Omtaler av hestene til start på Øvrevoll søndag 28. august - første løp kl 13.10

Skrevet av Birger Christensen,  25.08.2011
Artikkelbilde
Light The Fire

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll søndag 28. august kl 12.30, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere. Første løp kl 13.10

 

VERD Å VITE SØNDAG 28. AUGUST

13.00  Stevnestart                                    

13.10  1. løp                                                     Bærum Kommunes Hekkeløp

13.35  2. løp                             V5-1                SWISS Derby Milen

14.00  3. løp                             V5-2                Audion De Dampierre Ladies Cup

14.30  4. løp                             V5-3                Norsk Rikstoto Løp

15.00  5. løp                             V5-4, V65-1   Moods of Norway Løp

15.25  6. løp                             V5-5, V65-2   Erik O Steens Memorial (L)

15.50  7. løp                                        V65-3  WABA Gruppens Sprintløp

16.20  8. løp                                        V65-4   Formuesforvaltningsløpet 2011

16.45    9. løp  DD-1                           V65-5   Marit Sveaas Minneløp (Gr 3)

17.15  10. løp DD-2                           V65-6   Subaru Norsk Derby (L)

17.40  11. løp                                                   Subaru Derby Milen

18.05  12. løp                                                   House of Wine Løp

 

 

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

 

 

Starthester søndag 28. august:

 

1.løp:

Volo Cat: God flatløper, har hittil ikke slått til på hekk. Må forbedre seg mye for å hevde seg. Zimon: Tredje i dette løpet i fjor. Kan klare trippel også nå, og i hvert fall blir det premie. Omoto Sando: Glem flatløpet sist i Sverige. Er alltid god når det er hekkeløp på Øvrevoll, god vinnersjanse. Calvados: Går jevnt bra på hekk. Trippelkandidat, men tøft å vinne om alle holder seg på bena. Dow Jones: Vant billig løp på Strømsholm, her ser det verre ut.  Monfalcone: Var uheldig sist da rytteren falt av. I flott form, største utfordrer til Omoto Sando i våre øyne. Quint Essentials: God på flatt, har ikke lykkes på hekk. Premie.

 

2.løp:

Amazing Love: To fine løp så langt. Kjemper om en mindre premie. Alvena Storm: Sikker seier sist på Täby. Yvonne Durant rir, og da er det alltid sjanse. Kohtan: Helt grei debut, i premiebildet. Vainqueur: Flott debut. Vår knepne favoritt i et åpent løp. Silvertown: Har startet karrieren i Danmark flott. Trolig med der fremme. Cincinnatus: Fin start på karrieren. Trippelsjanse.  Red Oak: Flink norskfødt. Fighter om premie. Cassano: Uheldig i debuten, flott seier sist. I seierskampen.

 

3.løp:

Ontherun: Er med der fremme en stund. Får det nok tøft på slutten. Explosive Hill: Gjør årsdebut. Litt spennende med god rytter, men hun trenger nok trolig løpet. Rainbow Barrel: Har fått et par løp i kroppen. Kan være litt i lengste laget, men har i det minste premiesjanse. Lord Devil: Seier i nest siste start. Urutinert rytter, det kan bli tøft mot mange garvede kvinner. Severio: Etter seieren i juli virker formen litt på nedgang. Hardt å vinne. Fendi: Går gode løp hver gang. Kjemper nok om seieren igjen. Rambo’s Cinderella: Tre annenplasser i år. Den første seieren er neppe langt unna nå. Mr Melodyclub: Rytteren kan vinne Fegentri (en internasjonal serie for amatører) for annet år på rad. Klar sjanse på en hest i god form. Zen Cat: Vant på sand torsdag. Er best på det underlaget, men har sjanse også på gress. Ille Faciet: Bra rytter. Hestens form er neppe god nok til seier. WoodTop: Ser best ut på sandbanen. Vi tror det blir vrient. Miss Montana: Hesten holder fin form. Rytteren er bra, så det kan være en liten luring. Extreme North: Har ikke vunnet i år, vi tror mest på en mindre premie. Irish Lad: Formen er kanskje ikke helt på topp. Har en viss kapasitet, bør med om man tar med en del på V5. Milliondollarbaby: Er på vei mot form. Kanskje litt hardt å vinne, men premie kan vi tro på.

