Programtips torsdag 6. mai kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  03.05.2010
Artikkelbilde
Ticmotor vant 22. april

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 6. mai kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her. 

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – REKLAMEBITEN.NO AMATØR/LÆRLINGLØP -  1100 DT

Aaron’s Way gikk greit til tredje i Århus fredag. Står vektmessig bra til og bør ha en god vinnersjanse. Bit Noble og Archer’s Up går enkelte brukbare løp på distansen, står så vidt ok inne i løpet at de får plass på linjen. Hallingdal Blue møter enkelt lag, dette kan være løpet hvor det skal være mulig å hevde seg. Decibel overrasket sist. Står knallhardt til nå, men kan nok klare premie. Litt kort for Jim Beam?

 

Tips:

5 Aaron’s Way – 6 Bit Noble – 1 Archer’s Up

Outs: 7 Hallingdal Blue

 

2.LØP –  3-ÅRSLØP – 1100 DT

De norskoppdrettede treåringene har fine penger å løpe om. Lord Rossmo avsluttet meget bra sist, virket så forbedret at vi tror det kan bli seier nå. Galla Placida debuterte fint i fjor høst, er sikkert med i bildet. High Desire et godt trippelbud på sin jevnhet, utfordres i den kampen av Ingvild og Superfine.

 

Tips:

2 Lord Rossmo – 5 Galla Placida – 8 Ingvild

Outs: 6 High Desire

 

3.LØP –  V5A-1 – DAUNTING LADY LØP – 1100 DT

I en jevn V5-innledning prøver vi oss med 2 x Tic. Ticmotor og Ticmosic er tidlig i form og liker 1100 meter dirt track veldig godt. Madeleine Haugland har vunnet med Ticmotor før, vi lar hennes fire kilo lettelse avgjøre vårt vinnertips. Evening Rose hadde en sterk sesong i fjor, vi setter vår duo foran fordi de har løp i kroppen. De øvrige vil alle gjøre dette til et severdig sprintløp.

 

Tips:

4 Ticmotor – 1 Ticmosic – 6 Royal Hill

Outs: 5 Evening Rose

 

4.LØP –  V5A-2 – DISTANT LOVER LØP – 2400 DT

Hvor god er Pilgrim? Muligens veldig god, i hvert fall ble vi så imponert sist at vi tror hans tredje strake vil være et faktum torsdag. Trioen Artistic Light, Surfer og Dubai Samurai er dog ingen kastekjepper og vil sikkert selge seg dyrt. Likevel er Beluga kanskje den verste utfordreren? Var klar favoritt foran Dansk Derby i fjor, så dukket problemene opp. Har hele veien møtt de beste, kan vinne om alt fungerer igjen.

 

Tips:

7 Pilgrim – 9 Surfer – 2 Artistic Light

Outs: 3 Beluga

 

 

5.LØP –  V5A-3 – DANCE TO DAWN LØP – 2400 DT

Vi trenger svært bred dekning i DD-.løpene, derfor må vi nøye oss med en duo på V5 her. Det kan vise seg å bli tøft, men den som intet våger…Vi likte Between Friends sist, formtall 54 burde ikke være uoverkommelig. Også Irish Lad vant sist, har formkurve som peker i riktig retning. Soft Pearl og Junior Ale er de neste vi ville ha satt på, men denne gang satte lommeboka stopp.

 

Tips:

6 Between Friends – 10 Irish Lad – 8 Junior Ale

Outs: 9 Soft Pearl

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – DULFORD LAD LØP – 1600 DT

Over halve feltet liker å gå i front. Rapponghi, Hot Marta, Golden Pool, Suffolk County, Sportschau og Quint Essentials liker teten og har gjort mange av sine beste løp fra den posisjonen. Det kan bli overpacet, og da kan det komme noen fra de bakre rekker. Vi synes det er usikkert hvordan det vil se ut underveis, så vi garderer fullt ut.

 

Tips:

10 Quint Essentials – 1 Rapponghi – 4 Golden Pool

Outs: 6 Suffolk County

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – DARK DIAMOND LØP – 1750 DT

Vi snakker ofte om gordiske knuter når det er vrient å løse rebusen på Øvrevoll. V5-finalen er et slikt løp. Iron Lady har gjort flere fine løp i år. Har aldri vunnet, men det er ikke umulig at seieren kan komme her. Stallvenninnen Earthshine er heller ikke borte mot slik motstand. Reaching Nirvana ga seg sist på slutten av løpet, denne distansen passer nok bedre. Bonne Geni får siste plass på linjen, men i dette løpet tror vi det kan skrelle.

 

Tips:

5 Iron Lady – 11 Earthshine – 1 Bonne Geni

Outs: 8 Reaching Nirvana

 

8.LØP – MAIDENLØP – 1750 DT

Flere ubeskrevne blad for Øvrevolls publikum. Dancing Party og Magnificence har vist nok til å være med i toppen. Et par debutanter fra stall Neuroth ser interessante ut. Kan være aktuelle for trippel allerede nå.

 

Tips:

1 Dancing Party – 12 Magnificence – 11 Brand

Outs: 4 Flying Party

 

 

V5A-forslag 440 rekker:

 

1.avd:  4-1

2.avd:  7 Pilgrim

3.avd:  6-10

4.avd:  Alle 10

5.avd:  Alle 11