Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- fredag 22. oktober kl 15.00

19.10.2010
Artikkelbilde
Vestano vant på Tæby sist torsdag

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 22. oktober kl 15.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORSK MESTERSKAP FOR 2-ÅRINGER – 1600 DT

Poppi har så langt vært suveren i årgangen. Nå er det 1600 meter og sandbanen, hvilket er nytt for hele feltet. Vi tipper ut fra det vi har sett til nå, og Poppi har neppe problem verken med distanse eller underlag. Theatrical Sky viser fin utvikling, og det samme synes vi om Favoritten. Ariann var brukbar sist og er en trippelkandidat.

 

Tips:

1 Poppi – 4 Theatrical Sky – 5 Ariann

Outs: 8 Favoritten

 

2.LØP – NORSK MESTERSKAP FOR 3-ÅRINGER – 1600 DT

De norskoppdrettede treåringene viste ikke så mye i sommer og tidlig på høsten. Nå har flere dukket opp, og det ligger an til et raflende oppgjør. Buckham er egentlig en stor outsider, men på 1600 meter tror vi fortsatt han er best. Lady Morgana gikk fint sist mot gode eldre hester. Fjorårets NM-vinner kan fort klare en dobbel. Distant Beat var forbedret sist, god sjanse om hun fikser 1600 meter. Galla Placidia imponerte i det korte Breeders-løpet, er heller ikke uten sjanse.

 

Tips:

6 Buckham – 7 Lady Morgana – 5 Galla Placidia

Outs: 4 Distant Beat

 

 

3.LØP – V5-1 – HOUSE OF WINE NOVISEHEKK FINALE – 3200 GRESS

Vi ble imponert over Amazer sist. God sjanse til seier i finalen. Superman var tredje bak to topphester sist, uten disse på plass er mulighetene gode. Emperor har hatt en fin start på hekkekarrieren, og Calvados har prestert et par gode løp i Gøteborg. Lazy Lord er skummel ut fra flatløpsform.

 

Tips:

6 Amazer – 8 Superman – 1 Emperor

Outs: 5 Calvados

 

4.LØP – V5-2 – HØSTFINALE STAYER – SØLV – 2400 DT

Northern Pal liker seg på sandbanen. Har bedre statistikk på litt kortere løp, men har også prestert brukbart på 2400 meter. Fair Flair har bra form, og What Budget må regnes etter sin spurt gjennom lydmuren på Täby. Har dog aldri vunnet to på rad, men en gang må jo være den første. Vamp er god, dog normalt litt bedre på gresset. Vi synes løpet er litt lurt og dekker opp på V5.

 

Tips:

3 Northern Pal – 5 Fair Flair – 2 Vamp

Outs: 1 What Budget

 

5.LØP – V5-3 – DUKE OF YORK LØP – 2400 DT

Until June – Artistic Light – Windiana var trippelen sist, og vi tror trioen er langt fremme på ny. Førstnevnte vet ikke hvordan det er å tape i oktober, men får sikkert sterk motstand nå. Det er mange som ikke er langt bak, men lommeboka ga kun plass for tre hester på V5.

 

Tips:

9 Until June – 4 Artistic Light – 5 Flying Falk

Outs: 1 Windiana

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – DEVILRY LØP – 1600 DT

Vestano har hatt en strålende utvikling i høst. De to seirene i Sverige har vært meget imponerende, nå tror vi også at han vinner igjen på Øvrevoll. Silmaris har møtt veldig gode hester, i dette selskapet tror vi på fin premie. 1600 meter på sandbanen for William Hepburn tror vi også er fine betingelser.

 

Tips:

7 Vestano – 8 Silmaris – 1 Calendar Girl

Outs: 4 William Hepburn

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – HØSTFINALE MILER – GRUNN – 1600 DT

Her er mange hester ute i samme ærend. Høyt tempo og helst tet, det kan bli overpace av slikt. Most Wanted kommer først til listen. Hvis han ikke blir for hardt angrepet, kan han holde helt inn. Men Cool Match, Reaching Nirvana og Ketchikan lar neppe lederen være i fred.

 

Tips:

1 Most Wanted – 10 Ketchikan – 3 Reaching Nirvana

Outs: 5 Cool Match

 

8.LØP – ØVREVOLL HESTEIERFORENING KLOKKELØP IV – 1100 DT

Wattan er i knallslag, og vi ser ingen grunn til å spille i mot. Kjetil Kjær melder seg på i klokkekampen, tror vi. I et temmelig enkelt lag tror vi Wattan vinner og Bit Noble er på trippel. Westamericantiger bør også hevde seg her.

 

Tips:

3 Wattan – 10 Bit Noble – 8 Gameboy

Outs: 9 Westamericantiger

 

 

 

 

 

V5-forslag 480 rekker:

 

1.avd: 6-8-5-1-10

2.avd: Alle 8

3.avd: 9-4-1

4.avd: 7 Vestano

5.avd: 1-10-5-3