Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 18. august kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  15.08.2011
Artikkelbilde
Phili Boy

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 18. august kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – 2-ÅRSLØP – 1370 GRESS

Fool too Cool og Grey’s Electra gikk jevnt i debuten bak gode Ko Zin. Kjemper langt fremme her. Johaug og Mumbai Millionaire leverte også greie debuter. Kid Creole debuterer, kan være med direkte.

 

Tips:

3 Fool Too Cool – 7 Grey’s Electra – 6 Johaug

Outs: 5 Kid Creole

 

2.LØP – MAIDENLØP1980 GRESS

Ikke så høy klasse over dette maidenløpet. Al Rannan har vært lite slått av meget gode hester, et nokså klart førstevalg. Well Fitted kunne ikke følge de beste i Derby Consolation i Sverige søndag, enklere i mot her. Etter et par positive løp skuffet Lord Rossmo en del i siste start. Her bør trippelsjansen være god.

 

Tips:

6 Al Rannan – 8 Well Fitted – 2 Brown Beauty

Outs: 1 Lord Rossmo

 

3.LØP  – V5A-1 - VILIO LØP  -  1100 DT

Her har Eva Sundbye fire av feltets åtte hester. Alle liker 1100 meter på sandbanen, og de vil helt sikkert gjøre seg gjeldende. Av de øvrige tror vi mest på Red Colori og Desert Rally. Førstnevnte er tilbake etter skade, mens det muligens er litt kort for Desert Rally til å være ideelt. Av de fire hos Sundbye prøver vi med Rapponghi. Har gått ok på gress og var flink sist i et litt langt sandbaneløp.

 

Tips:

3 Desert Rally – 4 Rapponghi – 1 Ticmosic

Outs: 7 Red Colori

 

4.LØP – V5A-2 – 3-ÅRSLØP – 1600 GRESS

Et ganske åpent løp, hvor vi satser på å klare oss med to hester. Hayley Cropper sto ikke distansen da hun prøvde seg i Oaks. Dette bør være en perfekt distanse for den kapable hoppa. Moorland Boy Har gått flere fine løp i sommer, trolig med fremme lenge, For de spillere som ønsker å gardere, synes vi Symbol of Gold skal passes. Oaks-distansen i årsdebut ble for tøff, hun er mye nærmere nå.

 

Tips:

7 Hayley Cropper – 3 Moorland Boy – 5 Red Eishin

Outs: 4 Symbol of Gold

 

5.LØP – V5A-3 – VIKING QUEEN LØP – 1600 GRESS

De tre siste V5-løpene har alle 15 hester starterklært. Det betyr vanskelig å tippe og trolig en god utbetaling. Fendi var ikke mye slått torsdag, har en bra oppgave her. Det har også River Landing, som forrige søndag tok en fin seier i Gøteborg. Chorusso har fin form og fortjener en Øvrevoll-seier. Hallingdal Blue var ok i årsdebuten, har klart distansen tidligere.

 

Tips:

1 Fendi – 14 River Landing – 2 Hallingdal Blue

Outs: 4 Chorusso

 

6.LØP – V5A-4 – DD-1  – NORSK RIKSTOTO CUP  -  BRONSEDIVISJON MILE - 1600 GRESS

Bittersweet sviktet sist. På denne distansen har hun vunnet lett flere ganger. Mulig banker, men vi velger å ta med noen garderinger. Hongkong Dancer fikk endelig hull på byllen sist, da kommer ofte en seier til av bare farten. Mamaloca har ofte en sterk spurt på lager, og Medallic avsluttet også flott til seier sist.

 

Tips:

2 Bittersweet – 3 Hongkong Dancer – 14 Medallic

Outs: 9 Mamaloca

 

7.LØP – V5A-5 – DD-2 – NORSK RIKSTOTO CUP – GRUNNDIVISJON STAYER -  2400 GRESS

Topper holder stilen sine 13 år til tross. Særlig om banen får svikt tror vi det er fin seierssjanse. Surfer har hatt en fin sommer og blir vår gardering. Det er langt flere vinnerkandidater, og både Lord Devil og Flying Falk vant i siste start. Men dette er en løpsdag hvor det ikke er mulig å få med alt man ønsker, da blir forslaget for dyrt.

 

Tips:

6 Topper – 2 Surfer – 11 Flying Falk

Outs: 1 Lord Devil

 

8.LØP – ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP  – 1100 DT

Phili Boy gjør det ofte bra når det er 1100 meter på sandbanen. Aylar er i fin form og regnes selv om hun nok er enda skarpere på gresset. Formen nærmer seg for William Hepburn, men rekker han helt frem på 1100 meter?

 

Tips:

4 Phili Boy – 1 Aylar – 5 Mr Sabatini

Outs: 9 William Hepburn

 

 

 

 

V5-forslag 512 rekker:

 

1.avd: Alle

2.avd: 7-3

3.avd: 1-14-4-2

4.avd: 2-3-9-14

5.avd: 6-2