Omtaler av hestene til start torsdag 25. august kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  23.08.2011
Artikkelbilde
Until June

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 25. august kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 25. august:

 

1.løp:

Soviet Moon: Tredje som best så langt. Viser litt fremgang og med en bra rytter kan det bli premie. Zen Cat: Liker sandbanen og har en god rytter. Det er litt kort for å være perfekt, mulig trippel. Pecoiquen: Fin form og god rytter. Vi forventer en plass i toppen. Graphiella: Bra løp til femte i Gøteborg lørdag. God som unghest, kan være litt på vei tilbake med flink rytter. Majestic Song: Stallen har fin form, liker sand. God premiesjanse.  Emma: Har ikke tjent penger i år. Selv med god rytter tillater vi oss å tvile.  Reaching Nirvana: Vant tre løp i fjor rundt det formtallet han har nå. Har kapasitet til å vinne, men formen har vært litt dunkel. Hallingdal Blue: Virker å være et stykke unna formen. Mulig premie. Zuperzebrandzozo: Bra rytter, som ofte rir mot proffene. Hesten har ikke vært på trippel på to år. Get Over It: Starter ikke. Cute Diamond: Har aldri vunnet. Formen er ikke så verst, så vi lurer litt på en trippelplass. Hakuna Matata: Vant årets første løp på Øvrevoll. Må være forbedret fra sine siste starter for å hevde seg.

 

2.løp:

Otama Toyboy: Ok kval-løp. Motstanden er ikke verre enn at det kan bli premie direkte. Grey’s Experiment: Har møtt gode hester, men også vært mye slått. Her kan det bli premie. Berta Isabel: Er rask, men har egentlig ikke imponert. I nærheten av trippel i dette selskapet. Flying Party: Raden er ikke pen. Men på en sprint og mot laber motstand skal han regnes tidlig. Sophies Love: Har litt fart, men formen er et stykke unna. Neppe mer enn premie. Talwanda: Kun en start i livet. Trenge trolig flere løp. Mad Men: Vant tidlig, har deretter ikke imponert. Men på 1100 meter tror vi han er ganske langt fremme. French Fantasy: Feltets mest stabile hest og et sikkert trippelkort. Kan også vinne. Waiting for Manuel: Debuterer i totoløp. Klart slått av nummer 1 i kvalifiseringen. Rambler A La: Gjør også debut. Kan klare premie direkte.

 

3.løp:

Emilio: Årsdebut i Gøteborg lørdag, hvor han ble sist. Pleier å trenge flere løp, vi venter. Dancing Party: Har mye fart, kan være i nærheten av trippel. Aventurin: Klart sist på søndag i Danmark i hardt selskap. Maks premie, tror vi. Lady Rossmo: Starter ikke. Mr Sabatini: Strøket sist. Møter her et par som vi tror er litt for skarpe. Rapponghi: Flott toer sist torsdag. Med helt i toppen nå. Home Straight: Vant torsdag foran Rapponghi. Begge disse er i toppen også nå. Royal Hill: Formtall 68 er lavt for Royal Hill. Kan klare trippelplass nummer 49 i karrrieren. Loire: Går jevnt bra. Møter et par som trolig blir tøffe å slå. Requested: Ok i Sverige, har ikke helt fått det på Øvrevoll i år. Premie?  Arctic Diamond: Vant tidlig i år, har siden ikke fulgt opp. Vi tviler. Habenaria: Har en del fart, men vi tror noen av de øvrige blir for raske. Kjemper om premie.

 

4.løp:

Until June: Distanse, underlag og årstid passer bra. Vi tror hun er med i toppen. Dubai Samurai: To seire på to forsøk på sandbanen i år. Må alltid regnes på det underlaget. Indian Pale: Mys slått hver gang i fjor. Trolig tøft i årsdebut. Surfer: Jevn og god i hele år. Regnes også denne gang. Big Master: Er litt ujevn. På sitt beste kan han være med helt fremme. Northern Pal: Drar fordel av sandbanen.  Er nok hakket bedre på litt kortere løp. Artie Bucco: Har manglet det lille ekstra i år. Premie. Flying Falk: Starter ikke. Amazer: Har gått mange gode høstløp. På formtall 69 skal man begynne å ta Amazer på alvor. Artistic Light: Vant et lunsjløp i mai. Har skuffet siden. Kommer nok tilbake i høst, men det kan være litt tidlig.

 

5.løp:

Pannacotta: Viser ikke form. Selv i dette svake selskapet tror vi det blir vrient. Oh Felia Lo: Gikk godt i et lunsjløp i juli. Det kan være nok til en fremskutt plassering nå. Marcelis: Bra løp i april. Viser han noe tilsvarende, er han på trippel. Gameboy: En av to hester i feltet som har vunnet. Med om man garderer. Mirliton: Har hittil ikke tjent penger. Men løpet sist i Gøteborg var godt nok til å være et stykke fremme nå.  Findus Zaid: Er uten formue så langt. Det ser tøft ut. Midnight Heart: Har vært svak så langt. Prøver ny distanse, det kan nok hjelpe litt. Archer’s Up: Overvekten trekker ned. Liten premiesjanse likevel. Bager’s First: 20 løp uten trippel. Men stallformen er fin (to seire i Gøteborg lørdag), og motstanden svak. Liten luring. Mercury Rising: Går ned i distanse og tar av blinkersen. Med på bred gardering. Ovation: Har ikke imponert. Men i dette feltet kan det være skummelt å stryke hester. Forever Fong: Tredje som best så langt. Bra tredje i juli på Øvrevoll, skal hevde seg nå.

 

6.løp:

Totte: Er neppe rask nok til å forsvare sporet. Da kan det bli vrient å finne åpningen. Azzah: Starter ikke. Decibel: Har ikke startet på over ett år. Trenger mest trolig løpet. Merrie del Fine: Positiv i Gøteborg lørdag. Regnes i trippelkampen nå. Zit Zaid: Tok en sjokkseier tidlig på året. Tøft å gjenta. Phili Boy: Liker distanse og underlag. Må regnes tidlig. Zirkon: God i seiersløpet, siden har det ikke stemt. Vi tviler. Dark Pride: Litt ujevn i år. Aktuell på sitt beste i sin start nummer 98.  Firefox: Ledet lenge i Gøteborg lørdag. Kan ta en fortjent seier nå. Sonja: Ganske rask, ikke helt umulig i årsdebut. Mr Timberlake: Bra bak Aylar sist, med i striden. River Landing: Har vært best i Sverige. Trolig vanskelig fra ytterspor.

 

7.løp:

Clauses Mistral: Kun en annenplass i karrieren. Vi tror det blir hardt. Manits Lo: Ok første gang etter lang pause. Har siden hatt problemer, vi tviler med overvekt. The Bishop’s Joy: Går jevnt bra. Fin sjanse i dette nokså enkle selskapet. Canadian Angel: Er lite startet, men har ennå ikke tjent penger. Trolig tøft i årsdebut. La Reine du Bal: Viser ikke all verden. Neppe noe for spillerne. Equito Hill: Går bra i trening, ikke i løp. Motstanden er svak, så helt umulig er det ikke. Unique Case: Imponerer ikke, vi avventer. Hattan: Klar fremgang sist, en ny trippelplass kan være på gang. Sweet Soul Diva: Går på det jevne uten å imponere. Premie bør være bonus. Billsson: Flott seier sist, bra sjanse også nå. Nomine de Jour: Har vært mye slått, det ser tøft ut. Desert Fuse: Er jevn og skal hevde seg her. Feltets beste trippelkort?