Programtips Øvrevoll torsdag 1. juli

29.06.2010
Artikkelbilde
Tumaco

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 1. juli kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her. 

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NOVISELØP - 1730 GRESS

Her tror vi mye på Go Go Gadget. En sterk fjerdeplass i Guineas i sitt livs andre start gjør ham til klar favoritt for oss. Debutantene Mountain Cougar og Precious Grace kan fort være i trippelbildet direkte, det bør også Lista Lightning.

 

Tips:

3 Go Go Gadget – 4 Mountain Cougar – 2 Lista Lightning

Outs: 1 Precious Grace

 

2.LØP –  ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP  -  1600 GRESS

En av flere gordiske knuter denne løpsdagen. Charlie Shotgun og Josey Wales har vunnet amatørløpet på Derbydagen de siste årene, har fin form og bør regnes. Tom Fix virker å være på gang, og Imperial Skylight har to fine annenplasser. Dette er imidlertid jevnt, så det bør bli hyggelig odds.

 

Tips:

14 Shotgun Charlie – 1 Josey Wales – 15 Tom Fix

Outs: 9 Imperial Skylight

 

3.LØP –  V5A-1  - MALEX LØP – 1100 DT

Ticmosic og Ticmotor elsker distanse og underlag. De møter imidlertid skarp motstand, ikke minst av årsdebuterende Caerus. Latakia er også en klassehest.  Startet ikke i hele fjor, men årets come back har vært positiv. Øvrevolls sand er et spørsmålstegn. Royal-hestene Hill og Royal Miswaki er ingen kastekjepper, så dette blir jevnt og spennende.

 

Tips:

2 Caerus – 5 Ticmosic – 3 Latakia

Outs: 6 Ticmotor

 

4.LØP –  V5A-2 – MASKEPI  LØP – 2830 GRESS

2830 meter er en krevende distanse, som skiller klinten fra hveten. Vi satser på to formhester. Head Above Clouds og Timtaya kommer fra seier i siste start. Førstnevnte vant tre seire på denne tiden i fjor, inkludert Trond Jørgensens seier nummer 500 på Øvrevoll. Pilgrims programrad er ikke så lysende nå, men det har vært en del uforskyldt ”strul”. Tar dette løpet som en test foran Michelets Minneløp. Milliondollarbaby liker flatløp på gresset, og Cromspring er et long shot. Stammen sier at dette bør være en riktig distanse.

 

Tips:

13 Head Above Clouds – 12 Timtaya – 6 Cromspring

Outs: 14 Pilgrim

 

5.LØP –  V5A-3 – SUBARU CUP - SØLVDIVISJON – 1600 GRESS

Vi skulle gjerne hatt med langt flere hester enn vi har fått med, for dette er den på forhånd mest krevende V5 i år. Derfor prøver vi med en duo og håper det rekker. Tumaco er jevn og ærlig. Vinner ikke ofte, men er ingen antivinner. Fortjener seieren nå. Fair Flair møter nå sitt rette selskap etter å ha gått mot den ypperste eliten. Har vunnet over 1600 meter på gresset før, kan spurte til seier nå. Desert Rally har tre seire på tre forsøk med Dina Danekilde på ryggen og kan fortsatt matche sitt formtall. Dette er et flott løp, som vi gleder oss stort til å se.

 

Tips:

5 Tumaco – 8 Fair Flair – 7 Desert Rally

Outs: 9 Rapponghi

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – NORSK RIKSTOTO CUP – JERNDIV. - 1600 GRESS

Et kanskje litt overraskende vinnertips på Lan Kwai Fong. Så ut til å like gresset sist, og nå tror vi også distansen er passende. Party Booster er også etter vår oppfatning best på gresset og må med på gardering. Jim Beam og Hakuna Matata har fin form, og med høy vekt er det positivt at rytteren har lettelse. Nok en gang intet enkelt løp, vi håper det holder med syv hester på forslaget.

 

Tips:

5 Lan Kwai Fong – 4 Party Booster – 14 Hakuna Matata

Outs: 11 Jim Beam

 

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – NORSK RIKSTOTO CUP – GRUNNDIV. 1170 GRESS

Å finne en banker var som å lete etter nålen i høystakken. Vi prøver med en frekk vri på Westamericantiger. Treåringene har ennå ikke vunnet et såkalt handicapløp mot eldre hester i år, men de nærmer seg stadig. Positiv formutvikling og Espen Ski på ryggen gjorde utslaget, men vi skal være ærlige. Både Entangle og Symbol of Arch de to siste løpsdagene har vært sikrere kort. Enmore, Cajun Star og Mac Dalia har fin form og får plass på linjen. Et par av de øvrige virker et lite hakk bedre på sand, men ikke mer enn at de kan hevde seg også her.

 

Tips:

10 Westamericantiger – 7 Enmore – 4 Mac Dalia

Outs: 6 Cajun Star

 

V5A-forslag 504 rekker:

 

1.avd: Alle 6

2.avd: 13-12-14-11-6-2

3.avd: 5-8

4.avd: 4-5-14-11-8-3-15

5.avd: 10 Westamericantiger