge, premie bør være mulig. Mr Sabatini: Har kun en seier i karrieren. Bra rytter kan hjelpe en del. Hidden Treasure: Godt løp sist på Jägersro. Har fin form og scorer bra på det her. Ziwy Skate: Gikk fint til seier på nasjonaldagen. Med den formen bør det være gode sjanser for å hevde seg i toppen. Sweet Soul Diva: Viser ikke form, vi avventer. Bonne Geni: Bra form og god rytter. Vi tror han er med i toppen. Lili Marleen: To brukbare løp i år. Har aldri vunnet, her tror vi det kan være nokså nær. Noble Knight: Avsluttet bra torsdag etter en dårlig start. God premiesjanse. Mr Melodyclub: Hest i god form. Rytteren vant Fegentri totalt i fjor, en meget god sjanse.