Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 21. juli kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  18.07.2011
Artikkelbilde
Cawakimi, programmets bankerforslag

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 21. juli kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – QUICK KNOCK LØP  – 1370 GRESS

Filligree fikk en litt dårlig start forrige gang. Gikk siden et flott løp, og nå kan det være klart for den første seieren på Øvrevoll. Yorkshire Lad er ofte i nærheten, har gjort seg fortjent til en seier. Vi vil ikke helt slippe Bello Secondo. Har vært uheldig og hadde sin beste form i fjor i slutten av juli. Chief Eric har ok betingelser og får plass på linjen. Wattan med to kilo lettelse er også aktuell.

 

Tips:

2 Filligree – 4 Yorkshire Lad – 10 Bello Secondo

Outs: 3 Chief Eric

 

2.LØP – SUPERSPRINT490 GRESS

Light the Fire er best på supersprint om det går bra i starten. Kanskje er førstesporet et lite minus. Alight er også lynrask, og Chips O’Toole har mye fart. Sundbye-duoen Ticmosic og Happy Larry bør begge være i trippelbildet.

 

Tips:

1 Light the Fire – 5 Alight – 3 Ticmosic

Outs: 6 Chips O’Toole

 

3.LØP  – V5A-1 - MAJOR CHR F MICHELETS MINNELØP – 2830 GRESS

Nosferatu vant fjorårets utgave foran Vamp og What Budget. Det er samtidig de tre siste vinnerne av løpet. 69 kilo på Nosferatu er en drøy vekt, og derfor setter vi Vamp først på linjen. Men alle de tre nevnte har en klar sjanse. Monfalcone går med overvekt, men likevel er han i bildet. Pilgrim har vært god i seiersløpene, men vi tror dette kan være litt langt, 77 i formtall også det høyeste han har hatt. Er det feil, får man bare legge seg flat.

 

Tips:

3 Vamp – 4 Nosferatu – 8 Monfalcone

Outs: 11 What Budget

 

4.LØP – V5A-2 – NORSK RIKSTOTO CUP - BRONSEDIVISJON STAYER– 2400 GRESS

Cawakimi så ikke ut til å trives på sandbanen sist, men gikk likevel et godt løp. Tilbake på gresset tror vi på seier igjen. Surfer har fire strake annenplasser, er således et godt trippelkort. Artie Bucco gikk fint til annen bak Nosferatu, ser ut til å ha funnet formen. Det har også Severio, som er med der fremme hver gang i år.

 

Tips:

1 Cawakimi – 8 Surfer – 5 Artie Bucco

Outs: 6 Severio

 

5.LØP – V5A-3 – MORTEN OGTORVALD KLAVENESS’ MINNELØP – 1600 GRESS

For første gang skal Dingle View møte eldre hester. Selv om hun slipper Entangle og Theatrical Award, er det veldig mange gode norske hopper. Vi setter Grafitti fremst i en sterk trio fra Niels Petersen. Dessuten er Symbol of Arch en het vinnerkandidat.

 

Tips:

6 Grafitti – 2 Symbol of Arch – 3 Tatoosh

Outs: 4 Dingle View

 

6.LØP – V5A-4  – DD-1 - NORSK RIKSTOTO CUP – GRUNNDIVISJON MILE – 1600 GRESS

Bittersweet ble sent strøket sist. Nå er hun tilbake på 1600 meter, en distanse hun var helt suveren på for tre uker siden. Formtallet har steget fra 40 til 64 i år, men det er ikke sikkert det stopper der. Lord Rossmo er kraftig på gang, og Noble Knight har nok en bedre distanse nå. Mamaloca spurtet strålende sist, regnes nå.

 

Tips:

14 Bittersweet – 3 Lord Rossmo – 1 Noble Knight

Outs: 6 Mamaloca

 

7.LØP – V5A-5 – DD-2 – SKANDINAVISK MESTERSKAP FOR 3-ÅRINGER -  1800 GRESS

Det smeller ofte i dette løpet, og det er mulighet for en overraskelse også i år. Golden Memory var knallgod sist på Täby, en bane hvor hun har vunnet alle sine løp. Det er kun i debuten hun har gått løp på Øvrevoll. Mikkelangelo skulle gjerne hatt enda lenger løp, men er i rivende utvikling. Alvin var god toer i Dansk Derby, og Manchego hadde en rå spurt til tredje i løpet Golden Memory vant på Täby.

 

Tips:

5 Golden Memory – 11 Mikkelangelo – 8 Alvin

Outs: 7 Manchego

 

 

 

 

V5-forslag 480 rekker:

 

1.avd: 3-4-11

2.avd: 1 Cawakimi

3.avd: 6-2-4-3

4.avd: 14-3-6-1

5.avd: 5-11-7-8-1-10-9-3-2-6