Omtaler av hestene til start torsdag 6. mai

05.05.2010
Artikkelbilde
Beluga sesongdebuterer i dag

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 6. mai.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 6. mai:

 

1.løp:

Archer’s Up: Lenge siden forrige start. Har litt fart i kroppen, ikke umulig. Jim Beam: Ok sist på kort distanse. Trolig litt bedre på lenger løp, men i billig selskap bør det bli premie.  Fly Away: Har vunnet på distansen før. Kan få premie.  Jackie Ant: Dette ser for tøft ut. Aaron’s Way: Knapt slått av Aylar i fjor høst. Det skal rekke til en plass helt der fremme. Bit Noble: 12-åring, som neppe får enklere løp. Bør ha god trippelsjanse. Hallingdal Blue: Svak årsdebut. Er fint inne på vekten, så hvis sprint er det rette, er hun langt fremme. Decibel: Mye forbedret sist. Er vektmessig knallhardt inne i løpet. Må derfor være enda bedre nå for å fikse en trippel.

 

2.løp:

Superfine: Ok i nest siste start, klarer premie med tilsvarende innsats. Lord Rossmo: Avsluttet sterkt til annen i årsdebuten. Selskapet nå er ikke verre, så vi forventer en plass i toppen. Patricia: Må trolig fighte om en mindre premie. Tortuga: Debutant med spennende stamme. Trenger trolig et par løp i kroppen. Galla Placidia: Debuterte sent, men godt i fjor. Med i striden. High Desire: Jevnt bra som toåring. Klar trippelkandidat. Chablis: Trener ok. Kanskje premie. Ingvild: Et par bra løp bak Buckham i fjor. Inne i kampen om en trippelplass.

 

3.løp:

Ticmosic: Elsker distanse og underlag. Nesten alltid på trippel i slike felt. Gifted Lass: Møtte for hard motstand sist. Litt ujevn, med fremme om hun tar frem sitt beste. Fair Flair: Taper trolig litt fra start mot disse sprinterne. Vi tviler litt på om hun rekker helt frem i årsdebuten. Ticmotor: Meget god årsdebut. Er som halvbroren Ticmosic glad i betingelsene. I striden.  Evening Rose: Meget god sesong i fjor. Muligens et lite minus at fire av motstanderne allerede har avlagt årsdebut. Royal Hill: Vant i årsdebuten. Er jevnheten selv, 43 ganger på trippelen. Det kan fort bli nummer 44.

 

4.løp:

Timtaya: Hardt å vinne. Kjemper nok først og fremst om premie. Artistic Light: Elsker sandbanen, fire seire på det underlaget i fjor. Trippelkandidat.  Beluga: Har hele veien møtt de beste i sin årgang. Favoritt i Dansk Derby, måtte strykes. I våre øyne løpsdagens største outsider.  Dubai Samurai: To seire på tampen av sesongen i fjor. Tøft selskap, men premie bør det i hvert fall kunne bli.  Onkel Blaa: God på våren i fjor. Vi mener at 11-åringen møter litt for tøft selskap her. Medallic: Jevnt brukbar. Kjemper nok først og fremst om en premie i dette selskapet, Pilgrim: I rivende utvikling. God sjanse på sin tredje strake. Until June: Avsluttet fjoråret på beste vis. Aktuell for trippel. Surfer: Positiv årsdebut. I våre øyne er han sammen med outsideren Beluga den hardeste utfordreren til Pilgrim.