 

4.løp:

High Desire: Starter ikke. Imperial Skylight: Har hatt en del utur. Topp jockey nå, skal passes. Assertion: Vant sist. Må gå enda et hakk frem for å doble til to strake. Aaron’s Way: Klar seier sist. Høyere formtall og 200 meter lenger er normalt ikke noe pluss. Men formhester er alltid farlig å utelate. Mamaloca: Spurtet knallsterkt sist til seier. Kan fort gjenta den oppskriften. Aquila Flyer: God i årsdebuten etter lang pause. Siden har det buttet litt, trolig litt tøft. Calendar Girl: Ledet lenge på søndag over 1600 meter. Nå er det kortere, og da tror vi hun er med i striden helt til mål. Yorkshire Lad: Ofte med i toppen, men vinner sjelden. Vi tror det kan være slik nå også. En klar trippeelkandidat.  On Offer: Har fin form. Gardering i løpsdagens mest åpne løp. Chorusso: Vant forrige torsdag. En luring på myggvekt. Theoderich: Årsdebuten er unnagjort. Er nok nærmere teten denne gang. Red Eishin: Er klart på gang, lett seier sist torsdag. Vår knepne favoritt. Baggins: Har gått bra i den danske provinsen. Dette ser hardere ut, tøft å vinne. Illusive Spirit: Har manglet det lille ekstra i år. Vi tror premie må være bra. William Hepburn: Begynner å komme i form, bra sist på for kort distanse. Med i striden.

 

5.løp:

Zaphir: Går jevnt og bra. Har i år manglet det lille ekstra i finishen.Topper: Kan være et skrellbud på liten vekt og tung bane. Obs hvis det kommer mye regn. Northern Pal: Er litt på gang. Bra spurt torsdag, liten outsider. Saddle the Storm: Liker distanse og underlag. Stallen er i form, og jockeyen har lettelse. En luring.  Hot Marta: Kapabel hoppe uten form. Har vunnet på klart høyere formtall enn 66.  Zafirah: Klart slått i årsdebut. Vant på Derbydagen i fjor, en overraskelse om hun gjentar i år. Archived: Formstigning på stallen og lettelse på jockeyen. Virker veldig spillbar for oss. One Cool Buck: Har ikke vist så mye i år. Må være klart forbedret for å hevde seg her. Izuizorizuain’t: Har aldri vunnet. Det ser hardt ut også her. Pika: Skrellvant lørdag i Gøteborg foran to gode hester. Regnes nå.  Parbold Hill: Møter hester hun normalt sal kunne matche. Kanskje er 1600 meter litt langt. Massenzio: Har vært ute mot topphester. Om ikke 1600 distansen er litt for lang, kan det holde helt inn.

 

6.løp:

Freja: Flink hoppe, som nok møter overmakten her. Kanskje premie. Fair Flair: Setter nok opp et høyt tempo. Vi tviler på seier, men tror hun kan holde til premie. La Zona: Er i knallorden. Toer i dette løpet i fjor, vi tror på revansj denne gangen. Grafitti: En av våre beste hopper på litt kortere distanse.  Har ikke vært like god på 2400 meter, men må helt klart regnes. Whirly Dancer: Kan klare en liten premie hvis hun forbedrer seg et par kilo. Holly Golightly: Fjoråret var en suksess, men det har ikke stemt i år. Det ser vrient ut. Mariyca: Liker å løpe i front. God da hun slo Grafitti, er formen på hell?  What Budget: Tredje i dette løpet i fjor. Har fin form og kan klare noe tilsvarende i år. Geordie Iris: Årets vinner av Norsk Oaks og eneste treåring som utfordrer de eldre. Vi synes hun bør regnes tidlig.

 

7.løp:

Blowing Bubbles: Meget rask hoppe. Møter hardere selskap enn hun pleier, likevel ikke helt umulig.  Le Petit Caporal: Skuffet litt i Norges-debuten. Er meget rask og skal ikke helt overses. Out the Ring: Møter litt for hardt selskap her i våre øyne. Lady Lily: Har vunnet løpet før. Står vektmessig bra til, skummel hvis toppformen dukker opp. Red Colori: Starter ikke. Beat Baby: Bra løp i Norges-debuten, kan skrelle nå. Chips O’Toole: Mange fine løp i fjor. Det har ikke stemt like bra i år, men står ok til. Premie?  Prince Fasliyev: Står fint til på vekten og setter på blinkers. Distansen er kanskje i korteste laget. Master Chef: Flott form, har vunnet løpet før. Må regnes tidlig også i år. Light the Fire: Vant i fjor. Det er meldt en del regn, og da tror vi de siste 200 meterne blir for harde.  Filligree: Flere står bedre til vektmessig. Men fin form, godt spor og riktig distanse gjør at vi tror hun er langt fremme. The One and Only: Veldig fin form. Vi er redd denne distansen er litt for kort. Alight: Har vunnet sportrekningen. Liker distanse og underlag og blir vår ytterst knepne favoritt.

 

8.løp:

azy Lord: Nærmer seg toppformen. Årets første seier er neppe langt unna. Wattan: Flott løp sist til tredje. Med i kampen nok en gang. Sixty Four: Brukbare løp i Danmark. God premiesjanse.  Hidden Treasure: Med i striden hver gang. Klar trippelkandidat, kan vinne. Ferrozzo: Sterk toer i Fearnleyløpet. Slåss om seieren, tror vi. Vestano: God på sand i år, ikke på gress. Vi vil se ham prestere på gresset først. Symbol of Gold: Har startet lite. Trenger temmelig sikkert et par løp til. Qubool: Har liten erfaring fra gresset. Setter på blinkers igjen, litt skummel. Wyclef: Best på gress. På sitt beste er han god nok til å være med langt fremme. Bittersweet: Fem seire i år, holder fortsatt stilen. Selskapet er tøft nå, men det er vrient å stryke en hest med fem seire i år. Curtail: Møter litt hardere lag enn i Danmark. Skal nok ikke glemmes helt likevel. Medallic: Espen Ski har vunnet begge gangene han har prøvd i år. Blir det alle gode ting er tre? 

