Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 25. august kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  18.08.2011
Artikkelbilde
Billsson

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 25. august kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – RADISSON BLU PARK HOTEL CUP– 1750 DT

Vi prøver med et knepent vinnertips på Pecoiquen. Viser fin form og har en god rytter. Zen Cat har også en bra rytter, skummel selv om det er litt i korteste laget. Klar outsider er Graphiella. Var meget god som unghest, kan være på vei tilbake. Starter i Gøteborg lørdag etter programtrykk. Reaching Nirvana har vunnet på formtall 54 tidligere.

 

Tips:

3 Pecoiquen – 2 Zen Cat – 7 Reaching Nirvana

Outs: 4 Graphiella

 

2.LØP – NOVISELØP1100 DT

I dette noviseløpet ser French Fantasy ut til å ha et fint løp. Møter to spennende utfordrere. Flying Party og Mad Men har ikke vist så mye på lenge, men vi tror 1100 meter kan være en god distanse for dem. Løpet har ikke den helt store klassen, og Otama Toyboy kan være skummel selv om det er snakk om debut.

 

Tips:

8 French Fantasy – 4 Flying Party – 7 Mad Men

Outs: 1 Otama Toyboy

 

3.LØP  – V5A-1 – WATER GARDEN LØP  -  1100 DT

Home Straight og Rapponghi tok de to første plassene på samme underlag og distanse torsdag. Begge gikk flott, og vi tror dette løpet står mellom disse to. Aventurin er rask og Lady Rossmo har denne gang et litt bedre spor. Men på V5 nøyer vi oss med den nevnte duo.

 

Tips:

7 Home Straight – 6 Rapponghi – 4 Lady Rossmo

Outs: 3 Aventurin

 

4.LØP – V5A-2 – WILLIAMSHAKESPEARE LØP – 2400 DT

Her lurer det en overraskelse i vannskorpen. Mange av hestene har nå startet en del på gress, men nå er det sand. Det underlaget passer bra for flere. Sist Dubai Samurai gikk på sanden, ble det suveren seier. Until June, Northern Pal og Amazer er også flinke på sand og liker seg dessuten når det nærmer seg høst. Vi prøver med full gardering, da løpet virker vrient å vurdere.

 

Tips:

2 Dubai Samurai – 1 Until June – 6 Northern Pal

Outs: 9 Amazer

 

 

5.LØP – V5A-3 – WILD SEIGNEUR LØP AVD 2 – 1100 DT

For å si det forsiktig er ikke dette feltet av de aller skarpeste vi har sett på Øvrevoll. Etter vår mening skiller en duo seg litt ut. Vi tenker på Oh Felia Lo og Forever Fong. Førstnevnte var knapt slått av Phili Boy i et lunsjløp i juli, og Forever Fong var tredje i det samme løpet. Marcelis og Gameboy er de to eneste som har vunnet, selv om det er en stund siden.

 

Tips:

2 Oh Felia Lo – 12 Forever Fong – 3 Marcelis

Outs: 4 Gameboy

 

6.LØP – V5A-4 – DD-1  – WILD SEIGNEUR LØP AVD 1 -  1100 DT

Meget åpent. Firefox og Merrie del Fine starter i Gøteborg søndag. Sjekk den formen før bongene komponeres, for begge bør ha bra sjanse. Phili Boy er ofte med i toppen, og årsdebuterende Sonja er ganske rask. Men som helhet et vrient løp å vurdere.

 

Tips:

9 Firefox – 6 Phili Boy – 10 Sonja

Outs: 4 Merrie del Fine

 

7.LØP – V5A-5 – DD-2 – WESTERN BAY LØP -   2400 DT

Billsson var meget god I sin årsdebut nylig på Øvrevoll. Selv om han nok er best på gress, har han også gått mange gode løp på sandbanen. Vår banker i en meget åpen omgang. Desert Fuse er jevn og flink og bør være et godt trippelkort. The Bishop’s Joy er også ganske jevn og kan vinne om favoritten svikter. Clauses Mistral kan overraske hvis hun står 2400 meter helt hjem.

 

Tips:

10 Billsson – 12 Desert Fuse – 1 Clauses Mistral

Outs: 3 The Bishop’s Joy

 

V5-forslag 480 rekker:

 

1.avd: 7-6

2.avd: Alle

3.avd: 2-12

4.avd: Alle

5.avd: 10 Billsson