 

5.løp:

Desert Fuse: Holder bra følge, ser ut til å mangle litt speed. Vi tror på premie.  Little Nellie: Har vært ute i alt for tøffe lag de to siste gangene. Nå er selskapet mer passende, og da nærmer vi oss premie. Fritz Zaid: Har skuffet i de siste startene, vi må se fremgang før vi spiller.  Emperor: Ser best ut på gress, derfor venter på galopp i det grønne. Fendi: Brukbar i et par løp i fjor. Årsdebuten tilsa et par løp til i kroppen før formen er der.  Between Friends: Meget bra gjennomført løp sist. Formtall 54 er ikke verre enn at vi tror på god sjanse.  De Luca: Har aldri vunnet. Gjør neppe det her i årsdebuten. Junior Ale: Slett ikke verst i årsdebuten. Bør i hvert fall regnes i trippelkampen. Soft Pearl: Fin form. Kan overraske i dette nokså enkle selskapet. Irish Lad: Vant sist, går ofte flere gode løp når formen først er der. Spander en strek.

 

6.løp:

Rapponghi: Liker seg foran, har banerekorden. Kan holde unna om ikke presset i front blir for hardt.  Archived: Kan komme bakfra om det blir overpacet I tet. Luring i vrient selskap.  Hot Marta: Vil gjerne ha tet, noe som kan koste for mye her. God hoppe, skal ikke helt glemmes.  Golden Pool:  Gikk litt for hardt ut sist. Trengte nok løpet, kan være forbedret nå. Yorkshire Lad: Best på gress, pleier å trenge et løp I kroppen. Suffolk County: Mange gode løp på sandbanen, klart i trippelbildet.  King Minos: Seiret i debuten I 2008, har ikke startet siden. Selskapet er tøft, så vi tror det blir hardt å vinne tross bunnvekt. Sportschau: Som de fleste her glad i teten. Har vunnet på Øvrevoll, er ikke helt borte. William Hepburn: Herlig kriger. Løpet må nok bli kraftig overpacet om det skal bli seier. Quint Essentials: Ærlig type. Vant mye i forfjor, nå er han oftest i bildet for en trippelplass. Kan likevel ikke avskrives helt i seiersbildet heller.

 

7.løp:

Bonne Geni: Det tok tid før det løsnet, men høsten i fjor var fin. Tåler å bære mye vekt, trolig med langt fremme. Rainbow Barrel:  To seire relativt tidlig i fjor. Ser ut til å være hakket bedre på gress, premie. Lagoa do Pau: Står vektmessig fint til, men distansen er nok helt på grensen. En luring i våre øyne.  Carius: Vinner sjelden. Vi tror det er premie det dreier seg om i årets første start. Iron Lady: Fin form, vil være med helt i toppen, tror vi. River Landing: Gikk ok en god stund siden, stoppet så helt. Brukbar i nest siste start, skal nok ikke glemmes helt. Wattan: God i 2008, har siden ikke fått det til. Kun aktuell ved bred gardering. Reaching Nirvana: Fine betingelser. Kanskje løpets beste trippelobjekt, kan også vinne. Indian Drive: Brukbar tidlig i fjor. Vektvilkår og distanse er ok, så dette kan være en luring. Sweet and Line: Vi mener at dette kan bli litt langt, tror ikke på mer enn mulig premie. Earthshine: Er ikke så verst, kan kjempe i trippelstriden.

 

8.løp:

Dancing Party: Et par meget bra løp i fjor. Med i seiersstriden. Rilum: Skuffet litt i årsdebuten. Premie. Ferrozzo: Bror til selveste Firello. Neppe mer enn premie første gang.  Flying Party: Debuterer, kan være på trippelen.  Cromspring: Trenger normalt et par løp til, kanskje premie. Temptress: Ganske sikkert mye forbedret fra debuten, tøft å vinne. Orson: Må vise mer før vi tror på ham. Honey Bee: Brukbar i Sverige, mye slått sist. Premiehåp. Noble Knight: Ok i trening, sikter mot premie her. Dutchess of Bogstad: Uheldig sist, kan være med i kamp om siste trippelplass. Brand: Debutant med spennende stamme. Ikke umulig at han er med direkte. Magnificence: Brukbare løp i England. Feltets sikreste trippelhest, kan vinne om ingen av debutantene viser noe ekstra.