Omtaler av hestene til start 2. september

01.09.2010
Artikkelbilde
Caerus

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 2 september.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Kjøp programmets V5A tips her

 

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 2. september:  

 

1.løp:

Gilmore: Ikke langt fra seieren nest sist. Med et tilsvarende løp er det god trippelsjanse.  Milliondollarbaby: Har ikke imponert på hekk så langt. Liten vekt er en fordel, og premie er ikke utelukket. Elusive Style: Slett ikke ille på hekk sist. Bør tas med i betraktning. Emperor: Har fin form på flatt, vi vil gjerne se ham i et hekkeløp først. Monfalcone: Har skuffet i år, Selv med god rytter er vi tvilende. Zimon: God til tredje bak to meget gode hester sist. Først i mål nest sist, men fikk ikke beholde seieren. Med i toppen. Amazer: Med god hopping kan han være farlig direkte. Carius: Imponerer stadig. Tøffere vektvilkår nå, men spurter bra uansett. Med seier kan han bli årets mestseirende på Øvrevoll, en oddsbombe før sesongen. Monster of Speed: Går rett ut i hekkeløp. Vi kan ikke si annet enn at vi blir overrasket om dette lykkes. Petit Verdot: Hopper bra, men mangler nok litt fart mot de beste.

 

2.løp:

Marked by Zorro: Bra totodebut bak gode hester. Fin trippelsjanse. Cheeky Chick: Debuterer, trenger mest sannsynlig løpet. Song d’Amour: Fint kval-løp, premie er ikke umulig. Berta Isabel: Imponerte i kval-løpet, uheldig i debuten. Tilbake nå, vår vinner. Marnie Oak: Helt grei debut, god premiesjanse. Ecological: Bra i Danmark, trippelkandidat.  Symbol of Gold: Tøff motstand i debuten, kan dette være løpets luring? Bentley: Er sikkert forbedret siden kval-løpet. Premie?

 

3.løp:

Rapponghi: Har slått disse før, men formen virker litt unna toppen. Kanskje vil sandbanen gi positivt utslag? Ticmosic: Spesialist på bane og distanse. Er alltid med helt der fremme. Evening Rose: Er på gang, årets første seier er neppe langt unna torsdag. Latakia: Er litt skjør og starter lite. På sitt beste er hun helt på høyde med disse motstanderne. Fair Flair: Litt stang-ut i år. Slår til når minst aner, og dessuten er denne motstanden litt enklere enn et par andre løp. Caerus: Matches mot storløp i Sverige. Beste hesten, men det må klaffe for at det skal bli seier. Ticmotor: To seire tidlig. Om den formen reproduseres, nærmer han seg årets tredje.

 

4.løp:

Totte: Har vist litt fart, så vi tror det kan være litt spennende med et nytt forsøk på sprint. Orson: I dette enkle selskapet er han en outsider på ny distanse. Rambo’s Cinderella: Viser fremgang, regnes i åpent løp. Patricia: Har så langt ikke vist stort. Kun med på bred gardering. River Landing: Ok i trening, viser lite i løp. Phili Boy: Klart forbedret sist. Med tilsvarende innsats er han langt fremme.  Bit Noble: Er rask nok. Sist var seieren ikke langt borte, godt trippelobjekt. Cicinho: Første gang på gress. Hvis det slår bra ut, kan han være aktuell. The Bishop’s Joy: Grei distanse, premie er innen rekkevidde. Gameboy: Er ofte ikke så mye slått på sprint, premie? Dark Pride: Bra sist gang hun startet på denne distansen. Ikke helt ufarlig.  Party Booster: Vi liker ham best på sprint. Tror dette er hesten å slå, langt fremme.

 

 

 

 

 

 

 

5.løp:

Hallingdal Blue: Har ikke vist stort på sandbanen. Men rytter i form og blinkers gjør at vi tror det er en god sjanse. Send an Invitation: Virker litt entaktet. Blinkers og god rytter gjør at vi tror på en brukbar sjanse.  Lucky Flight: Viser fint lite for tiden. Det ser tøft ut tross enkelt lag. Sweet and Line: Så langt best på gress. Men med bra form, bør det være en god sjanse nå. Ovation: Vi tror dette kan være litt langt. Kun med på bred gardering. Power Within You: Bra innsats bak Topper. Et slikt løp bringer henne inn i striden.  Zit Zaid: Har en del fart, men dette er nok litt i lengste laget. Premie? Bager’s First: Er med en stund, men vi tror siste 200 kan bli for lange. Selskapet er dog så svakt, at det ikke er helt umulig. Ifannik Sacc: Kun to starter i år, det beste fra i fjor rekker langt her.

 

6.løp:

Montgomery: Starter ikke. Sunceleb: Formen virker fraværende, det ser hardt ut. Surfer: Er i god form, kjemper trolig helt i toppen. Head Above Clouds: Utrolig stabil form, kjemper om trippel også her. Cromspring: Fint løp i mai, har siden ikke vist det samme. Kun liten outsider. Topper: Stort sett god hver gang. Med i striden.  Majestic Song: Viser lite, vil se mer før det blir besøk i lukene. Windiana: Sniker seg frem mot form. Denne gang tror vi på trippel, kanskje seier.  Harmony Hall: Har aldri vunnet, mest sannsynlig blir det en kamp om premie. Big Master: Møter gode konkurrenter, det ser ut som en mulig premie. Mizar: Er ikke så dum, men i våre øyne er 2400 meter med svikt i banen et minus.

 

7.løp:

Pisaq: Har gått et par bra løp på sand. Ikke umulig her.  Red Hero: Har innledet beskjedent, vi venter på å få se mer.  Soft Pearl: Fikk et trøblete løp sist. Nå er feltet mindre, og opplegget bør bli bedre. Vi tror på god sjanse.  Desert Fuse: Er litt ujevn, på sitt beste kan han være aktuell for trippel. Archer’s Up: Distansen et usikkerhetsmoment, kan være aktuell for premie. Wood Top: Forbedret sist. God jockey nå, kan det bli karrierens første seier?  Postcard: Bra løp i juni, men har ellers ikke vist så mye. Premie? Precious Grace: Må forbedre seg, dette ser tøft ut. Findus Zaid: Har møtt mye bedre hester, men også vært mye slått. Vrient.