Zorro markerte seg

01.10.2010
Artikkelbilde
Marked By Zorro

Fredagens eneste gressløp ble en sikker seier for Marked by Zorro. Rune Haugen kunne glede seg over en lett seier.

Han viste også i det første seiersløpet, at han er veldig rask, sa Rune, nylig hjemkommet fra handletur. Nå har jeg vært på auksjon og handlet tre fine åringer. Disse kommer nok til å bli fine tilskudd på stallen, mente Rune.

 Rapponghi

Eva Sundbye hadde to hester til start blant de bedre sprinterne. Det ble seier til Rapponghi, mens Ticmosic tapte for mye i starten til å sikre stallen en dobbel.

Det blir 1100 og 1600 meter på sandbanen for Rapponghi utover høsten. Så lenge formen er så bra som nå, kan det sikkert bli spennende, mente Eva.

Victorian Art 

 

Victorian Art har vist fart ved flere anledninger. Så fort som det gikk fra start fredag, har det nok likevel ikke gått. Favoritten Loire nærmet seg på slutten, men det holdt med en drøy lengde til gode for de entusiastiske eierne i Diva Belle.

 

Wonderful Bahare 

Wonderful Bahare har vist fin form i det siste. Nå ble det en lett seier, og vi blir ikke det minste overrasket om hun fikser et par seire til før vi skriver jul.

Wood Top 

 

Home Straight

Are Hyldmo har hatt fin form på stallen de siste ukene. Torsdag vant Archived mot gode hester på Täby, dagen etter tok Home Straight og Wood Top en fin dobbel på Øvrevoll.

Home Straight har en finale om to uker, mens Wood Top starter i de løpene hvor han har en fin oppgave, fortalte Are.

Tiger For Two 

 

V5-finalen ble en enkel oppgave for Tiger for Two. Det har ikke lykkes helt for ham i sommer, men han liker sandbanen på Øvrevoll. Der vil det helt sikkert by seg flere anledninger utover høsten.

Orson 

Amatørenes klokkeløp avsluttet ettermiddagen. Det ble en sikker seier for Orson og Kevin Parkin. Når to omganger gjenstår av kampen om klokka, ser det ut til at Kevin og Cathrine Engebretsen skal gjøre opp om klokka. Oddsen går også i favør av de to når det gjelder championatet, men for all del: det er 11 løpsdager igjen å gjøre det på for de andre.

 

 

MARKED BY ZORRO tidlig i tet, førte siden hver meter. MILLEVINI fint med, avsluttet bra og knep annen. MINK’S AISHA litt sen fra start. Kom fint langs railen, men hadde ikke så mye siste 200. AVENTURIN på det jevne til fjerde.

 

RAPPONGHI tidlig fremme. Ble angrepet, men svarte opp og hadde siden ingen problemer. ROSIE SAYS NO rask ut, ned på tredje. Spurtet meget bra til annen. TICMOSIC misset for en gangs skyld starten. Avanserte fort i svingen og utfordret vinneren, men det ebbet ut.

 

VICTORIAN ART suste til tet og fikk en stor ledelse. Det buttet litt helt på slutten, men det holdt til karrierens første seier. LOIRE bra med, den eneste som kunne nærme seg favoritten. LET’S FLY også fint med, holdt farten til tredje.

 

WONDERFUL BAHARE litt sen ut av boksene, snart fremme. Overtok teten før siste sving, hadde siden full kontroll. SO TRENDY fjerde i siste sving, avsluttet best av de øvrige til annen. HATTAN i gruppe to, spurtet fint og tok karrierens første trippel. POSTCARD førte an til vinneren kom, ga seg en del. CLAUSES MISTRAL fikk penger for første gang og var forbedret.

 

HOME STRAIGHT lynrask fra start. Fikk hard kamp siste 200, men det holdt med liten margin. REQUESTED fikk en drøy sving, men hadde likevel en flott spurt å by på. Neste gang? Også sterk spurt fra ytterspor av RED DRAGON. AARON’S WAY og VAMOS CATALINA var lenge nærmest vinneren, begge ga seg mye på oppløpet.

 

WOOD TOP lå fint plassert i feltet uten å bruke for mye krefter. Avanserte mot siste sving hvor han var fjerde. Angrep lederen og koblet til slutt et sikkert grep. COOL MATCH rett til tet. Holdt stand lenge og var ikke så mye slått. GREAT GAMBO tredje, frem til lederen og la litt press. Først tidlig på oppløpet, men måtte nøye seg med tredje. Vi tror han vinner løp i høst.

 

TIGER FOR TWO fjerde, avanserte langs railen og tok en enkel seier. MIND THE GAP fikk en tøff reise uten å få front. Kjempet helhjertet og får pluss for annen. RICHELLE sjette, avanserte pent fremover. Spurtet bra til tredje. FIGHTING SPIRIT og THEODERICH førte an lenge og holdt brukbart.

 

ORSON til tet. Ble angrepet, men svarte flott opp til sikker seier. SEND AN INVITATION fjerde, gikk frem til lederen. Prøvde et angrep, men ble avvist. Dog klar annen. Bra spurt til tredje av PARTY BOOSTER, mens THE BISHOP’S JOY var bra med lenge.