Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- fredag 26. november kl 15.00

23.11.2010
Artikkelbilde
Galla Placidia

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 26. november kl 15.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1100 DT

Et meget interessant toårsløp. Lady Rossmo, Marked by Zorro og Ariann begynner alle å få en viss rutine. Det blir spennende å måle disse mot Ann-Charlotte Nielsens duo, som har brukbare prestasjoner fra England og Irland. Vi setter Lady Rossmo først, siden stallformen virker å være helt på topp.

 

Tips:

8 Lady Rossmo – 5 Marked by Zorro – 1 Thakeham

Outs: 3 The Oboist

 

2.LØP – BACK ON TRACK AMATØRLØP – 1750 DT

Fire av rytterne som kjemper om championatet, er med i dette amatørløpet. Her vil det ikke bli gitt ved dørene. Andy Capp vant sist fredag på sprint, har tidligere også levert bra prestasjoner på fredagens distanse. Reaching Nirvana har fin form og gode betingelser nå. Hva så med Ketchikan? Vi prøver outsiderplassen, da vi er litt usikre på hvordan han er å ri for en nokså urutinert amatør, selv om hun rir han mye i trening. Aladar er en tidligere topphest, som neppe har møtt svakere selskap. Men ridevekt 76 kilo er mye å bære. 

 

Tips:

6 Andy Capp – 3 Reaching Nirvana – 5 Aladar

Outs: 1 Ketchikan

 

3.LØP – V5-1 – NOVISELØP – 1600 DT

Buen Rumbero gikk meget bra sist mot tøffere motstand enn dette. Vant et løp tidlig i fjor da han var ”nødt til” å vinne. Siden seiersgnisten ikke er den aller største, garderer vi med He’s Invincible. Kommer fra England med brukbar form, så vi velger å ta ham med. Det skal bli tøft for de øvrige å vinne, men Agent Boo har gått enkelte fine løp.

 

Tips:

6 Buen Rumbero – 4 He’s Invincible – 5 Illusive Spirit

Outs: 1 Agent Boo

 

4.LØP – V5-3 –3-ÅRSLØP – 1600 DT

Tross toppvekt tror vi Galla Placidia tar hjem dette. Annenplassen i kortutgaven av Breeders og tredjeplass i NM bak Buckham, det skal holde til seier. De øvrige har ikke vist så mye i år, og ingen av dem har vunnet løp denne sesongen. Da også formen virker å være nedadgående, får Galla Placidia tilliten på V5. Intricate Talent gikk et par fine løp i sommer og er den vi setter nærmest på kapasitet.

 

Tips:

4 Galla Placidia – 2 Intricate Talent – 1 Noble Knight

Outs: 5 Get Over It

 

5.LØP – V5-2 – IHATETHESPEAKER LØP – 1100 DT

Chief Eric har gått to meget gode sprintløp bak den dyktige sprinteren Red Colori. Er blitt raskere fra start og er med i toppen hele veien her. Tahayab vant sist, og Home Straight har fem sprintløp helt i toppen. Royal Hill var forbedret sist, gode sjanser for trippel.

 

Tips:

1 Chief Eric – 7 Home Straight – 3 Royal Hill

Outs: 4 Tahayab

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – HØSTFINALE SPRINT - GRUNN  – 1100 DT

Wattan kan fredag ta sin åttende seier for året, den syvende på Øvrevoll. Slik Wattan gikk fredag, er det ingen grunn til å tippe i mot. Da han for en gangs skyld ikke vant 12. november, var Angie’s Nap og Aylar foran i mål. Det er for øvrig flere hester med ok form som står klare om favoritten skulle svikte.

 

Tips:

4 Wattan – 10 Angie’s Nap – 6 Red Dragon

Outs: 9 Aylar

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – HØSTFINALE STAYER - GRUNN – 2400 DT

Slik vi ser, er dette løpsdagens mest åpne løp. Zen Cat, Emperor og Cool Match blir ridd av de tre som kjemper om jockey championatet. Disse gir alt mot slutten av sesongen, så vi satser på at de vil gi det lille ekstra som skal til. Carius har hatt en flott sesong, og Lise Tandberg blir nå pustet i nakken av Petter Kjær om amatørtrenernes championat. En seier her vil derfor være kjærkommen.

 

Tips:

12 Zen Cat – 8 Emperor – 1 Carius

Outs: 3 Cool Match

 

 

V5-forslag 504 rekker:

 

1.avd: 6-4

2.avd: 4 Galla Placidia

3.avd: Alle 7

4.avd: 4-10-9

5.avd: Alle 12