Omtaler av hestene til start torsdag 11. august

Skrevet av Birger Christensen,  10.08.2011
Artikkelbilde
Light The Fire

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 11. august kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 11. august:

 

1.løp: (OBS kl 17.50)

Et spennende toårsløp med flere interessante debutanter. Vår mestvinnende hoppe, Funny Legend, har sitt første avkom til start. Navnet er Funinthesand og følges med stor interesse. Ellers er det fortsatt for mange ustartede hester til at vi finner det riktig å vurdere hver enkelt hest.

 

2.løp:

Criukadyke: Er rask, men vi tror det er noen som er enda raskere. Cavorting: Holder ok følge med de raskeste. I nærheten av trippel på sitt beste. Emphasis: Møter nok overmakten i dette skarpskodde feltet. Alight: Er meget kjapp. Havner helt i toppen, kanskje aller fremst. Simian: En meget god sprinter. Aller best på sand, men er god også på gress. Trolig trippel. Light the Fire: Leder nok løpet lenge. Se litt på baneforholdene. Vinner neppe om det er tungt, kan klare det på en rask bane.

 

3.løp:

Berta Isabel: Er ganske rask. Kanskje er dette rett distanse? Dooneq: Liker seg på sprint. God rytter, ikke helt umulig. John Keats: Har vunnet sprintløp på Øvrevoll. God premiesjanse. Sophies Love: Vi tror hun vil like distansen, da hun er rask fra start. Premie?  Promise: To bra løp i det siste, hvor gode hester har vunnet. Regnes tidlig. Mac Dalia: Svak i årsdebuten. Må vise mer før vi kan tro på henne her. Loire: Ganske rask. I premiebildet i et åpent løp. Liberty Cash: Meget god rytter gjør at vi vil advare for henne.  Navigation: Har ikke vist fart nok i år til å matche de aller fremste.  Imperial Skylight: Går ned i distanse. Det er litt spennende, kan være en artig gardering. Mysterious Bounty: Har møtt gode hester, aktuell på gardering. Terrible Bob: Så ut til å mangle fart nok til å matche de fremste da han startet på Øvrevoll sist. Palindromic: Fint spor, bra rytter. Vår favoritt i et åpent løp.

 

4.løp:

Legacy: Har aldri vært blant de to beste. Det ser litt hardt ut. Desert Fuse: Jevn og flink. God rytter, trippelsjanse. Troonie Legend: Har ikke imponert i come back. Trenger nok flere løp. Billsson: Jevnt bra, årsdebut kanskje et minus. Ekstra aktuell på tung bane. Meget god rytter. Rambo’s Cinderella: Fin form, pleier å avslutte sterkt. I fremste rekke. Indian Drive: Viser ikke all verden. Vi tror det blir vrient. Midnight Heart: Må vise mer enn hun har gjort til nå. Vi venter. Ovation: Har ikke overbevist. Det ser hardt ut. Fendi: Er med i bildet stort sett hver gang. Ender i toppen, tror vi. Bandear: Går på det jevne, neppe mer enn en liten premie. Ominsky: I fin form. Med om man garderer litt. Manits Lo: En seier på 32 starter. Vi tviler. Celtic: Har aldri vunnet, trenger ikke å være så langt unna i dette selskapet. Soul of Gold: Bra løp for tre måneder siden. Har vært svak siden, det ser litt vanskelig ut. The Bishop’s Joy: Flere gode løp i år. Regnes relativt tidlig.

 

5.løp:

Due Amici: Fin seier sist. Her er motstanden mye hardere, og premie bør være målet. Theatrical Award: En av våre aller beste hester. Vi tror hun vinner dette. Heather Honey: Møter for tøft felt her. Buckham: Meget god på sitt beste. Kandidat til plassen nærmest den store favoritten.  Ariann: Bra i seiersløpet. Dette feltet er langt hardere, maks en liten premie.  Wattan: Skal ikke være god nok til å vinne. Men han kan være i nærheten av siste trippelplass. Northern Pal: Bra norskfødt hest. Har vært aller best på sand, men er en aktuell trippelhest i dette selskapet. Ferrozzo: Avgjort best på gress. Det får han her, og da er trippel mulig.

 

6.løp:

The Pirate: Vinner ikke så ofte lengre. Bør være i trippelkampen her. Lazy Lord: Tilbake på gress, det er en fordel. En av mange i et veldig åpent løp. Entangle: Starter ikke. Tumaco: Avsluttet fort på Täby sist. Har ikke vunnet siden 2008, men her er det nok ikke så langt unna. Hot Wing: Meget god på sitt beste. Bærer en del vekt. Tøft å vinne. Mikado: God svenskegjest. Først i mål i Sverige, men måldommerne “sov”. Kan vinne her. Royal Power: Flink hest, vi tror han kjemper i toppen her. Patriarchal: Ser ut til å mangle litt på formen, trolig bare premiekandidat.

 

7.løp:

Magic Cloud: Jevn og flink. Møter kanskje litt for hard motstand til å tro hardt på seier. Fair Flair: Gikk knallgode løp søndag og torsdag i forrige uke. Hvis det ikke sitter for mye i, er det seierssjanse på ny. Vestano: Har i år vært soleklart best på sand. Har imidlertid gått bra på gress tidligere, men det er ikke lett å vinne her. Vamp: Toer i Michelets Minneløp, dukker opp i striden også nå. Big Master: Med et stykke fremme, men er neppe speedig nok til å gå helt til topps. What Budget: Er litt avhengig å få løpet på sin måte. Kommer hun foran kort før mål, kan det bli seier. Holly Golightly: Har foreløpig ikke helt fulgt opp det fantastiske fjoråret. Men det var på denne tiden hun var som best i fjor, så kanskje skal man være litt obs. Half Pint Bill: 66 kilo er mye, og 2400 meter er normalt litt langt. Men det er en bunn ærlig hest, som aldri kan avskrives. Court Circle: Flink sist til tredje. Dette løpet virker spennende, gode betingelser når det gjelder vekt og distanse.

 

8.løp:

Wild Wilmer: Møter nok for gode hester i dette hekkeløpet. Russian Roulette: Har så langt ikke imponert på hekk. Vi tviler. Calvados: Har imponert I flere hekkeløp. Står klar om Nosferatu skulle svikte. Initiation: Trenger mer trening på hekk for å matche de beste her. Zahir: Fin seier sist i Gøteborg. Selskapet er langt tøffere her, neppe mer enn premie. Naja: Liten vekt, likevel ser dette hardt ut. Nosferatu: Beste hesten. Bærer 74 kilo, og en gardering kan være smart.  Emperor: Gikk et par ok hekkeløp i fjor. Stor premiesjanse nå. Monfalcone: Er i flott form, går bra både på flatt og hekk. Klar gardering i mot favoritten. Marcelis: Går fra korte flatløp til hekkeløp. Dette ser hardt ut. Cilla: Vant et løp på Täby i fjor høst. Kan klare premie nå. Zimon: Følger bra med til gode innsatser. Vinner trolig ikke, men selv en trippelplass er ikke umulig.