Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- fredag 19. november kl 15.00

16.11.2010
Artikkelbilde
Light The Fire

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 19. november kl 15.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORSK RIKSTOTOS 2-ÅRSLØP – 1100 DT

Dette løpet vinner Lady Rossmo. Hun har levert to fine totoløp til nå, og nå er motstanden slik at vi tror på seier. Heather Honey bør klare en trippelplass. De øvrige med starter i kroppen har ikke imponert så langt, så debutantene kan sees med sjanse. Men går alt normalt for seg, er seieren bortbestilt.

 

Tips:

1 Lady Rossmo – 6 Heather Honey – 8 Worth Waiting For

Outs: 3 Milly

 

2.LØP – HOMME D’HONNEUR LØP – 2400 DT

Et lite, men veldig fint felt. Både Omoto Sando og Amazer har gått flere hekkeløp i høst, Omoto Sando vant sist gang han gikk flatløp. Vi er litt usikre på om 2400 meter er en fordel for Concusion, bør regnes om det går bra. Fricoteiro er en meget god flatløper, men ser ut til å trives best i Sverige. Outsider. De to som ikke får plass på linjen, er slett ikke uten sjanser, så dette blir et fint løp å skue.

 

Tips:

4 Omoto Sando – 1 Amazer – 2 Concusion

Outs: 6 Fricoteiro.

 

3.LØP – V5-1 – DAGBLADET ELITELØP – 1600 DT

1600 meter på sandbanen er nok den beste distansen for Caerus. Har imponert stort et par ganger, men har vært aller best i Sverige i år. Derfor garderer vi på V5. Suffolk County var egentlig meget god etter en start i supersprint-fart sist. Må regnes. Det må også Speed Dancer, som plukker ned mange om farten i tet har vært for høy. Rapponghi kan få det litt mer kronglete nå fra spor 9, må likevel regnes.

 

Tips:

7 Caerus – 1 Suffolk County – 9 Rapponghi

Outs: 8 Speed Dancer

 

4.LØP – V5-2 –ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP – 1750 DT

Åtte av de 11 startende er gjester fra Sverige og Danmark (seks svenske). Besøkende fra våre naboland er viktige for å kunne lage løp, særlig i de lavere klassene. Tipset går imidlertid til Skotselv. Send an Invitation var god sist og har en av de beste rytterne. Vi synes hjemmelaget ser bra ut, så kanskje kan vi matche de tilreisende.

 

Tips:

10 Send an Invitation – 5 Sweet and Line – 7 Party Booster

Outs: 9 Rambo Cinderella

 

5.LØP – V5-3 – SKANDINAVISKSPRINTMESTERSKAP – 402 DT

Light the Fire vant dette løpet i fjor og har på fire forsøk ikke tapt løp fra 500 meter og nedover. Selv om flere av konkurrentene også er lynraske, tror vi på ny seier. Cavorting er også en god supersprinter, og vi er også spente på Sundbye-duoen Happy Larry og Ticmosic.

 

Tips:

7 Light the Fire – 8 Cavorting – 6 Ticmosic

Outs: 3 Happy Larry

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – HØSTFINALE BRONSE  – 1600 DT

One Cool Buck var god sist, og vi var ikke så langt unna å gi ham tilliten på V5. Han er forsiktig startet og bør ha litt å gå på. Det er imidlertid flere luringer i løpet, så vi velger å gardere bredt. Windiana fortjener en seier, og det blir hard duell mellom Gipsy Hall og Cajun Star om å være best på stallen. Wattan gikk på et nederlag sist, men gikk ikke dårlig fra spor 12. One Cool Buck eller mange, tror vi.

 

Tips:

6 One Cool Buck – 11 Gipsy Hall – 9 Windiana

Outs: 1 Wattan

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – HIGUITA  LØP – 1100 DT

Vi synes fire hester skiller seg litt ut, særlig når det gjelder form. Face the Fact har gått bra hver gang og fortjener vinnertipset. Totte og Cicinho var innenfor en lengde sist de møttes og må regnes. Vi tar også med Fly Away, som gikk bra bak Wattan i siste start.

 

Tips:

2 Face the Fact – 8 Totte – 7 Fly Away

Outs: 6 Cicinho

 

 

 

V5-forslag 576 rekker:

 

1.avd: 7-1-8-9

2.avd: 10-5-9

3.avd: 7 Light the Fire

4.avd: Alle 12

5.avd: 2-8-6-7