Omtaler av hestene til start torsdag 3. juni

02.06.2010
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 3. juni.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner

og ønsker alle lykke til!

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 3. juni:

 

1.løp:

Unique Case: Har så langt ikke vist all verden. Vi vil se mer før vi spiller. Ovation: Viste fremgang sist, kjemper om premie nå. Oro: Har en del fart. Men i årsdebut tror vi hun trenger et løp.  Lagoa do Pau: Ganske rask. Vi tror hun er i trippelbildet. Ok i Danmark søndag.  Lucky Flight: I fremgang sist, her er det god premiesjanse. La Reine du Bal: Fikk sin første premie sist. Her er tilsvarende plassering en bonus.  Pinamar: Har møtt bedre hester. Likevel ser det litt hardt ut.  Jackie Ant: Vi synes det ser hardt ut. Big Ant: Litt forbedret sist, kanskje siste premien.  Archer’s Up: Bra etter litt uheldig start i Danmark søndag. Mye vekt, men bør uansett kjempe i toppen. Hattan: Venter på sin første trippelplass. Kanskje ikke så langt unna her? El Camino: Har møtt klart bedre hester. Slett ikke uten sjanse.

 

2.løp:

Royal Hill: Utrolig ærlig og fin hest. Kjemper alltid om trippel, det gjør han også her.   Mizar: God på sitt beste. Med overvekt og en hovknusning siden siste start, tror vi det kun er snakk om en premie. Ticmotor: To seire på to starter i år. Har gått flere gode løp på gresset, men er nok likevel en aning bedre på sandbanen.  Yorkshire Lad: Vant løpet i fjor. Har gode betingelser her, liker underlag og distanse. Vår favoritt.  Desert Rose: Veldig spennende treåring. Overvekt et minus, men det kan i hvert fall bli premie.  Northern Pal: Flink hest, som gjør sitt beste. Denne distansen er nok litt kort for at det skal være perfekt. Ticmosic: Ekspert på 1100 meter på sandbanen. Ingen kasteball her heller, det kan fort bli premie. Fighting Spirit: God norskfødt, som vant Lyches Minneløp i fjor. Vi tror det kan gå litt for fort for ham her. Galla Placidia: Enormt bra nest sist, litt svakere deretter. Bærer overvekt, og normalt blir det å kjempe om en premie mot denne ganske tøffe motstanden.

 

3.løp:

Intricate Talent: I fin fremgang. Kan kjempe om en premie, muligens trippel. Tiger for Two: Litt skuffende utvikling i fjor høst. I premiebildet, kanskje trippel.  Female Spring: Fin seier sist. Det er klart hardere i mot nå, kanskje trippel.  Bank of Burden: Trener bra og har vektmessig et fint løp. Bør kjempe i toppen. Magnificence: Har så langt ikke imponert. Vi tror hun som best må nøye seg med en mindre premie. Holly Golightly: Fin seier sist. Vi tror hun er med i fremste rekke. Zaphir: Flott løp i årsdebuten. Kan vinne tross toppvekt. Brand: Lovende hest. Trolig trenger han et par løp før han blir å regne med helt i toppen. Ishotthesheriff: Debut i totoløp. Trenger nok denne starten. Arakanishe: Kan kjempe om premie, neppe mer. Miss Klampenborg: Kan klare premie med sin lille vekt

 

4.løp:

Buckham: Dette er generalprøven før Dansk Derby. Blir nok ganske klar favoritt, vi tror han innfrir. Lady Morgana: Klart slått av vår favoritt i Danmark. God i fjor, bør være i trippelbildet.  Ferrozzo: Stor forbedring sist. En av fire som vi tror kjemper om trippelplass. Cromspring: I klar fremgang. Dog er motstanden hard, så vi tviler på om det kan bli noen mer enn den siste premien. High Desire: Jevnt bra, her ser motstanden litt vel tøff ut. Dutchess of Bogstad: Nyttig norskfødt, som nok møter noen som er litt for gode her. Aries: Fine prestasjoner, premiesjanse. Distant Beat: Har vunnet sine to starter. Skal normalt få problemer med å beseire Buckham.  Lord Rossmo: Går gode løp, men her blir det nok å kjempe om den siste premien.

