Omtaler av hestene til start på Øvrevoll Galoppbane fredag 5. november kl 15.00

04.11.2010
Artikkelbilde
Timtaya

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll fredag 5. november kl 15.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

Starthester 5. november:

 

1.løp:

Samarin: Kortere distanse er trolig en fordel. Likevel ser dette vrient ut. Red Eishin: Ok kval-løp, kan blande seg i trippelkampen. Wood Princess: Grei kvalifisering, god premiesjanse. Cawett Cove: Mye slått i debuten. Har utviklet seg og møter enklere lag. Bør regnes. Lady Rossmo: Bra bak Poppi i debuten. Bør regnes tidlig nå. Nobel Penang: Ok kval-løp, premie er mulig. Millevini: Har møtt veldig gode hester, bør ha en fin sjanse i dette nokså billige selskapet. Setter på blinkers. Facalani: Liker nok at det er kortere enn sist. Tar på blinkers, liten luring i trippelkampen.

 

2.løp:

Favoritten: Gråbergs valg, bør ha en god sjanse her. Heather Honey: Har skuffet litt, må vise mer. Royal Games: Bare slått av Poppi sist, god sjanse denne gang.  Brown Beauty: Litt fremgang, må vise enda mer for å fikse trippelplass. Shakkmatt: God trippelsjanse, selv om formen virker litt svak. Tar av blinkersen. Ronaldo: Brukbar debut, kan klare trippel med videre utvikling.

 

3.løp:

Vestano: To fine seire i Sverige. Brukbar sist, men et par hakk under løpene i grannelandet. Aries: Fint løp i NM bak Buckham. Ikke ufarlig, med på gardering.  Merseyside Star: Et par gode sprintløp, kanskje kan dette være litt langt. Tar av blinkersen, outsider.  One Cool Buck: Vant årets første løp, så langt det eneste. På kapasitet er han med i striden. Majestic Song: To gode løp i det siste, men vi vurderer denne motstanden for tøffere. Premie? Saint Sebastian: God svensk treåring, ser ut til å være hakket bedre på gress.Tiger for Two: Har funnet høstformen. Blir nok favoritt og bør vinne om han får en bra reise underveis. Intricate Talent: Sliter med å finne formen. Neppe mer enn en liten premie nå. Caliente: Et par sterke løp i år bak Holly Golightly og High Flyer. Kan være en morsom trippelkandidat.

 

4.løp:

Phili Boy: Fikk sin første seier sist og får således 4 kg tillegg her. Går også gode løp på 1600 meter, og det bør være en god sjanse for å legge på til to strake. Rambo’s Cinderella: Et par godkjente annenplasser på distansen. Ser ut som en god trippelkandidat.  Bager’s First: Går opp i distanse, men vi tviler på om det hjelper. Lagoa do Pau: Har et ganske ok løp her. Premie, kan snuse på trippel.  Jackie Ant: Har ennå ikke vært på trippel, vi tviler på om hun er det her heller. Earthshine: Ok distanse. Tar av blinkersen og er en ørliten luring. Archer’s Up: Har ikke imponert på Øvrevoll, maks en liten premie. Patricia: Går opp i distanse, men vi er usikre på om det hjelper.  Siidhgar: Svak i Sverige, får det trolig tøft her også. La Reine du Bal: Har også slitt med å lykkes, vi venter.  Charisma: Starter ikke. Marcelis: Distansen ser ut til å passe. Setter på blinkers, regnes i dette meget enkle selskapet.

