Programtips til løpene 9. september kl 18.00

08.09.2010
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 2. september kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – NORSK RIKSTOTO GRAND PRIX – 1600 GRESS

Distant Beat og Desert Rose har kjempet hardt før, og vi tror de gjør det igjen. Galla Placidia er på vei tilbake, men spørsmålet er om hun er aller best når det er snakk om sand. Lady Morgana fikk fine penger for bonus i Derby, dette er nok en bedre distanse

 

Tips:

8 Distant Beat – 4 Desert Rose – 7 Lady Morgana

Outs: 5 Galla Placidia

 

2.LØP – NORSK RIKSTOTOS OPPDRETTSLØP – 1170 GRESS

Poppi var strålende i debuten, får et ganske klart tips her. Theatrical Sky og Shakkmatt var nærmest vår favoritt da, vi tror det kan være det også her. Sophies Love har imponert med premie i flere harde løp, en trippelsjanse.

 

Tips:

5 Poppi – 1 Theatrical Sky – 9 Sophies Love

Outs: 6 Shakkmatt

 

3.LØP – WANDERING MINSTREL ELITELØP – 1600 GRESS

Etter Svensk og Norsk Derby er det vel bare å innse at 2400 meter nok er i lengste laget for Giant Sandman. Nå er det Guineas-distanse, og da tror vi han vil vise sin store klasse. Royal Power har mer inne enn han viste sist og ser ut som en klar utfordrer. The Pirate kommer stadig nærmere sin kapasitet, og Saddle the Storm gjør heller ikke skam på treårsårgangen. Lazy Lord har flott form, alltid trippelaktuell.

 

Tips:

4 Giant Sandman – 10 Royal Power – 3 Lazy Lord

Outs: 2 The Pirate

 

4.LØP – WESTERN VIKING LØP – 1600 GRESS

Kveldens vanskeligste løp i våre øyne. Ujevn form på mange av hestene gjør det ekstra vrient. Zafirah vant på Derbydagen, det er ikke stort verre i mot her. Wattan har vist stabilitet, og 1600 meter er ingen ulempe. Mountain Cougar er den klare outsideren. Det har vært operasjoner og mye kluss, i følge Rune Haugen bør rute nummer to markeres. Men det er vrient å stryke hester, vi tror det fort kan komme en smell.

 

Tips:

14 Zafirah – 3 Wattan – 6 Jim Beam

Outs: 2 Mountain Cougar

 

5.LØP -  WU TANG LØP – 2160 GRESS

Heller ikke så lett, men vi gir et pre til tre hester. Beluga får et knepent tips, virker å være klart på gang. Michelet-vinneren Nosferatu er god nok på sitt beste, tre kilo lettelse er et pluss. What Budget var nesten på høyde med La Zona sist, årets første seier kommer stadig nærmere. Hvordan er denne distansen for Fair Flair?

 

Tips:

8 Beluga – 10 Nosferatu – 1 Fair Flair

Outs: 4 What Budget

 

6.LØP – ØVREVOLL HESTEIERFORENING KLOKKELØP I – 1750 DT

1750 meter, sandbanen og Kevin Parkin, det har vært oppskriften til seier før i år for Cool Match. Fint spor gjør også at dette kan være rette betingelser. Most Wanted var også tilbake på sitt beste underlag sist, med god reise fra dette sporet kan det bli seier. Lili Marleen nærmer seg den første seieren, kanskje kan Veronika Aske gi henne det rette løpet.

 

Tips:

2 Cool Match – 12 Most Wanted – 1 Tahayab

Outs: 10 Lili Marleen

 

7.LØP – WEWANTITALL LØP- 1100 DT

Vi tror 1100 meter på sandbanen er det Happy Larry trenger for å vinne. Sist truet han gode Caerus, nå tror vi Sundbye-hesten vinner.

Royal Hill har ikke vært på trippel på en stund. Høy vekt og litt enklere lag pleier han å like, vi tror på trippel. Høiom-duoen Valparaiso og Victorian Art har bra betingelser nå, også de kan være med i Supertrippel-bildet. Birdie kommer fra seier, bør nok ikke glemmes.

 

Tips:

6 Happy Larry – 8 Royal Hill – 1 Birdie

Outs: 2 Valparaiso

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd: 4-10

2.avd: Alle 15

3.avd: 8-10-4

4.avd: 2-12-10-1-8-4

5.avd: 6 Happy Larry