Programtips Øvrevoll torsdag 10. juni

Skrevet av Birger Christensen,  07.06.2010
Artikkelbilde
Go Go GadgetSaddle The Storm

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 10. juni kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her. 

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – HOUSE OF WINE HEKKELØPSSERIE 1 -  3200 GRESS

Årets første hekkeløp imøteses alltid med stor interesse. Hestene i denne serien kan ikke ha vunnet mer enn ett løp over hinder før nyttår. Moonhawk har vunnet over hekk i England, får et knepent tips. Gilmore har gått flere bra løp både over hekk og steeple. Den klare outsideren blir Lazy Lord. Debuterer på hekk, kan vinne direkte.

 

Tips:

4 Moonhawk – 3 Gilmore – 6 Zimon

Outs: 5 Lazy Lord

 

2.LØP –  STALLKROEN FEGENTRI WORLD CUP LADY RIDERS -  1730  GRESS

Fendi tok livets første seier sist. Vi tror det kan bli to strake og rytterseier til Frankrike i det kvinnelige Fegentri-løpet. Rainbow Barrel har god form, det kan rekke et stykke i dette feltet. Send an Invitation er et godt trippelbud, men virker litt entaktet. Party Booster vant det mannlige Fegentri-løpet i fjor, mens Wolver vant blant kvinnene. Kan noen av dem legge på til to?

 

Tips:

7 Fendi – 5 Rainbow Barrel – 11 Send an Invitation

Outs: 6 Wolver

 

3.LØP – V5A-1 – STALLKROEN FEGENTRI WORLD CUP GENTLEMEN RIDERS - 900 GRESS

Et åpent løp, hvor vi prøver et forsiktig tips på Juvenlini. Har vunnet alle sine tre seire nettopp på 900 meter på Øvrevolls gress, blant annet Fegentri-løpet for to år siden. Cajun Star har hatt en flott start på 2010. Yttersporet er et pluss, men 900 meter kan være litt kort. Mac Dalia holdt stand en god stund sist, Florent Guy som makker er normalt et pluss. John Keats er også rask, ikke så langt bak Cavorting torsdag.

 

Tips:

3 Juvenlini – 13 Cajun Star – 9 John Keats

Outs: 4 Mac Dalia

 

 

4.LØP –  V5A-2 – MAIDENLØP – 1980 GRESS

Vi tror Tiger for Two avlegger sitt maidenship her. Han spurtet flott sist og bør kunne vinne dette. Saint Sebastian kommer fra England med brukbare prestasjoner, bør være i trippelbildet. Killiney gikk et bra løp i totodebuten, og Chairman Stephen er en meget spennende debutant.

 

Tips:

12 Tiger for Two – 6 Saint Sebastian – 4 Killiney

Outs: 1 Chairman Stephen

 

5.LØP –  V5A-3 – NOVISELØP  – 1370 GRESS

Dette noviseløpet er ikke så enkelt. Chief Eric står brukbart til, dog ikke best. Likevel tror vi denne distansen bør være perfekt, og han kan ta en sine sjeldne seire. Imperial Skylight har gått to gode løp på Øvrevoll, er nok i toppen på ny. Diktat Queen kan nok formtallet sitt, i så fall er hun på trippelen.

 

Tips:

7 Chief Eric – 1 Imperial Skylight – 11 Home Straight

Outs: 5 Diktat Queen

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – NORSK 2000 GUINEAS -  1600 GRESS

Her tar vi med det vi mener er den beste norske, beste svenske og beste danske hesten. Dominant Fellow, Giant Sandman og Boxing Day er etter vår oppfatning en topptrio. Gledelig nok er flere av de øvrige ikke så langt bak, så dette blir nok et Guineas å legge på minnet. Vi liker å se stor sport, og det blir det utvilsomt i dette løpet.

 

Tips:

7 Dominant Fellow – 4 Giant Sandman – 8 Go Go Gadget

Outs: 6 Boxing Day

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – JUNGLE PATROL  LØP – 1750 DT

Nå er Mind the Gap tilbake på rett distanse og underlag. Det gir ham et knepent tips. Theoderich er på gang, og Amazer møter enklere motstand enn på lenge. William Hepburn spurter godt om han får ligge rolig til midt på oppløpet.

 

Tips:

4 Mind the Gap – 7 Theoderich – 6 William Hepburn

Outs:  5 Amazer

 

8.LØP – JOLI BOHEME LØP – 2400 DT

Trioen Flying Falk, Onkel Blaa og Zen Cat har ferske seire. God sjanse for at en av disse tre får en ny triumf. Treårige Vallee de Bois kom aldri til Danmark fredag, men det var ikke annet enn et transportproblem. Får siste plass på linjen i kamp med flere.

 

Tips:

6 Flying Falk – 4 Onkel Blaa – 9 Vallee de Bois

Outs: 5 Zen Cat

 

 

 

 

V5A-forslag 540 rekker:

 

1.avd: 3-13-4-9-1-12

2.avd: 12 Tiger for Two

3.avd:  7-1-5-11-4-9

4.avd: 7-4-6

5.avd: 4-7-5-6-9