Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- fredag 29. oktober kl 15.00

26.10.2010
Artikkelbilde
Northern Pal

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 29. oktober kl 15.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – RACING POST YEARLING BONUS LØP – 1600 DT

Norwegian Reward gikk to sterke løp før kriteriet. Disse prestasjonene skal være gode nok til en plass i toppen her. Apilado har møtt de beste flere ganger. Nå er det langt billigere i mot og en plass helt fremme virker klar. Det blir ikke enkelt å skubbe seg på disse to, og det kan bli en hard kamp om den siste trippelplassen.

 

Tips:

4 Norwegian Reward – 7 Apilado – 8 Marnie Oak

Outs: 6 Heather Honey

 

2.LØP – ØVREVOLL HESTEIERFORENING KLOKKELØP V – 2400 DT

Send an Invitation har her et fint løp. Vi tror Victoria Allers kan styre vår favoritt først i mål i dette billige selskapet. Desert Fuse er relativt jevn og har en bra trippelsjanse nå. Vi tror herrene Parkin og Kjær vil gi alt for å skaffe seg ny klokke. Det gjør at vi gir dem plass på tipslinjen.

 

Tips:

1 Send an Invitation – 4 Desert Fuse – 10 Sweet Soul Diva

Outs: 9 Party Booster

 

3.LØP – V5-1 – HØSTFINALE SPRINT SØLV - 1100 DT

Her kommer det til å gå unna. Simian imponerte i seiersløpet, normalt like god på sand. Rapponghi har formen i senit, alltid skummel. Caerus har to sterke løp fra Täby bak seg, regnes også på sprint. Spesialisten Ticmosic bør også med.

 

Tips:

1 Simian – 6 Rapponghi – 3 Ticmosic

Outs: 8 Caerus

 

4.LØP – V5-2 – NOVISELØP – 2400 DT

Et åpent og ganske svakt noviseløp. Harmony Hall og Majestic Song kommer fra seire, og det er langt fra umulig at det kan bli to strake på en av dem. Naja var bra sist, bør også med. Hakuna Matata står litt tøft til, men han kan være litt farlig å utelate.

 

Tips: 7 Harmony Hall – 8 Majestic Song – 2 Sunceleb.

Outs: 3 Naja

 

5.LØP – V5-3 – EVENING STAR LØP – 1100 DT

Wattan har imponert, men det er hardere enn noensinne i mot. Får plass på V5, men tipper en duo foran. The One and Only og Evening Rose har hatt det litt trøblete i år. Med god start, som de ikke alltid får, passerer de feltet på oppløpet. Home Straight har fortsatt fin form og skal selvsagt også regnes.

 

Tips:

2 The One and Only – 5 Evening Rose – 9 Wattan

Outs: 8 Home Straight

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – HØSTFINALE SPRINT JERN – 1100 DT

Et meget åpent løp. Face the Fact har vunnet to av tre løp i år, det er nok til å bli favoritt. River Landing har et fint løp her mot ganske beskjeden motstand, og Totte har også fått hull på byllen. Firefox bærer mye vekt, men møter enklere motstand enn han pleier.

 

Tips:

2 Face the Fact – 9 River Landing – 1 Totte

Outs: 10 Firefox

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – EARL GREY LØP – 1600 DT

Vi sparte bankeren til slutt. Northern Pal vant sist fredag, har ikke fått tillegg for seieren og har enda bedre statistikk på milerdistanse. Gråberg velger denne, men hadde nok litt valgets kvaler. Mind the Gap fra førstespor på sandbanen er ikke å kimse av, men møter tøffere lag enn noensinne. Tiger for Two var bra i seiersløpet, men ville ikke by til på Täby. Fair Flair og Quint Essentials er skumle med rett opplegg, og flere andre må regnes. Det er sjelden mye som skiller når disse møtes.

 

Tips:

4 Northern Pal – 6 Tiger for Two – 10 Quint Essentials

Outs: 1 Mind the Gap

 

 

 

 

 

V5-forslag 576 rekker:

 

1.avd: 1-6-8-3

2.avd: 7-8-3

3.avd: 2-5-8-9

4.avd: Alle 12

5.avd: 4 Northern Pal