Programtips Øvrevoll 3. juni

Skrevet av Birger Christensen,  31.05.2010
Artikkelbilde
Yorkshire Lad

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 3. juni kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her. 

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP  -   1100 DT

Dette amatørløpet er ikke av de aller skarpeste feltene vi har sett. Til tross for drøy toppvekt gir vi et forsiktig tips til Archer’s Up. Lea Olsen er feltets beste rytter. Avsluttet fint på Klampenborg søndag etter en uheldig start. El Camino har møtt bedre hester enn han gjør nå, bør klare trippel. Lucky Flight var forbedret sist, ikke umulig.

 

Tips:

10 Archer’s Up – 12 El Camino – 3 Oro

Outs: 5 Lucky Flight

 

2.LØP –  NFFF LØP -  1370  GRESS

Yorkshire Lad vant bare ett løp i fjor, men det var nettopp dette løpet. Har også denne gang en fin oppgave. Ticmotor og Royal Hill fra samme stall er begge trippelaktuelle, med fullklaff kan det bli trippel Fretheim. Treåringene Desert Rose og Galla Placidia må gå med overvekt, men har en del inne og bør regnes. For øvrig et jevnt felt, ikke minst skal en hest som Northern Pal alltid tas på alvor.

 

Tips:

4 Yorkshire Lad – 3 Ticmotor – 1 Royal Hill

Outs: 5 Desert Rose

 

3.LØP –  V5A-1  – 3-ÅRSLØP - 1600 GRESS

Et riktig fint treårsløp. Vi nøyer oss med en trio, men det skiller ikke så mye mellom de fem-seks beste. Bank of Burden var sterk i kriteriet i fjor. Rapportene er gode, og tross årsdebut gir vi ham tipset. Zaphir og Holly Golightly tok sterke seire i siste start, og selv om de bærer en del kilo, tror vi de hevder seg i toppen. Også Female Spring vant sist. Gjentar hun den bedriften, blir det ny jubel i vinnerpaddocken.

 

Tips:

4 Bank of Burden – 7 Zaphir – 3 Female Springs

Outs: 6 Holly Golightly

 

4.LØP –  V5A-2 – BRUKSEIER EYVIND LYCHES MINNELØP – 1980 GRESS

Tross at motstanden ikke er dårlig, ser vi ingen grunn til å tippe mot Buckham. Han har fem seire på seks starter i livet, og vi tror raden fortsetter her. Distant Beat har vunnet sine to løp, men må nok opp et hakk til for å gi Buckham en fight. Ferrozzo viste sist at fremtiden kan bli riktig spennende, god trippelsjanse nå. Lady Morgana var mye slått av Buckham i Danmark, men er likevel en kandidat til en fin premie.

 

Tips:

1 Buckham – 8 Distant Beat – 2 Lady Morgana

Outs: 3 Ferrozzo

 

5.LØP –  V5A-3 – POWERNET2 RACE  – 900 GRESS

Vi liker disse sprintløpene på gresset med start helt syd i banen. Risky Lady sprintet fort i Danmark nylig, og det bør rekke en god bit. Supersprinterne Light the Fire og Cavorting kan løpe fort også på denne distansen. Mest kapabel er i våre øyne Tatoosh, men hun er veldig skjør. Rapponghi har fordel av ytterspor. Klarer han å følge disse racerne fra start, kan det rekke til seier.

 

Tips:

3 Risky Lady – 6 Light the Fire – 5 Cavorting

Outs: 4 Tatoosh

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – ECOOGY ELITELØP -  1600 GRESS

Vi nøyer oss med en duo på V5, til tross for at det er snakk om et meget jevnt felt. Niels Petersen var fornøyd med Prince Fasliyev i Malmø. Sist gang han gikk på Øvrevoll, var i Marit Sveaas’ Minneløp i fjor. Han bærer vekt godt og får et knepent vinnertips. The One and Only ble felt av et alt for høyt utgangstempo i forrige start. Med det løpet i kroppen forventer vi en plass i toppen nå. Tumaco er så å si alltid med i toppen, men har ikke vunnet mer enn en gang på Øvrevoll. Et godt trippelkort i et felt hvor ingen er sjanseløse.

 

Tips:

3 Prince Fasliyev – 5 The One and Only – 1 Tumaco

Outs: 8 Lazy Lord

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – INSIDE MELODY LØP - 1170 GRESS

Dette løpet er etter vår oppfatning V5-spillets mest åpne oppgjør. Flere formhester er på plass, men det er først og fremst på sandbanen de har vist sitt beste. Firefox er i knallform og får et forsiktig tips. Aragorn og Aylar har begynt sesongen sterkt og er sikkert med også her. Men her er det flere luringer. Party Booster har vunnet på gresset, og en hest som Wood Hill er tilbake på sprint og gress. Vi aner at en luring kan dukke opp og dekker bredest mulig.

 

Tips:

10 Firefox – 2 Aragorn – 6 Aylar

Outs: 12 Wood Hill

 

 

 

8.LØP – IRISH COFFEE LØP – 1750 DT

Enmore vant torsdag og har ikke fått tillegg for seieren. Kanskje er han best på gress, men vi gir ham en mulighet også på sanden. Ithica er på gang og en god trippelhest. Våre outsidere heter Cool Match og Great Gambo, men det er flere som kan utfordre vår tipslinje på en god dag.

 

Tips:

5 Enmore – 6 Ithica – 4 Cool Match

Outs: 3 Great Gambo

 

 

 

V5A-forslag 450 rekker:

 

1.avd:  4-6-7

2.avd:  1 Buckham

3.avd:  3-6-4-5-10

4.avd:  3-5

5.avd:  Alle 15