Dobbel på Täby

09.05.2010
Artikkelbilde
La Zona (arkivbilde)

Wido Neuroth tok ut La Zona (Jan-Erik Neuroth) og Distant Star (Espen Ski) i Bloomers Trial for hopper på Täby søndag. Det ble en meriterende dobbeltseier i årets første gressløp på banen. La Zona vant enkelt, mens Distant Star får stort pluss for avslutningen til annen på for henne litt korte 1600 meter. 

 

 

 I et godt sprintløp ble Steve’s Champ (Espen Ski) nummer tre. Han måtte jobbe litt for å få teten, men holdt godkjent. Vinner av løpet ble Calrissian (Manuel Martinez), som imponerte voldsomt etter stort terrengtap fra start.

Link Svensk Galopp

 

Seier på Klampenborg

Niels Petersen og Jens Erik Lindstøl hadde til sammen syv hester til start på Klampenborg lørdag. Best gikk det for Match Point, som vant et handicapløp som favoritt. Morsomt var det også å se The Pirate, som viste litt av gammel storhet som annen bak Hongkong Legend. Heureux var fin tredje i et løp som ble vunnet av Greco Tom, tidligere i trening hos Rune Haugen. Nå er det Bent Olsen som har ansvaret, og Bent hadde en strålende dag med totalt fire seire.

Whatasurprise ble nummer seks i 2000 Guineas Trial, mens Emma og Karibu Sana ble nummer seks og syv i 1000 Guineas Trial. Nosferatu ble nummer ni i samme løp som The Pirate startet i etter terrengtap fra start.

Per-Anders Gråberg red alle hestene til Niels Petersen med unntak av Emma (Lennart Hammer-Hansen). Manuel Martinez satt på Heureux og Nosferatu. Gråberg ble sammen med Rafael Schistl dobbeltvinnere blant jockeyene.

 


 

Link Klampenborg