Norske hester på utenlandstokt

19.10.2010
Artikkelbilde
Touch Of Hawk starter i Tyskland

Både trener Wido Neuroth og Niels Petersen tar turen til Tyskland denne helgen.  Lørdag starter Touch of Hawk i Engelbert Strauss-Trophy (Gr 3) over 2200 meter og med 32.000 Euro til vinneren. Samme dag skal Karibu Sana ut i et maidenløp på 1800 meter på gress (strøket). Hun regnes som maiden i Tyskland da løpet går på gress og  hun kun har vunnet på dirt track i Norge. Light The Fireskal forsøke seg i Flieger Preis (L) over 1000 meter sammen med svenske Calrissian og søndag skal Fricoteiro starte i Badener Steher Cup (L) over 2800 meter og med 12.000 Euro til vinneren. (klikk på hestens navn for startliste)

Nyttige linker:

https://www.direktorium.de/pls/apex/f?p=101:1

http://www.badenbadenracing.com/

http://www.galopponline.de/service/news/index.php

 

Rune Haugen i Newbury

Lørdag starter også Rune Haugen trente Ecological på Newbury i England dette er et maidenløp over 1600 meter - Jamie Spencer skal ri, løpet går 17.15 norsk tid. Ecological er en av flere hester Rune Haugen skal selge på Tattersalls Autumn Horses In Training auksjonen som starter i Newmarket mandag.

 

 

Percussionist til USA

Morten Buskop og Old Times Racing har gjort som de hentydet etter Percussionists seier i Øvrevoll Champion Hurdle. Nå er han på plass i New Jersey og starter lørdag i American Grand National på Fair Hill. Som vanlig er det James P O’Farrell som skal ri og samlet premiesum i løpet er USD 250.000. For sikkerhets skyld kjøpte de samme eierne en ny hest i England, som også er med på lasset til USA. World of Events ble handlet fra samme trener som Percussionist, J Howard Johnson. Hesten skal starte i Foxbrook Champion Hurdle med USD 100.000 i samlet premiesum.  Det er en ting som er sikkert og det er at dette er en imponerende satsing og vi håper de lykkes.

 

Nyttige linker:

 

Se løpet live her lørdag kl 20.00 (Champion Hurdle) og 20.30 (Percussionist) 

www.nationalsteeplechase.com

 

www.farhillsrace.org

 

www.st-publishing.com

 

Percussionist 

 

Storløp på Jægersro

 

Søndag 24. oktober er det løp på Jægersro med spill fra Norge og flere norske hester til start.

 

Les mer her

 

Programmet laster du ned her