Omtaler av hestene til start på Øvrevoll Galoppbane fredag 19. november kl 15.00

18.11.2010
Artikkelbilde
Send an Invitation vant sist fredag

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll fredag 19. november kl 15.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

Starthester 19. november:

 

 

1.løp:

Lady Rossmo: To gode løp til nå. Motstanden virker enkel, og vi tror det er snakk om en vinner. Jumeirah: Trenger nok noen løp til. Milly: Debuterer i totoløp. Selskapet er enkelt, så det kan fort bli en fin premie.  Facalani: Har litt fart, men må nok ha flere løp i kroppen. Allforfun: Må nok også få litt mer rutine. Heather Honey: Har fått en del løp i kroppen. Her er selskapet så enkelt, at vi tror på trippel. Nobel Penang: Klart slått i debuten, kan få penger her. Worth Waiting For: En del bak i kval-løpet, trenger trolig løpet.

 

2.løp:

Amazer: Er god om høsten og går sikkert bra også nå. Concusion: Ikke så mye slått sist. Øker distansen, vi er ikke helt sikre på hvordan det vil slå ut.  Artie Bucco: Er nå kanskje best på nettopp denne distansen. To kilo overvekt et minus, men er ikke sjanseløs. Omoto Sando: God både på flatt og hekk. Vant siste flatløpet og kan fort vinne også her. Vamp: Ok løp sist. Er nok litt bedre på gress, men skal likevel ikke regnes helt bort. Fricoteiro: Beste hesten. Har vunnet på Øvrevoll, men går aller best i Sverige. En av flere i et åpent løp.

 

3.løp:

Suffolk County: Har gått mange sterke løp på distanse og underlag som nå. Fint spor. Kan vinne om det ikke går for fort underveis.  Dalmeny: To gode løp etter pause. En liten fidus denne gang.  Northern Pal: Har ofte gått bra på denne distansen. Men det kan bli vel mye å hente igjen. Hot Wing: Kapabel. Ett løp etter pause, bør nok ha ett til.  Quint Essentials: Sliter med å finne den store formen. Det spørs om han kommer tilbake før neste sesong. Fair Flair: Har ikke vist all verden i det siste. Har vunnet før som en overraskelse, men vi tror kanskje formen er på hell. Caerus: Har gått noen flotte løp over 1600 meter på sandbanen, dog aller best i Sverige. Skal regnes i dette laget hver gang. Speed Dancer: Flott løp sist etter pause. Er nok avhengig av at det går litt fort i front, da speeder hun forbi mange til slutt. Rapponghi: Form og distanse er bra, men ikke sporet. Må velge om han vil bruke mye krefter fra start eller komme bakfra. Kun outsider nå. Buen Rumbero: Kjent på Øvrevoll fra tidligere. Har ikke fått det til i år, det ser hardt ut mot meget gode hester.

 

4.løp:

Zirkon: Ser ut til å være best på sprint, siste 200 tror vi blir krevende. Lagoa do Pau: Bra løp sist, ikke uten sjanse nå.  The Bishop’s Joy: Går kun på det jevne, kanskje en liten premie. Postcard: Et par brukbare løp, men skuffer som oftest. Vi synes det ser vrient ut. Sweet and Line: Viste litt takter sist.  Kjemper om en plass på trippelen. Sweet Soul Diva: Viser ikke form, vi står over denne gang. Party Booster: Vi tror denne distansen er litt bedre, bitte liten fidus. De Luca: Svak på Øvrevoll i år, aktuelt med premie.  Rambo’s Cinderella: Fin seier sist, ikke helt borte denne gang heller. Send an Invitation: Bra løp sist. Stabil form og god rytter gir ham favorittstempelet.  Definite Romance: Har vist lite i år, men kan en del på sitt beste. Siden selskapet er svakt, kan det være verdt en gardering. 

 

5.løp:

Dooneq: Ingen trippel på to år. Møter nok noen som er for raske. Terrible Bob: Bra fart, men neppe rask nok. Happy Larry: Gjør en spennende start. Er veldig rask, trippelkandidat. Nice and Rough: Kan også fly fort fra start, men å holde følge med disse kan bli tøft. Mac Dalia: Holder bra følge, kjemper om premie. Ticmosic: Har sprintet fort før på så korte løp. I trippelbildet. Light the Fire: Vant løpet i fjor, har aldri tapt denne type løp. Naturlig favoritt.  Cavorting: Bedre vektmessig mot favoritten. Det betyr ikke så mye på denne distansen, men er nok den nærmeste til å gi ham kamp.

 

6.løp:

Wattan: Seiersraden stoppet sist, men gikk ikke dårlig fra ytterspor. Regnes igjen. Recession Racer: Har mye fart. 1600 meter er nok helt i grenseland for hvor langt hun står. Montgomery: Fikk endelig vinne sist i et maidenløp. Hardere i mot her, men når det først er blitt hull på byllen, kan det komme flere. William Hepburn: Har ikke så fin rad, men var forbedret sist. Blir det tempo, kan han spurte forbi mange. Fighting Spirit: Tok årets første seier sist. Litt verre i mot nå, premie? One Cool Buck: Overbevisende seier sist. Vinner nok med tilsvarende prestasjon, men hester med få starter følger ikke alltid opp når startene blir tette. Cajun Star: Har i år vært best på sprint, men før det var han en miler. Kan plukke mange på oppløpet om han har noenlunde kontakt. Surfer: Brukbar på hekk, kapabel også på flatt. Formen er litt diffus, på sitt beste har han sjanse.  Windiana: Uten seier i år, selv om det er nær ved stadig vekk. Vi prøver henne som et trippelkort. Cool Match: Fin sesong i år med syv ganger blant de to beste. Sporet er et nokså stort minus siden han liker seg foran. Gipsy Hall: Bra etter pause, ikke like god sist. Kun med på bred gardering.  Aries: Bra i NM, god også sist. Skummel i et åpent løp.

 

7.løp:

PS I Love You: Må vise mer før vi spiller. Face the Fact: Møter billig lag, klar sjanse her. Andy Capp: Ok form, vi tror dette er litt kort. Bit Noble: Er ofte ikke så mye slått, men mangler det lille ekstra. Premie. Firefox: Klart slått sist, er trolig ikke riktig rask nok mot de fremste.  Cicinho: Har ikke vunnet, men seieren kommer nærmere. Kan gjøre det her. Fly Away: Bra i siste løp før han ble strøket. Kan være lurt å ha med på gardering.Totte: Er med i striden, kan vinne. Jackie Ant: Litt fremgang sist, mulig premie. Delily: Bra på våren, nå ser ikke formen ut til å være på topp. Azzah: Vant for ett år siden. Har siden ikke imponert, trolig bare premiekandidat. Zit Zaid: Ser ikke ut til å ha formen som skal til for å hevde seg.