Omtaler av hestene til start på Øvrevoll Galoppbane fredag 26. november kl 15.00

25.11.2010
Artikkelbilde

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll fredag 26. november kl 15.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

Starthester 26. november:

 

 

1.løp:

Thakeham: Har ni starter bak seg, første gang på Øvrevoll. Har vist nok til å være en trippelkandidat: Silouette: Bra kval-løp. Møter så vidt mange gode hester, at vi tror hun trenger et løp eller to. The Oboist: Kommer også fra England med brukbare innsatser. Skal avgjort regnes i trippelbildet. Younevercatchme: Greit kval-løp. Kan ta en av de siste premiene.  Marked by Zorro: Tre seire er bra i debutsesongen. Er neppe langt unna å klare en fjerde gevinst. Nobel Penang: Møter denne gang litt for tøff motstand. Ariann: Ok løp bak suverene Poppi. I nærheten av den siste trippelplassen. Lady Rossmo: Flott form, liker dessuten betingelsene. Hardere motstand enn sist, men blir likevel vår knepne favoritt.  Nomine de Jour: Trenger trolig et par løp i kroppen, maks premie. Heather Honey: Har skuffet en del. Må være mye forbedret fra de siste startene om det skal bli noe annet enn en liten premie. Prøver blinkers.

 

2.løp:

Ketchikan: Tre fine seire på raden. Klarer rytteren å sette rett tempo, kan det bli en plass i toppen. Majestic Song: Flere gode løp i høst. Kan gi rytteren hennes femte seier i år, da blir hun trolig champion.  Reaching Nirvana: Er nesten alltid med I fremre sjikt. Langt fremme her, tror vi. Bonne Geni: God sesong i fjor, ikke like sterk i år. Kan bli tøft med mer enn premie. Aladar: Tidligere topphest, som sliter med å komme tilbake. Vinner om han finner formen fra et par år tilbake. Andy Capp: Vant sist på sprint, har også gått bra på distanser som nå. Bra rytter, må tas på alvor. Det er det jo ikke alltid at Andy Capp blir. Dutchess of Bogstad: Har ikke vist noe på lenge, vi tror en liten premie må være bra.

 

3.løp:

Agent Boo: Bra løp nest sist. En god trippelkandidat i dette ujevne feltet. Alfredo: Debuterer, trenger temmelig sikkert løpet. Bittersweet: Spennende hest, vi tror hun trenger et par løp til. He’s Invincible: Vant i årsdebuten i England. Har vært i Norge en snau måned, og rapportene er positive. Illusive Spirit: Kan nok til å være en seriøs trippelkandidat, kan vinne om favorittene gjør seg bort. Blinkers denne gang. Buen Rumbero: Bør være favoritt, men har vært det før uten å innfri. Er med langt fremme, men det er ingen hest vi ville følt oss sikre på. Chairman Stephen: Viser litt fremgang. Får premie, kan kjempe om trippel. Zafir Zaid: Møter litt for gode hester. Premie må være fint.

 

4.løp:

Noble Knight: Gikk et par brukbare løp i sommer, har siden ikke vist så mye. Kjemper om trippel om formen skulle dukke opp igjen. Intricate Talent: Ok løp til annen for to måneder siden, har etter det ikke vist form. Motstanden er ikke skarpere enn at det kan bli trippel. Azzah: Vant i fjor høst som toåring, har i år vist lite. Må være forbedret for å hevde seg her. Galla Placidia: 1600 meter er nok litt langt for at det skal være ideelt. Men motstanden kan hun ikke klage på, bør vinne. Get Over It: Bra løp i juli, har siden vist fint lite. Siden alle unntatt favoritten virker formløse, behøver en trippelplass ikke være umulig. Pannacotta: Har en del fart. Men distansen er litt lang, og formen er ikke den store. Trolig tøft. Ingvild: En premie kan det bli, men det spørs om det blir noe mer.

 

 

5.løp:

Chief Eric: Er blitt raskere fra start enn tidligere. Prøver nok å lede hele veien og behøver ikke være så langt unna. Woodland Music: Holder fin form. Det er mange raske hester fra start her, og det kan bli for langt frem på sprint. Royal Hill: Litt fremgang sist, først og fremst en trippelkandidat. Tahayab: Viste sist at hun besitter stor fart. Ikke borte, selv om motstanden er noe skjerpet. Ionius: Starter ikke. Mr Sabatini: Går på det jevne. Vi tviler på seier, men i trippelbildet er han. Home Straight: Tross høy vekt føler vi oss nokså sikre på at han er med i toppen.. Flott form.

 

6.løp:

Bit Noble: En gammel kriger. Vinner nok ikke selv om sporet bra, men kan fort være i trippelkampen.  Phili Boy: Vant sist han gikk denne distansen. Overvekt gjør at vi ikke tror på mer enn premie. Zavann Zaid: Dette er trolig litt for kort til at han rekker frem med sin gode spurt.  Wattan: Årets fenomen på Øvrevoll. Kan vinne for syvende gang på banen, noe som er meget sjelden. Requested: Opptrer ujevnt. Er alltid et uromoment.  Red Dragon: Har sterkere jockey enn han pleier, liten joker. Face the Fact: Misset starten sist. Regnes om den delen av løpet går bedre nå.  Delily: Positivt løp sist, i trippelbildet. Aylar: Holder sin fine form, med i toppen. Angie’s Nap: Godt løp sist. Regnes tidlig med tilsvarende prestasjon. Liberty Cash: Har aldri vunnet. Premie er et greit mål. Valparaiso:  Fra dette sporet tror vi det blir vrient.

 

7.løp:

Carius: Syv ganger blant de to i år, det er bra. Spurter ofte bra, regnes her. Sunceleb: Har ikke fått det til i år, trolig tøft også her. Cool Match: Dette er nok tethesten. Vi tror han leder lenge, kanskje helt inn. Killiney: Har skuffet så langt. Kan blinkers være det som skal til? So Trendy: En av hestene med mest stabil form. Kan vinne om det klaffer underveis. Miss Montana: Leverer også gode prestasjoner. Med på målfotoet nå. Wonderful Bahare: Ok høstsesong, god premiesjanse. Emperor: Flere fine hekkeløp i år. Regnes også på flatt i dette jevne feltet. Naja: To svake løp nå, muligens er formen over for i år. Mohikan: Vinner sjelden. Får ofte premie, og det er det håp om også her. Wood Top: Avsluttet greit på Täby etter å ha ligget bak lenge. Farlig om han gjentar løpene fra oktober. Zen Cat: Vant sist han gikk løp. Er ikke til å stole på, men må med på gardering.