 

5.løp:

Lista Lightning: Vrien å sette inn i løpet. De beste er så raske, at vi tror det blir tøft å hevde seg helt i toppen.  Bien Dicho: Har gått mange av sine beste løp i Sverige på sanden. Neppe rask nok mot de aller skarpeste. Risky Lady: Er en meget god sprinter, som viste form i siste start. Med helt i toppen, tror vi. Tatoosh: En veldig kapabel, men skjør hoppe. Har vist fart nok til å matche de beste, regnes tidlig. Cavorting: Har vunnet supersprint på banen. Ikke sjanseløs nå. Light the Fire: Er veldig rask. Bør være med i toppen.  Dooneq: Ganske rask, neppe rask nok til å følge de aller kjappeste. John Keats: Vi tror ikke han har fart nok til å følge disse lynraske sprinterne.  Medallic: Fin form, men vi tror ikke han er rask nok til å matche disse. Rapponghi: Har fått det beste sporet, bør tas med på gardering.

 

6.løp:

Tumaco: Ærlig og flink. Meget godt trippelobjekt. Hot Marta: God hoppe, som må være med fremme tidlig. Farlig hvis hun treffer med utgangstempoet. Prince Fasliyev: Møter nå hester han skal kunne hamle opp med. Bærer vekt godt, kjemper i toppen.  Egon: Også kapabel, ikke uten sjanse.  The One and Only: Gikk for hardt ut sist. Med et mer passende tempo, blir han farlig.  Archived: Skuffet sist. God på denne tiden I fjor, er ute på et formtall han skal håndtere.  Working Class Hero: Fikk det ikke helt til på en dårlig bane i Danmark sist. Meget god på sitt beste, skal ikke glemmes nå.  Lazy Lord: Fin type. Trolig er 1600 meter litt i korteste laget mot så hard motstand.  Artie Bucco: Vi tror dette er en fin distanse, god premiesjanse.

 

7.løp:

Get Over It: Beskjeden  årsdebut, trenger nok et løp til. Aragorn: God både på sand og gress. Fin sjanse. Delily: Flere gode løp på sandbanen. Skummel om hun går like bra på gresset.  Party Booster: Liker gresset. En av flere som kan overraske.  Mac Dalia: Har møtt bedre hester enn dette, men har også vært en del slått. Langt fra umulig. Aylar:  Er stort sett med i toppen hver gang nå. Har løpt bra på gress, må regnes. River Landing: Har gått sitt beste løp på sprint, vi garderer på mistanke.  Elusive Style: Ok i debuten, må ha en fin premie sjanse.  Westamericantiger: Bra i trening, viser lite i løp. Trenger nok et par løp til. Firefox: Flott form, rask fra start. Blander seg trolig inn i toppen. Pecoiquen: Har gått ned i distanse. En outsider på gresset.  Wood Hill: Dette tror vi er hans beste distanse. For første gang i år tror vi på en brukbar sjanse. Rilum: Treneren tror gress kan være et pluss. En av mange i et åpent løp. Decibel:  Vant lett sist. Er satt opp nokså mange kilo, men det behøver ikke stoppe her. The Shadow: Kan en del, med det begynner å bli en stund siden siste lyspunkt. I kveldens mest åpne løp er vi villige til å gi ham en sjanse.

 

8.løp:

Wonderful Bahare: Klart slått i årsdebuten, trenger trolig flere løp. Swedish Princess: Siste start i august i fjor. Behøver nok et løp. Great Gambo: Gikk litt for tidlig til front sist. Over denne distansen bør det være en bra sjanse. Cool Match: Er ujevn. God når han får løpet i front i rett tempo. Men han er ikke til å stole på.  Enmore: Vant sist, går bra også på sanden. Fin sjanse.  Ithica: Fikk ikke beholde tredjeplassen sist. Er nok med i trippelbildet på ny. Dasheena: Nesten ett år siden siste start. Trenger nok  løpet. Zen Cat: Formen virker litt fraværende. Vi velger å avvente. Carius: Flott form. Bra trippelkort.  Indian Pacific: Passende oppgave her, bør fikse en premie. Tom Fix: God på denne tiden i fjor. I trippelbildet. Lucky Lucioni: Vant et løp hvor han sto fint til sist torsdag. Trippelaktuell.