Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- fredag 5. november kl 15.00

02.11.2010
Artikkelbilde
Tiger For Two

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 5. november kl 15.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – 2-ÅRSLØP – 1100 DT

Hestene til Wido Neuroth viste fin form sist fredag. Millevini ser ut til å være i fin fremgang og får et knepent tips. Lady Rossmo gikk et meget bra løp bak Poppi i debuten. Det er en stund siden, men i dette selskapet bør det være en god sjanse. Red Eishin gikk bra i kval-løpet, og det er sikkert fremgang i flere av konkurrentene. Cawett Cove er forbedret siden Derbydagen.

 

Tips:

7 Millevini – 5 Lady Rossmo – 2 Red Eishin

Outs: 4 Cawett Cove

 

2.LØP – NORSK RIKSTOTO 2-ÅRSLØP (ØH VANDRESVERD 1600 DT)

De fleste har tapt flere ganger for Poppi. Nå slipper de å møte henne, og da spørs det hvem som tar initiativet. Royal Games var nærmest Poppi sist og blir vår favoritt nå. Niels Petersen har en fin duo i Favoritten og Shakkmatt og kan fort være på trippel her. Brown Beauty er forbedret.

 

Tips:

3 Royal Games – 1 Favoritten – 4 Brown Beauty

Outs: 5 Shakkmatt

 

3.LØP – V5-1 – 3-ÅRSLØP – 1750 DT

I en V5-omgang som ser temmelig krevende ut, går vi friskt ut med banker direkte. Tiger for Two imponerte med seier sist over Archived og har ikke fått tillegg for seieren. Vestano står med to sterke seire fra Sverige, kan være en som liker seg best i vårt granneland. Aries var god som annen sist bak Buckham, og i det hele tatt er dette et riktig fint løp for treåringene.

 

Tips:

7 Tiger for Two – 1 Vestano – 4 One Cool Buck

Outs: 2 Aries

 

4.LØP – V5-2 – FAMILY BOY LØP – 1600 DT

Vi satser her på en trio, som begge viser bra form. De står dessuten gunstig til vektmessig. Charisma og Phili Boy går jevnt brukbart, og de finner neppe lettere motstand enn dette. Vi garderer kun med Marcelis. Står bra til og får på blinkers, et hjelpemiddel som ofte får god effekt.

 

Tips:

11 Charisma – 1 Phili Boy – 2 Rambo’s Cinderella

Outs: 12 Marcelis

 

5.LØP – V5-3 –ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP – 2400 DT

Vi landet på feltets eneste treåring. So Trendy har bra rytter, fin form og unghestene pleier å ta for seg utover høsten. Miss Montana har fin form, og Desert Fuse er ganske stabil. Dessuten rir Charlotta Ericsson meget bra. Det er noen luringer i vannskorpen her, noe som gjør at vi garderer bredt på V5.

 

Tips:

9 So Trendy – 3 Miss Montana – 6 Desert Fuse

Outs: 1 Great Gambo

 

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – HØSTFINALE STAYER BRONSE  – 2400 DT

Niels Petersen har hestene sine i fin form. Her mønstrer han en trio, og vi synes alle tre står med god sjanse. Timtaya får et knepent tips, men det er lite som skiller. Artistic Light kommer stadig nærmere en seier og får plass på kupongen ved siden av Petersens trio.

 

Tips:

1 Timtaya – 7 Artistic Light – 6 Harmony Hall

Outs: 11 Until June

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – FLYING CRAZY LØP – 1600 DT

Suffolk County fikk det tøft fra ytterspor sist. Nå tror vi han er med fremme tidlig, og vi gir et knepent tips. Rapponghi er i flott form. Misset fra start sist, gikk sterkt etterpå. Det kan fort holde med disse, men går det for fort, kan det dukke opp noen bakfra.

 

Tips:

4 Suffolk County – 1 Rapponghi – 9 Richelle

Outs: 10 Mind the Gap

 

8.LØP – MAIDENLØP – 1100 DT

Vi tipper Montgomery, vel vitende om at han ikke løper særlig jevnt. Dessuten er 1100 meter kortere enn flere ønsker seg, derfor føler vi at dette er nokså åpent. Hester rundt 60 i formtall er ikke sjanseløse om de synes at distansen er den rette.

 

Tips:

6 Montgomery – 7 Westamericantiger – 3 Zafir Zaid

Outs: 8 Liberty Cash

 

 

 

V5-forslag 576 rekker:

 

1.avd: 7 Tiger for Two

2.avd: 11-1-12

3.avd: Alle 12

4.avd: 1-7-11-6

5.avd: 4-1-10-9