Programtips torsdag 13. mai

09.05.2010
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 13. mai kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her. 

Last ned programmet gratis her.

1. LØP –  3-ÅRSLØP  - 1750 DT

Ionius og Holly Golightly har vist mest, men de skal gi sine to motstandere noen kilo. Førstnevnte vant det første toårsløpet på Øvrevoll i fjor og har siden vært herdet i tøff konkurranse. Vi satser på at det gir utslaget, men gjør oppmerksom på at dette nok er et jevnere felt enn man først kan få inntrykk av.

 

Tips:

1 Ionius – 3 Holly Golightly – 2 So Trendy

Outs: 4 Habenaria

 

2.LØP –  HESTEGUIDEN.COM  AMATØRLØP  – 2400 DT

Ser man på de fire siste startene til denne septetten, har seks av hestene en rytter de ikke har til vanlig. Kun Kjetil Kjær har erfaring med Bonne Geni, en hest han også har vunnet med. Det får betydning for vårt tips, men i dette amatørløpet over krevende 2400 meter, er nok innsatsen til den tobente på ryggen like avgjørende for utfallet som hesten selv.

 

Tips:

4 Bonne Geni – 7 Russian Roulette – 5 Carius

Outs: 2 Cool Match

 

3.LØP –  V5A-1 – EH-LA-BAS LØP – 1100 DT

Aylar og Aragorn gjorde opp om seieren sist de møttes, og det tror vi de gjør igjen. The Bishop’s Joy var bra nest sist, mens Decibel viser stadig fremgang og er i trippelbildet. Noen av de øvrige kan en del, men formen later til å være et stykke unna. Bit Noble kan nok også være et joker i trippelkampen.

 

Tips:

5 Aylar – 7 Aragorn – 6 Decibel

Outs: 1 The Bishop’s Joy

 

4.LØP –  V5A-2 – EPITAPH  LØP – 1100 DT

Et  vrient løp å vurdere. Diamondsandpearls vant begge sine løp i fjor på gresset, men presterer også bra på sandbanen. Royal Hill fikser greit å gå med høy vekt, er temmelig sikkert med på fotoet. Et par nykommere gjør bildet litt uklart, og vi tror det kan dukke opp en overraskelse.

 

Tips:

3 Diamondsandpearls – 6 Royal Hill – 9 Desert Rally

Outs: 7 The Cube

 

5.LØP –  V5A-3 – EARLY SUNRISE  LØP – 1100 DT

Det tredje strake sprintløpet i V5, og heller ikke dette er enkelt. Også her et par nye navn, som gjør det hele mer usikkert. Flashline gjorde et helt utrolig løp på Täby i vinter. Gjentar han det, vinner han. Cajun Star var knallgod i årsdebuten, men pleier ikke å rade opp seire. Vi vil også her anbefale å bruke en del streker.

 

Tips:

11 Flashline – 9 Cajun Star – 5 Beauchamp United

Outs: 8 Angie’s Nap

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – ECUADORS DREAM LØP – 1750 DT

Mind the Gap, Speed Dancer, Flying Falk og Wood Prince vant alle i årsdebuten på Øvrevoll. Vi ble aller mest imponert over Mind the Gap, som får tilliten som alenestrek. I tillegg til de andre som er nevnt, er vi spente på Bello Secondo. Avsluttet fjoråret med to seire i Polen, et spennende tilskudd.

 

Tips:

10 Mind the Gap – 8 Flying Falk – 4 Speed Dancer

Outs: Bello Secondo

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – ELEGANT JADE LØP – 1750 DT

Reaching Nirvana vant torsdag. Møter enkelt selskap og kan vinne igjen tross tolvtespor. Andy Capp fikk et uheldig løp i årsdebuten i Aalborg, bør passes her. Zirkon er i meget god form og blir den tredje vi tar med på kupongen. Hele feltet har til sammen syv seire, hvorav Reaching Nirvana har fire. Så disse hestene har ikke slitt ut gresset i vinnerpaddocken.

 

Tips:

12 Reaching Nirvana – 1 Andy Capp – 8 Lan Kwai Fong

Outs: 3 Zirkon

 

 

 

 

 

V5A-forslag 594 rekker:

 

1.avd:  5-7

2.avd:  Alle 9

3.avd:  Alle 11

4.avd:  10 Mind the Gap

5.avd:  12-1-3