 

9.løp:

Tertullus: Vant Stockholm Stora Pris for annet år på rad. Toer bak Entangle i eneste start på Øvrevoll. Spennende med Yvonne Durant som makker.  Handsome Hawk: Gjør det ofte bra, men rår som regel ikke på de aller beste. Har ikke vunnet på over to år. Premie. Hot Wing: Veldig god hest, som nok får det litt vel tøft denne gang. Runaway: Kapabel hest, men her ser det ikke enkelt ut.Theatrical Award: Vant løpet i 2009, tredje i fjor. Flott hoppe, som nesten alltid kjemper i toppen. Giant Sandman: Vant Polar Cup og prøver å få med seg et gruppeløp til. Er voldsomt speedig, spørsmålet er om at det er krefter igjen til å spurte forbi alle. Bank of Burden: To storløpsseire på Øvrevoll i år. Flott innsats også sist i Danmark. 1800 meter er nok litt kort, men stayeregenskapene kommer nok til gode på slutten. Sir Lando: Har ikke vunnet i år, men går flotte løp hver gang. Med helt i teten nå.  Palermo: Er selvsagt god med formtall 90. Men mot de aller beste har det så langt manglet litt. Premie? Alpacco: Har vunnet et par storløp på Øvrevoll. Nå ser ikke formen ut til å være god nok for en reprise. Boxing Day: Har vunnet storløp på Øvrevoll. Men mot de aller beste har det så langt manglet litt. Mulan: To flotte løp på Øvrevoll i år. Nå er alle de beste samlet, og da tviler vi på mer enn en liten premie. Entangle: Toer i dette løpet i fjor. Setter farge på løpt tidlig, med i seierskampen.

 

10.løp:

Heather Honey: Satser på bonus, ingenting for spillerne. Marked by Zorro: Har gått flere ok løp. Kan klare en av de mindre premiene. Favoritten: På bonusjakt, skal ikke kunne klare noe mer enn det. Royal Games: Det er gode penger til de beste norskfødte, og der har han sjanse. I spillet blir det nok for tøft. Cawett Cove: Toer to ganger bak Without Fear. Har et godt bud på den siste trippelplassen. Azincourt: Eneste i Derbyfeltet som ikke er norsktrent. Premie hvis han star distansen, men det er vi usikre på. Brown Beauty: Kan få bonus, ikke mer. Sophies Love: Også på bonusjakt, får neppe premie i løpet. Ariann: Den siste av seks starthester som fighter om fine penger for de norskfødte. Men i totoen blir det nok for hardt Apilado: Klart slått i Svensk Derby. Men han kan være i nærheten av trippel. Manchester: Er sterk og takler distansen. Vil ha mye svikt i banen og kan få det. En av to som kan vinne i våre øyne. Alvin: Fin sesong med annenplass i Dansk Derby som høydepunkt. God premiesjanse. Without Fear: Suveren seier i Svensk Derby. Blir trolig ganske klar favoritt og fortjener det. Chelsea: God da han vant på Täby. Klar premiekandidat nå.

 

11.løp:

Norwegian Reward: Har gjort det bra i hele år. Rangeres nærmest favoritten. Rambler a La: Starter ikke. Elusive Time: Skandinavias beste toåring I fjor. Meget god også i år, bør vinne enkelt. Well Fitted: Klart på gang, trippelaktuell.  Bentley: Har ikke startet på to måneder. Trolig bare premie. Arn: Tøft lag, må kjempe for den siste premien.

 

12.løp:

Dalmeny: Virker å være et stykke unna formen. Vi avventer. She Knows it All: Starter ikke. Soraya: Flott fremgang sist. Litt hardere i mot nå, men skal ikke forbedre seg så mye for å være med i striden. Fighting Spirit: Kan en del, men formen virker fraværende. Vi venter. Merseyside Star: Ingen ganger på trippel i år. Vi tror ikke det er så langt unna denne gangen. Max Manus: Forbedret til lett seier sist. Går han like bra på gress, er det fort en vinner igjen.  Fraank: Viser ikke all verden. Vi må se mer før vi spiller. Predict: Går ofte bra uten å vinne. Premie er det god sjanse for, kanskje også trippel. Mohikan: Viste fremgang sist. Premieaktuell. Tahayab: Bra løp i Gøteborg sist. Fin sjanse nå. Bello Secondo: Bra betingelser her. Kan vinne. Mississippi: Treåring i fremgang, kan dukke opp fremme. Star Quest: Har vunnet på Øvrevoll før, i premiebildet nå. Miss Kitty Grey: Trengte nok løpet sist etter pause. Ikke helt umulig.