Programtips mandag 17. mai kl 16.00

11.05.2010
Artikkelbilde
Jan-Erik Neuroth og Appel au Maitre etter seieren i Køln

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane mandag 17. mai kl 16.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – 3-ÅRSLØP -   1600 GRESS

Her møtes mange av de treåringene som kommer til å gjøre opp om store penger senere i sesongen. Symbol of Arch har kun hatt Alyshakeys foran seg i mål, og fjorårets kriterievinner får tilliten i årets første gressløp. Saddle the Storm og Giant Sandman står først i rekken av utfordrere. Vallee de Bois vant storløp på Klampenborg i fjor til over 40 i odds, får siste plass på tipslinjen i kamp med flere.

 

Tips:

7 Symbol of Arch – 3 Saddle the Storm – 1 Vallee de Bois

Outs: 2 Giant Sandman

 

2.LØP –  SUPERSPRINT –  402 DT

Disse hestene løper dobbelt så langt som Usain Bolt og trenger kun tre sekunder mer enn den fantastiske jamaicaneren. Da skjønner man at det går unna. Cavorting vant dette løpet i fjor og seiret også i en supersprint i Gøteborg. Det andre løpet over denne distansen på Øvrevoll i fjor ble vunnet av Light the Fire, og han finnes også i startfeltet. Ellers er det dumt å stå igjen i starten, tiden til å reparere feil er knapp.

 

Tips:

5 Cavorting – 9 Light the Fire – 8 Livigno

Outs: 1 Vettori de Sica

 

3.LØP –  V5A-1 – MAIDENLØP – 1980 DT

Vi går hardt ut og prøver med banker direkte i V5-spillet. Sir Lando leverte en bra prestasjon i Tyskland i årsdebuten, som etter vår mening skal rekke svært langt i dette selskapet. Stallkameraten Flying Party brukte mye av debuten til å skjønne hva galopp dreier seg om. Lå langt tilbake, men avsluttet flott. Magnificence vil ganske sikkert være forbedret med gress som underlag, bør være i trippelbildet nå.

 

Tips:

10 Sir Lando – 11 Flying Party – 5 Intricate Talent

Outs: 12 Magnificence

 

4.LØP –  V5A-2 – BLOMSTERPRINSESSENS  LØP – 1370 GRESS

Et glimrende løp, hvor vi nøyer oss med en duo på V5. Hansinger og Prince Hamlet hører til den desiderte eliten i Skandinavia over en slik distanse. Selv om de skal gi noen kilo til de øvrige, tror vi de makter oppgaven. Tumaco er alltid i trippelbildet, og de øvrige er ingen noviser. Men noen valg må man gjøre, og vi trenger mange garderinger i et par andre løp.

 

Tips:

6 Hansinger  - 7 Prince Hamlet – 5 Latakia

Outs: 2 Yorkshire Lad

 

5.LØP –  V5A-3 – FINALZA LØP  – 1600 DT

Stallkameratene Shotgun Charlie og Definite Romance leverer ofte gode prestasjoner på denne tiden av året. Sistnevnte vant på nasjonaldagen i fjor, men Shotgun Charlie ser ut til å ha den beste formen. Cool Match starter torsdag etter programtrykk, sjekk den innsatsen. Most Wanted har åpnet sesongen bra. Har fått noen kilo, men ikke verre enn at det kan gå igjen. Ellers er det noen luringer i vannskorpen her, så vi dekker bredt.

 

Tips:

4 Shotgun Charlie – 1 Most Wanted – 5 Definite Romance

Outs: 6 Cool Match

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – WALTER NILSENS MINNELØP – 2400 GRESS

Her får Wido Neuroths stjerneduo  Appel au Maitre og Touch of Hawk vår fulle tillit. Skjer det ikke noe ekstraordinært, må de øvrige kjempe om siste trippelplass. Den kampen står etter vår mening først og fremst mellom Alpacco og Fricoteiro, men fjorårstoeren Volo Cat kan også være et objekt. Engelske Percussionist er ikke så lett å vurdere, men vi tror det blir tøft å være med helt i toppen.

 

Tips:

9 Appel au Maitre – 3 Touch of Hawk – 7 Fricoteiro

Outs: 8 Alpacco

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – FORSAKEN LØP – 1600 GRESS

Den største potten på 17. mai kan fort gå til den eller de som løser riktig trippel i dette løpet. Sandie Kjær Nortoft har knallform på stallen, derfor prøver vi med Hurricane Line til venstre på linjen. Valparaiso holder fin form og kan være et godt trippelkort. Ellers er det flere spørsmålstegn enn utropstegn, og vi innrømmer gjerne at dette er vrient å vurdere.

 

Tips:

4 Hurricane Line – 9 Valparaiso – 5 Picture Perfect

Outs: 13 Enmore

 

 

 

 

V5A-forslag 616 rekker:

 

1.avd:  10 Sir Lando

2.avd:  6-7

3.avd:  Alle 11

4.avd:  9-3

5.avd:  Alle 14