Nye sjanser torsdag

09.05.2010
Artikkelbilde

 

Det er ikke de helt store oppgjørene torsdag, litt stille før stormen på 17. mai. Men spillemessig en meget interessant og også ganske krevende omgang. Vårt bankervalg ble Mind the Gap, som årsdebuterte strålende. Motstanden er ikke enkel, men vi har tro på at det blir årsseier nummer to torsdag.

 

 

 

Ronny gjør come back

Ronny Nygård var et velkjent navn på Øvrevoll på 90-tallet. I 1995 vant han 12 løp som jockey, noe som brakte ham en plass på ”10 på topp-listen”. Nå gjør han come back i programmet, selv om han hele tiden har vært i galoppmiljøet.

Ja, det stemmer. Gikk etter hvert over til å kjøre hestetransporter for mange av trenerne. Var også et par år i England, hvor jeg jobbet for Mette Campbell. Sammen med samboer Beate Olerud ble vi enige om å kjøpe en hest og starte som amatørtrener. Men når vi først skulle ha en, kunne vi like gjerne kjøpe to, så ble det litt selskap. Vi har nå hatt Imperial Skylight og Elusive Style i tre uker. Begge starter torsdag, så det blir selvsagt veldig spennende.

Hva kan du si om duoen?

Imperial Skylight er en mye startet hest, som virker veldig ærlig. Kan muligens slite litt med formtallet og har nok sin favorittdistanse mellom 1100 og 1600 meter. Elusive Style er mer sparsomt startet, og jeg fikk tak i hesten gjennom Michael Richardson. Hesten har vært litt sen fra start, men vi får starte og eventuelt justere etter hvert, beretter Ron

Torsdag har John Nielsen har med seg to nye navn i bagasjen. Capo Regime og Angie’s Nap har John hatt siden januar.

Jeg liker meg på Øvrevoll og vil gjerne fylle opp transporten når jeg først drar. Derfor kjøpte jeg et par sprintere, for det hadde jeg litt dårlig med. Synes det er vrient å vurdere mine mot de andre, vi får prøve oss litt frem. Derimot vil jeg anbefale spillerne å vurdere Andy Capp tidlig i V5-finalen. Fikk ikke noe heldig løp sist i Aalborg, og jeg tror på fin sjanse, sier John.