Omtaler av hestene til start mandag 17. mai

13.05.2010
Artikkelbilde
Symbol of Arch

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll mandag 17 mai.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 17. mai:

 

1.løp:

Vallee de Bois: Vant storløp i Danmark i fjor. Knallhardt lag her, mest trolig bare en mindre premie. Giant Sandman: Sterke løp i tøft selskap. Kan gi favoritten kamp. Saddle the Storm: Sterke løp i fjor. På trippelen, kan vinne. Osorios Trial: Slo gode Wellness i fjor. I knallhardt selskap tror vi det rekker kun til en mindre premie. Red Colori: God på Jägersro i fjor. Kan kanskje klare trippel.  Go Go Gadget: Spennende debutant. Skal normalt få problemer mot så hard motstand. Symbol of Arch: En topphest. Vår favoritt.

 

2.løp:

Vettori de Sica: Har vist fart, skal regnes. Dooneq:  Ganske rask, men enkelte konkurrenter ser ut til å være enda raskere. Juvenlini: Liker slike løp, kanskje trippel. Navigation: Er ikke riktig rask nok til å følge de beste. Cavorting: Vant dette løpet i fjor. Neppe langt unna i år heller.  Run for Me: Ganske rask, fikser nok premie. Gifted Lass: Bra sprinter, med i trippelbildet.  Livigno: Rask, men vi tviler litt på om han er rask nok på en så ekstrem distanse. Light the Fire: Vant supersprint i fjor høst. Strøket sist. Er alt ok, kan han vinne.

 

3.løp:

Hakuna Matata: Har skuffet. Maks en liten premie.  The Mate: Kan klare premie, neppe mer. Arakanishe: Kan en del, men vi tror han trenger flere løp. Noble Knight: Premie er innen rekkevidde, neppe mer. Intricate Talent: Viser fremgang, kan kjempe om siste trippelplass. Vestano: Bra totodebut i fjor. Vi tror han kan være med i kampen om en liten premie.  Honey Bee: Ganske jevn. Vinner nok ikke, men kan fikse siste trippel. Frontino: Trenger nok flere løp, kan sikkert bli ok på sikt. Ferrozzo: Bror til Firello. Trenger flere løp for å nå et slikt nivå.  Sir Lando:  Sterkt løp i Tyskland. Bør vinne i dette selskapet. Flying Party: Innledet meget forsiktig i debuten torsdag. Avsluttet desto bedre, vi tror på trippel nå. Magnificence: Skuffet litt i første start på Øvrevoll. Normalt bedre på gress, da er hun på trippel her. Temptress: Beskjeden årsdebut. Kan bedre, det kan være nok til premie.

 

4.løp:

Tumaco: Jevn og flink. Sliter med å vinne på Øvrevoll, men er en veldig god trippelkandidat. Yorkshire Lad: Grei årsdebut. Klart bedre på gress, kan være en liten luring. Fair Flair: Passende distanse, dukker noen ganger opp fra intet. To kilo overvekt et minus. Massenzio: Liker gress og er sluppet ned i formtall. Kan være skummel å overse.  Latakia: Har ikke startet på halvannet år. Flink hoppe, som kan trenge dette løpet. Hansinger: Topp sprinter, vant løpet i fjor. Høy vekt, men vi tror han kan makte å vinne likevel.  Prince Hamlet: Også dette er en absolutt topphest. Vi tror han er med på målfotoet. 

 

 

5.løp:

Most Wanted: Har vist klar fremgang. Kjemper helt i fremste rekke, tror vi. River Landing: Litt fremgang sist. Kan være en spennende outsider. Tom Fix: Veldig god i fjor vår. Tror han trenger et løp i kroppen.  Shotgun Charlie: Liker seg på Øvrevoll, vant sine tre løp i fjor nettopp her. Vår knepne favoritt. Definite Romance:  Vant på 17. mai i fjor. Ikke helt umulig i år heller. Cool Match: Starter torsdag, sjekk resultatet. Normalt i bildet.  Earthshine: Dina Danekilde rir, og hun er den eneste som har vunnet med Earthshine. Formen er muligens litt retur. Grey’s Anatomy: Avsluttet fjoråret med lett seier. Kan muligens trenge et løp i kroppen. Iron Lady: Litt opp og ned. Det ser litt hardt ut å gå helt til topps. Ziwy Skate: Ok årsdebut, men heller ikke mer. Premie? Spider Dancer: For langt sist, denne distansen er bedre. Ser ut til å være best på gress.

 

6.løp:

Timely Production: Har hatt en del problemer. Dette selskapet er nok i tøffeste laget. Volo Cat: Annen I dette løpet I fjor, kjemper normal tom siste trippelplass.  Touch of Hawk: En stjerne. Om alt er normalt, er det snakk om en av to vinnerkandidater. Classical World: Meget god hest, som har god sjanse på premie her. Alnitak: Er flink, skal normalt være godt fornøyd med de siste pengene.  Percussionist: Alltid vrient å sette engelske hester inn i bildet på Øvrevoll. Var en topphest for noen år tilbake, vi blir litt overrasket om han blander seg inn helt i toppen. Fricoteiro: Kjemper om siste trippelplass bak Neuroths duo. Alpacco: Har vist I Danmark at formen er meget god. Har vunnet storløp på Øvrevoll, trippelkandidat. Appel au Maitre: En absolutt topphest, skal fighte med stallkameraten om seieren.

 

7.løp:

Tahayab: Litt skuffende årsdebut. Må vise mer, kan trenge et løp til. Severio: Ser ut til å slite litt med formtallet. Tøft å vinne. Richelle: Flink i nest siste start, vi tror hun trenger et løp i kroppen.  Hurricane Line: Står hos en trener med knallform på hestene. Vi streker tidlig. Ridevekt er 54.5 kg. Picture Perfect: Grei årsdebut. Vinner ikke så ofte, men vi tror hun er litt skummel her. Premier Superstar: Første løpet i Norge sa ikke så mye. Vi tror det kan bli premie hvis det klaffer.  Westamericantiger: Ikke så verst i fjor. Strøket i det som skulle ha vært  årsdebuten, trenger nok derfor løpet nå. Apache Run: Er nede på et formtall han skal kunne matche. Kan overraske. Valparaiso: Har gjort det bra på sandbanen. Er han like god på gresset, ender han høyt oppe. Dasheena: Har ikke startet på nesten ett år. Vi tror hun trenger løpet.  River Hill: Har gått flere gode gressløp. Ørliten luring. Dzius: Kan nok på sitt beste til å være med helt fremme. Har tidvis løpt bra mot hester som er bedre enn de han møter nå. Vi synes han kan være verdt en strek. Enmore: Starter torsdag, det løpet bør sjekkes. Premie. Solan: Lovte en del, har ikke fått uttelling. Går han som han gjorde i Breeders i september i fjor, kan det være snakk om en hest i toppen.