Programtips torsdag 27. mai

20.05.2010
Artikkelbilde
Agent Boo (grønn/rød drakt)var knapt slått sist uke

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 27. mai kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her. 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP  – NORBUSS CUP AMATØRLØP - 1750 DT

Fire av hestene møttes sist torsdag på samme distanse. Da var Emperor best med annenplass, Vi tror det kan holde til en plass i toppen også her, men velger å sette Fritz Zaid først. Send an Invitation er nok også i høyt oppe, mens det nok er litt i lengste laget for Gameboy.

 

Tips:

4 Fritz Zaid – 3 Send an Invitation – 6 Wattan

Outs: 1 Emperor

 

2. LØP – NOVISELØP  -   1600 GRESS

Dette løpet bør bli grei skuring for Saddle the Storm. Møtte to topphester sist og var ikke så mye slått. Av de motstanderne som har startet, tror vi mest på Home Straight. Men Go Go Gadget trener bra og er kanskje like tøff i mot. Parbold Hill får med liten margin den siste plassen på linjen.

 

Tips:

1 Saddle the Storm – 5 Home Straight – 7 Parbold Hill

Outs: 4 Go Go Gadget

 

3.LØP –  V5A-1 – HIGHWAY ROBBER LØP – 2400 DT

Head Above Clouds var god på denne tiden i fjor. Tok da tre strake, får tipset nå med god jockey. Desert Fuse og Bonne Geni har fin form, og Tom Fix var bra i årsdebuten. Skulle gjerne også ha hatt med Onkel Blaa, som kan få løpet sitt i front her. Men det ble det dessverre ikke råd til.

 

Tips:

3 Head Above Clouds – 5 Desert Fuse – 6 Tom Fix

Outs: 4 Bonne Geni

 

4.LØP –  V5A-2 – HAMMERING TOR LØP - 2160 GRESS

Dubai Samurai og Beluga hadde en fight sist de møttes. Vi tror på en ny duell, men tar også med gode Runner Runner. Imponerte på Øvrevoll med seieren i Breeders i fjor høst. Vamp liker seg godt på gresset og er langt fra sjanseløs. Det er flere som lurer i vannskorpen, men i en krevende V5-omgang, blir vi nødt til å begrense oss.

 

Tips:

6 Dubai Samurai – 8 Beluga – 11 Vamp

Outs: 1 Runner Runner

 

5.LØP – V5A-3 – HEY JUDE LØP – 1600 GRESS

Også her må vi nøye oss med en trio I V5. Enmore gikk bra i sitt første gressløp på lenge og får et knepent tips. Cool Match og Most Wanted holder fin form og må helt klart regnes. Tahayab ser ut til å være på gang og får den siste plassen på linjen.

 

Tips:

10 Enmore – 9 Cool Match – 2 Tahayab

Outs: 4 Most Wanted

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – HEROS LØP -  1600 GRESS

Den største av flere gordiske knuter denne løpsdagen. Montgomery viste litt av gammel klasse sist torsdag, er trolig forbedret med løp etter så mye pause. Også Aeroline er lite startet, slo Runner Runner for ett år siden. Soleklar outsider. Ellers er løpet fullt av hester med kapasitet, men som ikke har toppformen helt i senit.

 

Tips:

14 Montgomery – 13 Diktat Queen – 1 Theoderich

Outs: 9 Aeroline

 

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 - HOH MAJESTIC  LØP  – 1170 GRESS

I vår intense søken etter en banker, sparte vi den til V5-finalen. Vi likte Agent Boo så godt i løpet sist torsdag, at vi lar det stå til. Vi har riktignok sett klarere bankere, men dette er en krevende omgang, hvor vi tror på solid utbetaling. Et par nykommere er meget spennende, og vi er også spente på hva Mind the Gap presterer på denne distansen. Trolig er det litt i korteste laget, men helt sikre er vi ikke.

 

Tips:

14 Agent Boo – 8 Birdie – 12 Diamondsandpearls

Outs: 2 John Keats

 

 

V5A-forslag 540 rekker:

 

1.avd:  3-5-6-4

2.avd:  6-8-1

3.avd:  10-9-4

4.avd:  Alle 15

5.avd:  14 Agent Boo