Programtips til løpene på Øvrevoll 2. september

31.08.2010
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 2. september kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – HOUSE OF WINE HEKKELØPSSERIE IV -  3200 HEKK

Det fjerde løpet i hekkeløpsserien har hele ti hester til start. Zimon var litt optimistsk på Derbydagen, men holdt egentlig veldig bra til tredje. Har nå et bedre løp vektmessig i forhold til Carius, og det avgjør vårt vinnertips. Gilmore kjempet fint mot vår duo sist, god trippelsjanse. Amazer er spennende på hekk. Hopper han bra, er han farlig.

 

Tips:

6 Zimon – 8 Carius – 1 Gilmore

Outs: 7 Amazer

 

2.LØP – RACING POST YEARLING BONUS LØP – 1170 GRESS

Etter et strålende kvalifiseringsløp var Berta Isabel uheldig i totodebuten. Stemmer det for henne i løpet, tror vi det er snakk om en vinner. Ecological var annen bak den meget gode Elusive Time og rangeres nærmest vår favoritt. Stallkameraten Marked by Zorro er også interessant.

 

Tips:

4 Berta Isabel – 6 Ecological – 7 Symbol of Arch

Outs: 1 Marked by Zorro

 

 

3.LØP – V5-1 – SØLVDIVISJON – 1100 DT

Caerus er matchet mot et storløp på Täby neste søndag. Derfor tror vi at Kjell Erik Swartling har sin stjerne kraftig på gang. Det er gode hester i mot, og flere av konkurrentene har 1100 meter på sandbanen som sin livrett. Likevel prøver vi med bankers på Caerus, som vi tror er hakket bedre enn motstanderne. Ticmosic, Evening Rose og Latakia er kanskje de som har vist mest i det siste, men de andre kan lure noe i vannskorpa her.

 

Tips:

6 Caerus – 2 Ticmosic – 3 Evening Rose

Outs: 4 Latakia

 

4.LØP – V5-2 – NORSK RIKSTOTO CUP – JERNDIVISJON SPRINT - 1170 GRESS

Party Booster har ikke vært ute på sprint på en stund. Har vunnet på kort distanse før, og i dette enkle selskapet er nok ikke seieren så langt unna. Totte og Orson går ikke så ofte sprint, men vi spekulerer litt i at dette kan være en ok distanse. Dark Pride bør kunne mer enn formtall 43, og Phili Boy viste endelig brukbare takter sist. Bit Noble har også en grei oppgave, men fighter ikke alltid like helhjertet.

 

Tips:

12 Party Booster – 1 Totte – 2 Orson

Outs: 11 Dark Pride

 

5.LØP – V5-3 – PETITE FRISØRENE AMATØRLØP – 1750 DT

Amatørløpet denne gang er vrient, og vi dekker fullt ut på V5. Hallingdal Blue og Send an Invitation prøves begge med blinkers. Dette er typer som vi tror kan ha nytte av dette utstyret. Power Within You og Sweet and Line holder skapelig form, og det er nok til å få plass på tipslinjen hvor det fort kan smelle.

 

Tips:

1 Hallingdal Blue – 2 Send an Invitation – 4 Sweet and Line

Outs: 6 Power Within You

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – NORSK RIKSTOTO CUP – BRONSEDIVISJON STAYER – 2400 GRESS

Vi tror fem hester kommer til å gjøre opp i dette selskapet. Topper vant foran Head Above Clouds for en snau måned siden, de kan fort kjempe om seieren igjen. Surfer var god i siste flatløp, og Windiana nærmer seg formen sakte, men sikkert. Vi tar også med Montgomery, som er med i striden om han makter 2400 meter.

 

Tips:

7 Topper – 5 Head Above Clouds – 9 Windiana

Outs: 3 Surfer

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – VEUVE CLIQUOT LØP – 2400 DT

Soft Pearl gikk et meget sterkt løp sist. Nå tror vi det kan bli tet og en mer sparsom reise underveis. Da bør konkurrentene kunne legges på rygg, for dette er enkel motstand. Vi garderer kun med Pisaq, som vi tror vil vise seg bedre med sand som underlag. Et par av konkurrentene kan litt, men viser ikke den helt store formen.

 

Tips:

3 Soft Pearl – 1 Pisaq – 4 Desert Fuse

Outs: 6 Wood Top

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd: 6 Caerus

2.avd: 12-1-11-2-6-7

3.avd: Alle ni

4.avd: 7-5-3-9-1

5avd:  3-1