Programtips Øvrevoll torsdag 17. juni

Skrevet av Birger Christensen,  14.06.2010
Artikkelbilde
Entangle fra Tæby

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 17. juni kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her. 

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORBUSS CUP AMATØRLØP  -  1750 DT

Desert Fuse holder sin fine form. Har en bra rytter og kan vinne igjen. Sweet Pennie vant sist på Täby, brukbar mulighet også her. Cathrine Engebretsen har gjort det bra sammen med Tom Fix før, bør tas på alvor nå. Cool Match er etter vår oppfatning en typisk outsider i denne type løp.

 

Tips:

4 Desert Fuse – 7 Sweet Pennie – 6 Tom Fix

Outs: 2 Cool Match

 

2.LØP –  MAIDENLØP -  1750  DT

Chairman Stephen var fullt godkjent i livets første start sist torsdag. I dette nokså enkle maidenløpet tror vi det kan bli seier. Lili Marleen viser fin fremgang, ikke borte nå. Big Master har ikke innfridd så langt, trippelkandidat nå. Se litt opp for Dutchess og Bogstad. Ok løp i Lyches, prøver med blinkers.

 

Tips:

10 Chairman Stephen – 6 Lili Marleen – 7 Big Master

Outs: 8 Dutchess of Bogstad

 

3.LØP –  V5A-1  - 3-ÅRSLØP - 1370 GRESS

Ikke noen enkel start på V5, selv om det bare er syv hester til start. Merseyside Star har brukbare løp bak seg i England, det kan rekke i dette selskapet. Happy Larry skuffet kanskje litt sist, bør være med mot disse hestene. Ed Hardy gjør et spennende come back, og Liberty Cash er ofte på trippel. Lord Devil vant i siste start, men det er snart et halvt år siden.

 

Tips:

6 Merseyside Star – 7 Happy Larry – 3 Liberty Cash

Outs: 1 Ed Hardy

 

4.LØP –  V5A-2 – ECOLOGY POLAR MILE CUP – 1600 GRESS

Vi har alltid tro på Entangle og blir aldri skuffet. Feltet i mot er langt fra svakt, men vi tror likevel feltets eneste hoppe fikser dette. Volo Cat møter nesten alltid de beste, vi tror han er langt fremme denne gang. Handsome Hawk har høy klasse på sitt beste, men har ikke vunnet siden Svensk Derby i fjor. For øvrig et flott løp som vi gleder oss stort til å bivåne.

 

Tips:

7 Entangle – 4 Volo Cat – 1 Half Pint Bill

Outs: 5 Handsome Hawk

 

5.LØP –  V5A-3 – NORSK JOCKEYKLUBS SPRINTLØP  – 1170 GRESS

Vi gir Emil vinnertipset. Var knallgod til tredje etter nesten to års løpspause sist. Var halvlengden bak Hansinger, men står to kilo bedre til. Hansinger vant dette løpet i fjor og må selvsagt regnes også nå. Steve’s Champ får to kilo av Emil og fire kilo av Hansinger, det kan vippe det hele i favør av Steve’s Champ. Denne gang blir Chicken Momo kun outsider. Har kanskje størst kapasitet av alle, men vi vil se ham få klaff i et løp før vi gir ham tillit.

 

Tips:

3 Emil – 4 Hansinger – 1 Steve’s Champ

Outs: 7 Chicken Momo

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – KING KRIMSON LØP -  1170 GRESS

Et meget åpent løp. Risky Lady hadde all verdens uflaks sist, da hun ble klemt som en sandwich i starten. Vi gir henne en ny sjanse. Livigno har to strake, men formtall 81 er nok ikke så langt unna maks. Desert Rally var knallgod mot svært gode hester sist, har meget sterk form. For øvrig et løp hvor det skiller svært lite mellom hestene, og det gjør at vi garderer.

 

Tips:

8 Risky Lady – 1 Livigno – 6 Rapponghi

Outs: 3 Desert Rally

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – KEEN APPEAL  LØP – 1100 DT

1100 meter på sandbanen tror vi passer perfekt for trioen Aylar, Decibel og Delily. Vi satser på disse tre på V5. Pannacotta er i fremgang og kan være verdt en strek. Ellers tror vi denne distansen er for kort for flere av konkurrentene.

 

Tips:

11 Aylar – 8 Decibel – 4 Pannacotta

Outs: 10 Delily

 

 

 

V5A-forslag 528 rekker:

 

1.avd: 6-7-1-3

2.avd: 7 Entangle

3.avd: 3-4-7-1

4.avd: Alle 11

5.avd: 11-8-10