Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 4. august kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  03.08.2011
Artikkelbilde
Madam Marievicz

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 4. augsut kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 4. august:

 

1.løp: I dette toårsløpet er det syv debutanter og fire hester med en start bak seg. Duoen Cincinnatus og Cassano var gode i debuten, vil trolig hevde seg også her.

 

2.løp: Her debuterer halve feltet. Trenerne er som alltid optimistiske, men vi vil se flere hester i banen. Kun Second Floor har gått på Øvrevoll før. Vi har sett Ko Zin og Opening Day, og begge var bra. Hope on Earth har fem løp bak seg fra Frankrike, er med i toppen nå.

 

3.løp: Rambler A La: Lovende hest som debuterer, ikke borte tross debut. Grey’s Experiment: Holdt en god stund sist mot de beste i klassen. Kan klare premie. Theatrical Sky: Har ikke imponert hittil. Kanskje en liten premie. Royal Games: Meget godt løp på Täby. Flere bra innsatser ellers også, klar trippelkandidat. Red Eishin: Går brukbare løp. Hvis hun står 1600 meter, er hun med i trippelstriden. Full Footage: Har startet fire ganger i England, og har fått formtall 74. Vrien å vurdere, ser litt spennende ut. Arn: Har så langt ikke imponert. Kan klare premie. Like a Charm: Bra seiersløp, trippel? Heather Honey: Lettere motstand nå og bedre distanse. Dropper blinkers, i premiebildet.  Favoritten: Har ikke løpt til sitt formtall. Dropper også blinkers, kanskje det kan hjelpe. Song d’Amour: Etter en god årsdebut har det vært stusselig. Også her tror vi formtallet er litt høyt. Norwegian Reward: Sist var det for langt. På denne distansen er han helt klart i toppen. Mad Men: Har skuffet en del. Come back for jockeyen er spennende.

 

4.løp: Rebel Heart: I storform på denne tiden i fjor. Har gått fra formtall under 50 til over 60, trolig bare premie. Hudson River: Treåring som ikke har imponert. Vi vil se mer først. Lord Devil: Viser litt fremgang. Kan klare premie. Fendi: Klar seier sist. Vi tror hun er med I toppen også her. Between Friends: Får ganske ofte premie, vinner svært sjelden på flatt. Samme visa her? Eaglecott: Jockeyen har bra tak på hesten. Muligens best på sandbanen. Facalani: Har ikke tjent penger i år. Det kan bli ukelønn her, men neppe av de største pottene. William Hepburn: Nærmer seg formen hele tiden. Skal regnes i dette selskapet. Zafir Zaid: Skrellvant for to måneder siden. Med om man garderer litt på V5. Definite Romance: Brukbar annen i mai. Virker å være best på sand. Severio: Har høy vekt, men skal matche disse konkurrentene. God sjanse. The Bishop’s Joy: Vant sist, er nok ikke så langt unna denne gangen heller. Reaching Nirvana: Har slitt litt i år. Kan klare premie. Tahayab: Får ofte premie. Fire kilo lettelse på rytteren gjør henne litt spennende.  Mr Melodyclub: Er ofte med i striden. Det kan han være denne gang også.

 

5.løp: Symbol of Gold: Brukbare løp i fjor. Vi tror det blir for tøft i årsdebut.  Little Miss Take: Har ikke startet på lenger distanse enn 1600 meter. Klarer hun distansen, er det premiesjanse. Shop Alert: Stoppet på slutten i Svensk Oaks, vi tror 2400 meter blir litt langt.  Mink’s Aisha: Mye slått i Dansk Derby. Lettere i mot her, men vi er heller ikke her overbevist om at distansen er en fordel. Hayley Cropper: God i fjor. Etter en svak innledning på året, imponerte hun stort sist. Bør nok regnes tidlig. Madam Markievicz: Bra sist på 1950 meter. Står hun hele veien, er hun seiersfarlig. Cathc me a Dream: Ok innsats i 1000 Guineas. Lurer i vannskorpen. Geordie Iris: Har vunnet på 2000 meter i England. Kapabel hoppe, som skal med på bongene.  Madame Esprit: Fjerde i Dansk Derby, den beste prestasjonen over dagens distanse. Tidlig gardering. Milly: Ok løp mot de norskfødte. Her blir det nok litt for tøft.

