Omtaler av hestene til start torsdag 18. august kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  17.08.2011
Artikkelbilde
Bittersweet

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 18. august kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 18. august:

 

1.løp: Vi vil fra og med neste toårsløp på banen forsøke å gi en kommentar på hver hest. Da har vi et bedre grunnlag for å vurdere hestene opp mot hverandre.

 

2.løp:

Lord Rossmo: Skuffet sist etter et par brukbare løp. I dette nokså enkle laget er trippel aktuelt. Brown Beauty: Har vært mye slått de fleste startene. Denne gang tror vi på premie. Gucci Lorenzo: Debuterer, trenger nok løpet.  Celtic: Står hardt til. Var positive sist torsdag og kan klare premie.  Mississippi: Det ser litt hardt ut. Premie bør være bra. Al Rannan: Tre sterke løp i godt selskap. Vår relativt klare vinner. Remember Me: Starter ikke.  Well Fitted: Et par av løpene på Øvrevoll er helt klart brukbare. Vi tror at han danner duoen sammen med Al Rannan.

 

3.løp:

Ticmosic: Elsker distanse og underlag. Fin sjanse. Home Straight: Har ikke vist det store på en stund. Men også han liker forholdene, så han er nok med i striden. Desert Rally: Det er litt kort for å være ideelt. Er dog så kapabel, at vi anbefaler strek på V5. Rapponghi: En av fire fra stall Sundbye. Er den med best form, så han skal regnes. Happy Larry: Vant sist han prøvde 1100 meter på sandbanen. Med i bildet i dette jevne sprintløpet. Dalmeny: Meget god hest, som bør få problemer med å holde farten til disse sprinterne. Red Colori: Imponerte stort før han fikk en lei skade. Stor outsider. Lady Rossmo: Er glad for å være tilbake på sandbanen. Slo Poppi sist hun prøvde sand, en treåring som nok kan matche de mer garvede motstanderne.

 

4.løp:

Mink’s Aisha: Får det ikke til i løpene. Vi må se mer før vi blir overbevist. Arn: Bærer lite vekt, men er ute mot så gode hester at vi tror det blir hardt å vinne.  Moorland Boy: Distansen er muligens i lengste laget. Står han helt hjem, kan han vinne. Symbol of Gold: Har fått et løp i kroppen. Denne distansen passer dessuten bedre, og vi tror på en liten mulighet.  Red Eishin: Har gått flere gode løp. Fin trippelkandidat. Favoritten: Viste litt fremgang sist. I tillegg er formtallet mer passe, premiesjanse. Hayley Cropper: Er nok den beste hesten. Virker litt ujevn, på sitt beste tror vi hun vinner.

 

5.løp:

Fendi: Holdt nesten inn til seier sist. Fin distanse, vi tror på god mulighet. Hallingdal Blue: Grei årsdebut. Bør klare distansen, outsider. Soraya: Distansen er i grenseland, vi tror det blir hardt med noe mer enn en liten premie. Chorusso: Går gode løp hver gang. Viser han det han kan, vinner han. Men seirene kommer ikke så ofte. Rainbow Barrel: Mye slått i årsdebut, kan nok trenge et par løp til. Party Booster: Vinner svært sjelden. I premiebildet. Lili Marleen: Har skuffet i år. Det ser hardt ut å vinne. Nobel Penang: Har vært mye slått på Øvrevoll, vi synes det ser vrient ut. Pannacotta: Ingen seire så langt, tvilsomt her i årsdebuten. Dark Pride: Ser på sine litt eldre dager ut til å være best på sprint. Apache Run: Et par ok løp i Gøteborg. Skal ikke glemmes helt.  Quick Shania: En start på to år, det bør bli for tøft. Eaglecott: Kan en del på sitt beste. I dette nokså svake feltet er det en liten mulighet.  River Landing: Sterk sist i Gøteborg. Det bør rekke et stykke nå. Bager’s First: Det bør bli vrient med syv kilo overvekt.

 

6.løp:

Heather Honey: Slett ikke verst sist gang. Interessant motbud om man garderer.  Bittersweet: Har vært imponerende god i år. Særlig har hun vært god på dagens distanse. Mulig banker.  Hongkong Dancer: Fikk hull på seiersbyllen sist, er god nok til å legge på til to strake. Adios mi Plata: Har gått flere gode løp på Øvrevoll, med om man garderer bredt. Whisperingline: Jevn og flink, kanskje er formtall 73 i grenseland. Majestic Song: Går på det jevne uten å briljere. God premiesjanse. Bello Secondo: Går bra løp, også aktuell om man tar med en del på V5. Daychan: Jevn og flink, et brukbart trippelbud. Mamaloca: Sterk spurt til seier, ok også gangen etter. Zaphir: Vi tror distansen er litt i lengste laget. Maks premie. High Desire: Det ser ut til å være i lengste laget. Montgomery: Går brukbare løp, tviler på om han har speed nok mot de beste. Hidden Treasure: Fire strake løp i seiersstriden. Regnes relativt tidlig nå. Medallic: Fortjent seier sist. Formtall 77 kan være litt høyt. Illusive Spirit: Kun en seier i karrieren. Vi tror ikke tallet blir doblet nå.

 

7.løp:

Lord Devil: Fin seier sist. Kanskje er dette litt langt? Surfer: Fortsetter å gå gode løp. Regnes langt fremme nå. Milliondollarbaby: Litt fremgang sist. Et garderingsobjekt. Zen Cat: Riktig distanse, er nok litt bedre på sand. Entourage: Overrasket sist. Klar luring denne gang. Topper: Er klart best med svikt i banen. Regnes ganske tidlig. Sunceleb: Viser litt fremgang, premiesjanse. Wood Top: Vant sist gang, vi mener at han er litt bedre på sand. Dog ikke uten sjanse. Severio: Bra i seiersløpet. Kanskje er 2400 meter litt langt. Mohikan: Har ikke vunnet siden 2009. Premie? Flying Falk: Klart på gang. I striden også nå. Soviet Moon: Klart slått på Øvrevoll, det blir nok tøft. Omar: Er lite startet, rom for forbedring. Skal passes. Equito Hill: Har så langt ikke imponert, vi tviler. Cavallina: Premie virker å være realistisk.

 

8.løp:

Aylar: Er i fin form. Treffer hun starten, bør hun ha en god sjanse. Red Hero: Går gode løp uten å vinne. Trippelkandidat. Bit Noble: Kjemper om premie. Phili Boy: Klart best på sand, regnes tidlig. Mr Sabatini: Vant nest sist på liknende betingelser. I bildet. Azzah: En seier som toåring. Vi tviler litt. Minnie McGinn: Må forbedre seg mye for å vinne. Max Manus: Har så langt ikke lykkes. Billig lag, kanskje trippel. William Hepburn: Det er litt kort, men ellers er formen god. Passerer mange siste 100 meter. Zirkon: Har vunnet i år med samme rytter. Premie?