Spill til Tæby tirsdag 1. juni

25.05.2010
Artikkelbilde
Liv Kristiansen

Det vil være spill fra Norge og løpene vises på Rikstoto Direkte.

 

Første løp går kl 18.20, V65-1 er 3. løp kl 19.05.

 

 

Stockholm Cup (Gr3) og Listedlløpene Bloomers Vase og Tæby Vårsprint.

Les mer på Tæbys hjemmeside

 

Last ned programmet her

 

Knallfelt i Stockholm Stora

Tirsdag avholdes gruppe 3-løpet Stockholm Stora Pris på Täby med 700 000 svenske kroner i førstepremie. Feltet er ett av de aller skarpeste vi har sett i Skandinavia. Alle de 12 starterklærte har 90 eller mer i formtall, og gjennomsnittet er godt over 93. Fire norske hester tar turen. Det er Touch of Hawk (Wido Neuroth/Lennart Hammer-Hansen), Theatrical Award (Michael Taylor/Carlos Lopez), Tertullus (Rune Haugen/Espen Ski) og Palermo (Cathrine Erichsen/William Buick).

Det er flere toppløp på denne dagen.

 

I Täby Vårsprint er det 300 000 kroner til vinneren, og også her er det en norsk kvartett. Chicken Momo (Arnfinn Lund/Jacob Johansen), Steve’s Champ (Rune Haugen/Espen Ski), Hansinger (Cathrine Erichsen/Lennart Hammer-Hansen) og Fair Flair (Pål Jørgen Nordbye/Carlos Lopez) skal blant annet bryne seg på Calrissian, som ikke har tapt på Täbys gress.

 

I Bloomers Vase venter 250 000 kroner til vinneren, og her tror vi våre tre norske kort kommer til å ta godt for seg av premiefatet. Entangle (Arnfinn Lund/Lennart Hammer-Hansen) blir favoritt, og La Zona (Wido Neuroth/Jan-Erik Neuroth) og Grafitti (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg) er kanskje de hardeste utfordrerne.

Det er i skrivende stund ikke avklart om det blir spill fra Norge til løpene på Täby.

 

.

 

Her er startlisten: