Omtaler av hestene til start på Øvrevoll Galoppbane fredag 12. november kl 15.00

11.11.2010
Artikkelbilde

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll fredag 12. november kl 15.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

Starthester 12. november:

 

1.løp:

Aventurin: Har gått flere brukbare løp. Klar trippelhest, kan utfordre favoritten. Heather Honey: Har et greit løp her, men har skuffet noe. Tar den siste trippelplassen?  Marked by Zorro: Skal være klar favoritt, bør vinne i et normalt løp. Samarin: Må være sterkt forbedret for å unngå sisteplassen, tredje løpet på like mange uker. Song d’Amour: Kjemper trolig om siste trippelplass.

 

2.løp:

Chorusso: Har ikke imponert på Øvrevoll. Må vise mer før vi prøver oss. Most Wanted: Fint spor, hvilket er viktig for ham. Skal regnes tidlig.  Zavann Zaid: Har ofte en fin spurt hvis farten har vært for høy i tet. Kan overraske. Golden Pool: Flott høst i fjor, forbedret sist. Kan være en luring. Lot to Win: To starter på to år, vi tror han trenger løpet. Killiney: Har skuffet i sommer. Vi må se mer før vi går til lukene. Extreme North: Mange fine løp i den danske provinsen. Kan vinne i dette selskapet. Indian Pacific: Har ikke vunnet i år, klarer nok premie her.  Ziwy Skate: Bra i maidenløpet fredag. Fin stallform, bra sjanse.

 

3.løp:

Sweet and Line: Knallgod i juli. Har ikke fulgt opp etter det. Er muligens best på gress. Ifannik Sacc: Fin form sist, selv om selskapet var enkelt. Gjør sikkert et løp i toppen også denne gang. Clauses Mistral: Klart forbedret sist med blinkers. Regnes også nå. Ovation: Sliter med å få klaff. Det ser hardt ut. Wonderful Bahare: Hvis hun fortsetter å vinne annen hver gang, står hun for tur nå. Regnes tidlig i dette laget. Send an Invitation: En av de jevneste i feltet. Kan være et godt trippelkort. Desert Fuse: Vinner ikke så ofte lengre. Får premie og kan være trippelaktuell. The Bishop’s Joy: Litt forbedret sist. Må gå et hakk til frem før det kan bli triumf.  Party Booster: Viser ikke så mye nå. Etter flere løp uten blinkers, kommer den på igjen. Kanskje kan det hjelpe.

 

4.løp:

Red Colori: Sterk seier sist på flott tid. Er nok med helt i toppen. Parbold Hill: Har mye fart, litt vrien å plassere på sprint. The One and Only: Stadig med fremme uten å få klaff i år. Trippel? Yorkshire Lad: Vi tror ikke at han er riktig rask nok mot disse racerne. Agent Boo: Bra sist på lenger distanse. Kanskje er 1600 meter mer riktig? Happy Larry: Formtall 79 er trolig i grenseland. Men formen er bra, og da kan mye gå. Cajun Star: Spurtet bra sist etter to måneders pause. God sjanse på premie også nå. Chief Eric: Viste mye fart sist, skal ikke glemmes nå. Crafty Cleaner: Er først og fremst rask, så distansen passer. Det er hardt i mot, så vi tror det blir tøft å kjempe helt i toppen.

 

5.løp:

Rapponghi: Uheldig i to løp på rad. Står slik til at det fort kan bli seier. Tumaco: Vinner så å si aldri på Øvrevoll. Men trippelhest er han ganske ofte. Female Spring: To flotte løp i Sverige. Gjentar hun de prestasjonene, tror vi det er snakk om en vinner. Gipsy Hall: Bra sist etter pause. Blir trolig et valg et stykke ute, og er etter vår mening et litt spennende objekt. Artie Bucco: Også forbedret sist. Det er lenge siden det har vært noe å glede seg over, kanskje kommer det noe nå. Quint Essentials: Har ikke vunnet på Øvrevoll i år. Stallformen er ikke på topp, så vi tror det blir hardt å vinne. Dalmeny: Bra sist etter pause. Trener bra og er en fidus i et åpent løp. Concusion: Helt ok mot topphester sist på Täby. Er formtallet på 83 ørlite høyt?  Fair Flair: Har gått mange gode løp i år. De siste løpene kan tyde på at formen er litt på hell, men hun har overrasket før.  Massenzio: Formen virker på hell, vi tror det blir hardt. Northern Pal: Har bra statistikk på distanse og underlag. Vi tror det kan bli litt mye å hente inn på oppløpet.

 

6.løp:

Dutchess of Bogstad: Ser ikke ut til å ha formen inne. Vi venter. Jim Beam: Svak sist etter pause. Må være mye forbedret for å være med i toppen.  Zen Cat:  God sist i amatørløpet. Henter flere om det blir overpace i løpet. Andy Capp: Har gått jevnt i Danmark, premiekandidat.  Ketchikan: To lette seire, så bråstopp sist. Vi tar ham med, men nå synes vi ikke han skal stå alene. So Trendy: Har vist flott form. 66 kilo på en treårig hoppe er imidlertid mye, så vi tror det kan være lurt å gardere. Bonne Geni: Brukbart løp sist, kan klare premie. Valparaiso: Har vært hakket bedre i Sverige i år. Premie.  Reaching Nirvana: Liker seg fremme i tet. Her kan han få sporet til tross for at han står et stykke ut. Outsider. Great Gambo: Vinner den dagen han viser det han kan. Med på gardering i tilfelle han vil ta i. Wood Top: Har gjort det bra i høst. Regnes her, men løpet sist kan ha vært et signal om at formen kanskje er litt på hell.

 

7.løp:

Tahayab: Ser ut til å beholde formen. 1100 meter kan være litt kort. Requested: Litt vond å bli klok på. Har stoppet fra tet og spurtet bra bakfra. Outsider. Royal Hill: Høy vekt og svakere motstand liker Royal Hill. Men er formen der, det er spørsmålet? Ionius: Har ikke vist noe på lenge, vi velger å avvente. Mr Sabatini: Er nokså rask, bør klare premie. High Desire: Er neppe rask nok til å matche de skarpeste sprinterne her. Liberty Cash: Viser ikke noe ekstra, det ser litt hardt ut. Midnight Eagle: Suveren i Sverige sist. Har fått noen kilo, men vi tror han er langt fremme.  Pannacotta: Svak sist, må nok ha enda flere løp. Angie’s Nap: Med i striden om en mindre premie. Aylar: Har vært god i år. Er formen der fortsatt, blir det fort trippel. Wattan: Har levert en høstsesong litt utenom det vanlige. En dag butter det, men det er ikke sikkert det blir nå.