Ingen frykt å spore

28.08.2011
Artikkelbilde

Vi hadde knapt fått igjen pusten etter Marit Sveaas’ Minneløp før vi måtte gjennom en ny styrkeprøve. Without Fear og Manchester ga oss akkurat den fighten vi så frem til på forhånd, med Without Fear som vinner. Dermed ble dagen først og fremst Arnfinn Lund sin store dag, med seier i Derby, Marit Sveaas’ Minneløp, sprintløpet og hekkeløpet. Men heller ikke Fredrik Johansson og Nils Petter Gill hadde noen grunn til å sture.

 

 

-          Dette er en drøm for meg. Jeg skadet meg alvorlig på Täby 31. mai og hadde bare tiden som måtte til. Nils Petter lovte meg rittet i Svensk og Norsk Derby om jeg ble frisk, og det er jeg selvsagt glad for, sa Fredrik som tok sin fjerde seier i Norsk Derby. Totalt har han tatt 15 Derbyseire, syv i Sverige, to i Danmark og to i Tyskland i tillegg til de norske.

-          Tror ikke jeg har hatt en større dag på Øvrevoll noensinne til tross for mange fantastiske dager tidligere. Dette overgår det meste, utrolig å lykkes så til de grader. Jeg skal holde på så lenge jeg kan gå, berettet den snart 76-årige suksessmannen. Arnfinn tok sin Derbyseier nummer ti, syv på Øvrevoll, to i Sverige og en i Danmark.  

-          Innmari moro, sa Nils Petter Gill. Hvis Arnfinn får problemer med å gå, skal jeg kjøre ham. Fantastisk gøy å vinne sammen med Fredrik også, vi har hatt mye moro sammen, sa Nils Petter Gill.

Niels Petersen hadde duoen Manchester og Cawett Cove på trippelen. En sterk fasit, og nå blir det spennende å følge fighten mellom Niels Petersen og Arnfinn Lund om championatet. For nå er det en ren duell mellom disse to. Den lover vi å komme tilbake til.