Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- torsdag 28. april kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen
Artikkelbilde
Red Colori

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 28. april kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – 3-ÅRSLØP – 1750 DT

Without Fear trener meget bra og blir relativt klar favoritt her. Vant foran Hayley Cropper i siste start i fjor, sistnevnte har vist nok til å bli tippet som toer. Når det gjelder den tredje trippelplassen, tror vi mest på Cawett Cove, som vant i sin andre start. Det blir neppe årets høyeste odds i dette løpet.

 

Tips:

3 Without Fear – 1 Hayley Cropper – 4 Ariann

Outs: 5 Cawett Cove

 

2.LØP – NOVISELØP – 1750 DT

En trio skiller seg litt ut her. Intricate Talent har gjort unna årsdebuten. Vi gir henne et lite pre, men det skiller ikke mye til Illusive Spirit, som gikk et par fine løp i fjor høst. Miss Kitty Grey har ikke løpt på Øvrevoll, men har omtrent samme klasse som de to nevnte. Zafir Zaid må vise mer enn sitt formtall for å klare en trippelplass her.

 

Tips:

2 Intricate Talent – 6 Illusive Spirit – 1 Zafir Zaid

Outs: 5 Miss Kitty Grey

 

 

3.LØP – V5-1 – COWRIE ELITELØP – 2400 DT

Et fint eliteløp, hvor vi tror mest på toppvekterne. Theatrical Award er på sitt beste en av Skandinavias beste hester, vi tror hun vinner direkte. Bank of Burden har løp i kroppen fra Dubai, er nok med i striden. Fjorårets Michelet-vinner Nosferatu må regnes, og Fricoteiro kan mye når det klaffer.

 

Tips:

5 Theatrical Award – 6 Bank of Burden – 1 Fricoteiro

Outs: 2 Nosferatu

 

4.LØP – V5-2 – CAJUN CADET ELITELØP – 1100 DT

Red Colori jakter stolpe i programraden, hvilket ikke er så vanlig på Øvrevoll. Vi tror det kan gå, men tror nok en del av konkurrentene vil være i nærheten. Alight var flink i årsdebuten, og flere andre har lyst på favorittens skalp. Sist Rapponghi gikk 1100 meter, var han meget god etter å ha misset starten.

 

Tips:

2 Red Colori – 3 Alight – 6 Simian

Outs: 1 Rapponghi

 

5.LØP – V5-3 – CAVALIER LØP -1100 DT

Trioen Midnight Eagle, Delily og Aylar var alle med i det annullerte løpet på åpningsdagen. Førstnevnte var først i mål, men hadde da spor 1. Det kan fort bli litt tøffere fra spor lenger ut. Liberty Cash kom ikke med i det nevnte løpet, har egentlig et fint løp nå. On the Piste er en litt spennende import, som vi tar med på mistanke.

 

Tips:

10 Midnight Eagle – 7 Delily – 6 Aylar

Outs: 1 Liberty Cash

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – CARBON PLAYER LØP – 1750 DT

Bittersweet vant greit på åpningsdagen. Har fort vekk mer å gå på, men vi velger å gardere, da vi ikke stoler helt på henne ennå. Cicinho vant sitt hittil eneste løp da han testet en lenger distanse. Skummel utfordrer. Send an Invitation trenger en sterk jockey, får det nå. Vi nøyer oss med disse tre på V5, men er ikke helt sikre på om det holder.

 

Tips:

7 Bittersweet – 6 Cicinho – 1 Shotgun Charlie

Outs: 10 Send an Invitation

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – CEOS LØP – 1750 DT

Et åpent løp, som både sportslig og spillemessig virker interessant. Vestano var god i årsdebuten fra ytterspor, med i striden nå. Tiger for Two hevder seg ofte langt fremme, med i striden. Det blir spennende å se Buckham, som har slitt med problemer, men som kan veldig mye. Court Circle kommer fra seier i England, det gir ham plass på linjen. Men for oss er dette et åpent løp, som nok bør garderes godt.

 

Tips:

1 Vestano – 7 Tiger for Two – 6 Buckham

Outs: 4 Court Circle

 

V5-forslag 504 rekker:

 

1.avd: 5-6

2.avd: 2 Red Colori

3.avd: 10-7-1-6-5-2-3

4.avd: 7-6-10

5.avd: Alle 12