 

6.løp: Desert Rally: Det er mange raske fra start her, så førstesporet kan være et lite minus. Men på sitt beste er han med langt fremme. Alight: Rask fra start og har et fint løp. Er trolig med i seierskampen i en tett finish. Zaphir: Kan klare premie, men virker litt feig I finishen. Livigno: Gjør det ofte veldig bra. Formtall 83 er nok i grenseland for å klare å vinne. Chips O’Toole: Starter ikke. Merseyside Star: Er kapabel, men vil ikke alltid vise det beste. Liten outsider. Filligree: Flott utvikling, fikk en fortjent seier sist. Fin sjanse også nå. Majestic Max: Meget god treåring. Det er tøft mot de eldre konkurrentene, men premie er klart innen rekkevidde. The One and Only: Godt trippelobjekt. Vinner ikke så ofte, men her er det neppe langt unna. Chief Eric: Viser ikke det vi vet han kan. Trolig for tøft. Female Spring: Har ikke vist sitt beste på en stund. Det ser litt hardt ut hvis hun ikke forbedrer seg fra de siste startene. Match Point: Vant nylig et liknende løp. Er ikke hardere ute enn at det kan bli reprise. Wattan: Har vært knallgod i over ett år. Vi synes det ser litt hardt ut med tanke på seier, men premie kan det bli. Miss Clodia: Er i meget god form. Blir trolig litt hardt å vinne fra ytterspor.

 

7.løp: Topper: Vant sist i Danmark på hengemyr. Går gode løp når formen først er der og virker ikke tynget av alderen. Fair Flair: Vant sist søndag i Gøteborg. Formen er på plass, og da skal hun regnes. Quint Essentials: Vinner dette om han løper opp mot sitt beste. I nåværende form er kanskje trippel mer realistisk?  Big Master: Meget god sist. Dette skal være en perfekt distanse, og han ender langt fremme. Dalmeny: Klart slått i årets starter. Må vise mye mer før vi spiller. Amazer: Liker kaldere vær og høstbane. Kanskje premie. Hot Marta: Kapabel, men har ikke fått det til på lenge. Vi avventer. Northern Pal: Bedre på sandbanen, men kan også en del på gress. Nærmer seg et formtall han skal fikse. Artistic Light: Også bedre på sand. Her ikke storformen inne, vi tviler. Surfer: Har ikke vært dårligere enn annen i år. Må regnes på ny. Nataniel: Virker litt ujevn. På sitt beste er han med helt i teten. Zafirah: Kan mye, men det blir trolig for tøft i årsdebut. Fighting Spirit: Vinner sjelden, vi tror ikke på mer enn en liten premie her. Artie Bucco: Ganske jevn, men later til å mangle det lille ekstra.

 

8.løp: Habenaria:  Er ganske rask av gårde. Kan få et fint løp innvendig, bør regnes. Navigation:  En seier på 46 starter. Premiesjanse.  Bit Noble: Ok løp sist. Må vise enda større vilje for å gå til topps. Red Hero: Ok sesong i år, neppe rask nok på en så kort distanse. Aragorn: Har skuffet en del i år. God nok på sitt beste. Aylar: Kan somle litt ut fra start. Gjør hun ikke det, tror vi på seier. Zit Zaid: 900 meter på gresset er nok litt i korteste laget. Maks premie, tror vi. Notforloveormoney: Har aldri vunnet, vi tviler på om det skjer her tross god rytter. Dark Pride: Har hun mistet formen? Kjapp nok på sitt beste. Firefox: Ikke så rask som han pleier i Gøteborg. Ikke helt borte. Ovation: Har aldri vært på trippel, det skjer neppe her heller. Oh Felia Lo: Bra sist og god rytter. Regnes nokså tidlig. Delily: Har ikke vist så mye i år. Vi tviler litt. Mr Timberlake: Ganske rask og fint spor. Et spennende objekt.  Hallingdal Blue: Årsdebut, men en rask 900 meter kan gå greit. Kanskje litt kort, men vi vil ikke utelate henne.