Omtaler av hestene til start torsdag 27. mai

Skrevet av Birger Christiansen,  26.05.2010
Artikkelbilde
Dubai Samurai kan ta sin fjerde strake seier

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 27 mai.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 27. mai:

 

1.løp:

Emperor: Gikk sitt livs beste løp sist torsdag på samme distanse. Bør ha en god trippelsjanse mot omtrent samme selskap.  Fendi: Har aldri vunnet. Hun kan være langt fremme i dette enkle laget. Rytter ferdigutlært lærling med 22 seire. Send an Invitation: To fine løp i mai. I våre øyne det sikreste trippelkortet.  Fritz Zaid: Meget god form, må ha en god sjanse her. Gameboy: Vi tror dette er litt i lengste laget. Må rasjonere med kreftene om det skal holde hele veien.  Wattan: Skuffet litt sist. Bra gangen før, ikke umulig.  La Reine du Bal: Det ser vrient ut, må forbedre seg mye om det en gang skal bli premie.

 

 

2.løp:

Saddle the Storm: Har hele tiden møtt noen av de beste i årgangen. Helt i toppen, trolig aller fremst.  Frontino: Skal normalt få nok med å kjempe om en mindre premie. Caliente: Flink i fjor, bør være med i trippelkampen. Go Go Gadget: Trener bra, vi blir ikke overrasket om han er med langt fremme allerede i debuten.  Home Straight: Vant på finaledagen i fjor. Kan klare siste trippel. Liberty Cash: Starter ikke. Parbold Hill: Første start i Skandinavia. Skal noen utfordre favoritten, tror vi det må være henne. Noble Knight: Kan klare en mindre premie.

 

3.løp:

Onkel Blaa: Mer passende løp denne gang, da det ikke er så mange som vil utfordre ham på teten. Liten outsider om han får ligge i fred fremme.  Dropper blinkers.  Earthshine: God i seiersløpet, men litt ujevn. Bør klare premie.  Head Above Clouds: Vant på denne løpsdagen i fjor. Blir vår favoritt I et jevnt oppgjør.  Bonne Geni: Stallen er på vei mot formen. Bør med på gardering. Desert Fuse: I form, bør være en god trippelsjanse. Tom Fix: Veldig god på denne tiden i fjor. Fin årsdebut, skummel. City of London: 12-åring i årsdebut, trenger nok løpet.

Miss Montana: Ser ut til å takle distansen, ørliten luring.

 

4.løp:

Runner Runner: Flott seier på Øvrevoll i fjor høst. Høy vekt, må likevel regnes.

Mekong: Starter ikke. Artie Bucco: Vi tror det kan være nødvendig med en start før vi får se det beste, selv om stallen er i god form.  Nosferatu: Misset starten helt i Danmark sist. Kapabel, skal passes litt fremover. Amazer: Svak årsdebut, vi tror kanskje han behøver enda et løp. Dubai Samurai: Tre strake, nesten ingen klarer fire. Men at han er med langt fremme, det tror vi på.  What Budget: Har skuffet i år, men hun kan mye bedre. Vrien å plassere denne gang. Beluga: Starter ikke. Omoto Sando: Jevn og flink, ganske sikkert i trippelbildet. Prepløp til Svensk Champion Hurdle 13. juni. Northern Pal: Har så langt vært et lite hakk bedre på sandbanen. Kan speede fort, ikke helt umulig. Vamp: Bedre på gresset. Derfor tror vi dette kan være en stor luring denne gang.

 

5.løp:

Hakuna Matata: Betyr “det er ingen problemer” på Swahili. Så langt har problemet vært å løpe fort nok. Vi venter til vi får se noe bedre. Tahayab: Ser ut til å være på gang. Bør fikse  premie.  Zit Zaid: Formen virker fraværende. Er sluppet ned i vekt, vi drøyer likevel. Most Wanted: Meget god start på året. Helt i toppen. River Landing: Etter en ok årsdebut, har det gått tregt. Der ser litt tøft ut.  Zafir Zaid: Har ikke vunnet på 33 starter. Er ofte ikke så langt unna, kanskje trippel. Jim Beam: Skrellvant i fjor, det ser litt hardt ut her selv om vekten er liten. Pannacotta: Går opp i distanse. Kanskje premie. Cool Match: Må frem til tet tidlig. Det kan koste for mye, men han kjemper godt med rett opplegg. Enmore: Liker gress, dette ser ut som en meget fin oppgave. Vår favoritt i et jevnt løp. Romund: Har vært klart slått i årets starter. Kjemper mest sannsynlig om en liten premie.  Lili Marleen: Treåring, som vi tror må herdes før hun kan matche de aller beste her. Løpet sist i Gøteborg var dog ikke så dårlig.

 

6.løp:

Theoderich: Har levert et par gode løp, men vi venter oss enda mer av en bror til Tertullus. Får på blinkers, bør vurderes ganske tidlig. Speed Dancer: Vrang i startboksen sist, sjanse i et åpent løp. Severio: Bra innsats sist, med tilsvarende løp kan det ende høyt oppe.  Illusive Spirit: Første løp i Norge, trenger nok løp etter nesten åtte måneders pause. Sunceleb: Klart slått i Mile Cup. Vi tror hun er lenger fremme denne gang. Surfer: Skuffet litt sist. Vi tror han er med i fremre rekke nå.  Imperial Skylight: Fin Norges-debut. Dette kan være litt langt. William Hepburn: Herlig kjempe, som vi tror må ha et par løp til før formen er helt på topp. Aeroline: Har ikke startet på over ett år. Gikk da et knall-løp. Uhyre spennende start. Vivat: Lurer i kulissene. Må tas i betraktning i kveldens jevneste felt. Archived: Tre strake i fjor. Er nå nede på et formtall som gjør ham spennende. Richelle: Bra hoppe. To kilo overvekt et minus. Diktat Queen: Starter ikke. Montgomery: Endelig et positivt løp sist etter flere sorger og bedrøvelser. Med litt fremgang sitter den første seieren. Chief Eric: Med i trippelbildet, men er ikke veldig glad i å vinne.

 

7.løp:

Kleingeld: Har etter et uhell i fjor vært best i Sverige. Formen er oppadgående.  John Keats: Første start i Skandinavia. Vanskelig å sette inn i løpet.  Giant Dragon: Det ser litt hardt ut i årsdebut.  Flashline: Kanonløp i januar. Kan være farlig å utelate. Livigno: Liker vanligvis gress, mangler kanskje litt i finishen.  Solan: Positiv sist, denne distansen tror vi kan passe veldig bra. Skummel. Mind the Gap: Prøver litt kortere distanse, kanskje er det noen som er litt for raske her? Birdie: Har ikke gått løp på evigheter. Trolig vil hun nok trenge et løp i kroppen. Elusive Style: Stakk av sist før start. Vi tror derfor hun trenger denne oppgaven før formen er helt på topp. Big Master: Det er mulig sprint kan være rett distanse, i så fall kan det bli premie.  Requested: Liker seg best foran. Det kan muligens bli vrient herfra.  Diamondsandpearls: Har vunnet denne type løp før. Vi tror hun skal passes. Rosie Says No: Fin seier i Danmark. Klarer hun å skaffe seg en god posisjon før svingen, kan det ende høyt oppe. Agent Boo: Vi tror ofte ikke så mye på treåringer mot eldre tidlig i sesongen. Men vi likte debuten så godt, at vi vil anbefale strek for nummer 14.