 

5.løp:

Great Gambo: En av mange som kan overraske i et åpent løp. Zen Cat: God i seiersløpet, har ikke klart å bevare formen. Premie?  Miss Montana: Først i mål sist, men fikk ikke beholde seieren. Langt fremme her. Eaglecott: Dobler distansen, vi ser på det som et spennende forsøk. Liten outsider. Best Wishes: Sliter med å finne formen i år, det ser litt hardt ut. Desert Fuse: Bra rytter, fin form. Kjemper langt fremme. De Luca: Bra på våren. Kan på sitt beste kjemper nokså langt fremme. Carius: Flott sesong i år med syv ganger blant de to på ti starter. Har ofte en god spurt og bør regnes. So Trendy: Treåring i fin form og med god rytter. Skal ha en meget god sjanse. Indian Pacific: Går jevnt bra og har også god rytter. Kanskje er distansen litt lang. Ontherun: Brukbar sist på Øvrevoll, god premiesjanse. Bonne Geni: Et stykke unna formen, trolig kun premiekandidat.

 

6.løp:

Timtaya: Fin seier sist. Er ofte god på høsten og må regnes tidlig. Big Master: Går på det jevne, men mangler det lille ekstra på slutten. Premie? Windiana: Jevn og er nok et veldig godt trippelkort. Seirene sitter imidlertid langt inne i år. Amazer: Fin form. Pleier å slite med å vinne på formtall 76, men premie blir det sikkert. Zafirah: Har ikke fulgt opp innsatsen fra seiersløpet på Derbydagen. Muligens litt bedre på milerdistanse.  Harmony Hall: To seire på rad, men i enklere selskap. Med seire får man imidlertid selvtillit, så han bør nok ikke utelates. Artistic Light: Tre strake annenplasser. Bli ikke overrasket om årets første seier kommer nå. Naja: Skuffet sist. Vi tror det blir hardt med mer enn premie. Cool Match: Fin sesong i år. Vil gjerne ha front, og det kan koste fra dette sporet. Wood Top: Har funnet formen. Litt tøffere I mot, men skal regnes likevel. Until June: Fin form, kjemper helt i toppen, tror vi. Most Wanted: Vi tror det blir tøft fra dette sporet mot gode konkurrenter.

 

7.løp:

Rapponghi: Flott form. Går bra både på 1100 og 1600 meter. Regnes tidlig. Dalmeny: Har startet lite i år. Trenger nok løpet. Woodland Music: Fin seier sist, men hardere i mot denne gang. Premie? Suffolk County: Liker distanse og underlag. Får ny jockey på grunn av skade, sjekk dette. Curtail: Starter ikke. Illusive Spirit: Går ganske jevnt. Premie er aktuelt. Speed Dancer: Gikk kvalifiseringsløp sist uke etter å ha blitt bortvist fra startboksene to ganger, så bra ut da, men lenge siden seieren i april. Liker distanse og underlag, men trenger kanskje et løp? Agent Boo: Vrien å plassere. Ny distanse, med på mistanke.  Richelle: Fin form. Dukker opp på slutten hvis det blir overpace underveis.  Mind the Gap: Liker seg i front, og startsporet er derfor ikke det beste. Enklere selskap enn sist, men det må klaffe fra spor 10. Mekong: Har ikke vært på trippel i år. Men det er ofte ikke så langt unna, så det kan være snakk om et skrellbud.  Parbold Hill: Fin form i Danmark. Mange gode i mot, neppe mer enn premie.

 

8.løp:

Italian Love: Fremgang i trening, må forbedre seg for å være med fremme. Pannacotta: Tre måneder siden forrige start. Starter i ny trenerregi, er ganske rask og ikke helt borte. Zafir Zaid: Ganske rask, kan kjempe om trippel. Bittersweet: Debuterer. Interessant stamme, men må trolig ha et løp i kroppen.  Ziwy Skate: Vektmessig litt hardt ute. Men han er rask nok til å være med i striden om en trippelplass. Montgomery: Bør vinne. Men han er ikke jevn, og 1100 meter er en ulempe. Kan være verdt å gardere på trippel. Westamericantiger: Brukbart rask. Bør nok med. Liberty Cash: Har fint løp, men har også skuffet. At de som står best til har skuffet, gjør løpet nokså åpent.