Omtaler av hestene til start torsdag 20. mai

19.05.2010
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 20 mai.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 20. mai:

 

1.løp:

Gameboy: Brukbart løp sist. Går opp i distanse, vi er litt usikre på om det er noe pluss. Reaching Nirvana: I sitt livs form. Tar nok fort vekk sin tredje strake. Emperor: Har stort sett skuffet. Vi vil se noe før vi går til lukene. Hattan: Litt fremgang sist, kan snuse på en premie. Send an Invitation: Klar fremgang sist og god rytter. Verdt litt oppmerksomhet. Wattan: Litt på gang. I dette svake feltet kan det være en trippelsjanse. PS I Love You: Strøket sist, har så langt ikke vist noe som rekker. Prince Jonathan: Bør klare premie her, kan være i trippelbildet. Jackie Ant: Går med en del overvekt, vi avventer.

 

2.løp:

Zaphir: Fine løp i Danmark i fjor. I bildet direkte.  Happy Larry: Imponerte i seiersløpet, i striden også denne gang.  Emma: Ok sist i Danmark, med i kampen om den siste trippelplassen. Victorian Art: Har vært behandlet, kan klare siste trippel.  Agent Boo: Meget interessant start. Outsider i Norges-debuten. Marimba: Er nok fornøyd med den siste premien.

 

3.løp:

Galatazaray: Har vært omgitt av sterke rykter. Var meldt i Walter Nilsens, da bør det strengt tatt bli seier her.  Men det hefter seg alltid litt usikkerhet ved en hest som har hatt så mye problemer. Montgomery: Meget god som treåring. Er lite startet, så her kan det bli hva som helst. Tas med på mistanke. Mr Potts: Har møtt gode hester, men det ser litt hardt ut. Timpano: Viser ikke all verden. Vi drøyer. Big Master: Er ganske jevn. Flere har høyere kapasitet, men det kan være mulig med en trippelplass. Moon City: Har møtt mange gode. Kan nok trenge et løp etter nesten 11 måneder siden forrige start. Liten outsider.  Female Spring: Kun to starter i livet. Møtte da gode hester, og prestasjonene var brukbare. Dutchess of Bogstad: Kan klare den siste premien, neppe mer. Moonhawk: Norges-debut med langt avbrekk. Har vunnet hekkeløp, liten outsider.

 

 

4.løp:

The Bishop’s Joy: Kan nok til å klare en trippelplass i dette enkle selskapet. Patricia: Vi tror det kan holde til premie. Bit Noble: “Gamling” på vei mot formen. Kan vinne denne gang. Unique Case: Klart slått, kan klare premie. Lucky Flight: Har skuffet. Vinner neppe, men premie er mulig.  Rambo’s Cinderella: Må vise mer før vi vurderer henne. Party Booster: Ikke umulig mot disse konkurrentene. Ovation: Vi synes det ser tøft ut. Decibel: Sen start sist. Treffer hun bedre nå, tror vi på karrierens første gevinst. Rebel Heart: Vi tror han mangler litt fart. Dark Pride: Vant på denne dagen i fjor, men da var formen bedre. Liten outsider. Cicinho: Ny distanse, det ser litt tøft ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.løp:

Galla Placidia: Knallsterk årsdebut. Blir nok favoritt og skal ha god sjanse til å forsvare favorittstempelet. Superfine: Maks en liten premie. Lord Rossmo: Har levert bra prestasjoner I år. God sjanse på en trippelpass. Tortuga: Grei livsdebut. Trolig trenger hun et par løp til for å matche disse.  Desert Rose: Årsdebutant, trener bra. Trolig trippel, kan vinne om favoritten skulle svikte.  Chablis: Ok livsdebut, trenger nok også dette løpet. High Desire: Får nok penger, vi tviler på om det blir noe mer. Setter på blinkers. Ingvild: Kjemper om en mindre premie. Distant Beat: Løpets store outsider. Har hatt sine problemer etter en flott debut. Er nok den som på kapasitet er nærmest vår favoritt.

 

6.løp:

Hot Marta: Rask fra start, kan kjempe langt fremme her. Fighting Spirit: Knallhardt lag, vi tror han må fighte for en premie.  Constable Country: Skjør, men meget kapabel. Skulle nok gjerne ha hatt et løp i kroppen. Suffolk County: Normalt best på sandbanen, men ikke ueffen her heller. Tar av blinkersen. Golden Pool: Positivt løp i Gøteborg til tredje på søndag. Går ofte litt for hardt ut, og da kan det bli melkesyre. Windiana: Skuffet sist, men skal være bedre på gress. Ikke helt umulig. Piaras: Starter ikke.  Pilgrim: Fikk det ikke til sist.  Kan mye, dette er ilddåpen. Premie?  Sunceleb: Lovende hoppe I årsdebut. Tøft å vinne rett ut i et slikt selskap.  Heureux: Flott fjorårssesong, slo Entangle. Grei årsdebut, vi tror han er med i toppen. Match Point: Vant sist i Danmark, I bildet også nå. Egon: Flott hest. Vi synes 66 kilo er mye, så vi tror det blir vrient å vinne. Half Pint Bill: Vant dette løpet I fjor, også da med nummer 13. Er klart på gang og vårt beste trippelobjekt. Bello Secondo: Grei Norges-debut. Selskapet er knallhardt, og vi tror det blir krevende å gå helt til topps. The One and Only: To flotte seiersløp i fjor. Slike prestasjoner holder til en plass i toppen også i dette feltet.

 

7.løp:

Wood Top: Har skuffet mye, vi avventer.  Naja: Kan en del, mulig premie. Mizar: Går opp i distanse, vi er usikre på hvordan det slår ut. Wood Prince: Brukbar på distansen en gang I fjor. Er nok med i premiebildet. Ace a Classic: Har ikke vunnet på lenge. Trener bra og kan være en fidus å ta med denne gang. Ithica: Overrasket til tredje sist. Klarer han 2400 meter, kan det ende høyt oppe. Zen Cat: Var lovende i Sverige for et par år siden. Har ikke klart å følge opp, og vi tviler litt. Medallic: Positiv sist, fin trippelsjanse. Vivat: Møter litt enklere lag enn han pleier. Outsider i årsdebut. Fraank: Har ikke vist mye, dessuten årsdebut. Vi tviler. Rebetica: Trenger nok løpet, men selskapet er ikke så skremmende. Great Gambo: Vinner dette lett på besteform. Men det skal sies at besteform er det en stund siden han har vist.  Harmony Hall: Årsdebut og kanskje litt langt. Skal dog ikke helt regnes bort. Topper: Liker seg på gresset. Vi blir likevel overrasket om 12-åringen vinner.