Omtaler av hestene til start torsdag 17. juni

Skrevet av Birger Christensen,  16.06.2010
Artikkelbilde
Desert Rally

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 17. juni.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Kjøp programmets V5 tips her. 

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 17. juni:

 

1.løp:

Steel Fantasy: Annen sist, men selskapet på Blommerød var ikke så hardt. Er jevn og har fin premiesjanse. Cool Match: Tet og svar opp så lenge det går later til å være den beste oppskriften. Kan vinne om han får opplegget. Red Dragon: Formen virker nokså fjern. Vi tror det blir tøft nå. Desert Fuse: Veldig fin form og god rytter. Kanskje er 2400 meter en bedre distanse, men god form oppveier det meste. Indian Pacific: Grei motstand, tror dette kan være et godt trippelbud. Tom Fix: Rytteren har vunnet på Tom Fix før. God i fjor, kanskje løsner det snart i år også. Sweet Pennie: Vant sist etter pause. Bør avgjort regnes i dette selskapet.

 

2.løp:

Arielle: Trenger temmelig sikkert flere løp. Brand: Har skuffet så langt. Kan helt sikkert mer enn vist, men vi velger å avvente. Woodland Music: Debuterer. Vi blir litt overrasket om han går til topps direkte. Get Over It: Har så langt ikke imponert. Premiekandidat.  Dream Keeper: Har ikke startet på evigheter. Trenger løpet.  Lili Marleen: Klart positiv sist. Meget fin sjanse på en trippelplass. Big Master: Brukbar i to maidenløp. Får premie, kanskje trippel. Dutchess of Bogstad: Vi aner en viss fremgang. Setter på blinkers. Trippelkort. Forever Fong: Det ser meget hardt ut, vi tror det blir for tøft. Chairman Stephen: Bra debut sist, helt klart en av dem som kan vinne.

 

3.løp:

Ed Hardy: Et par sterke innsatser som toåring. Kan trenge et løp etter ti måneders pause. Barham: Tross bunnvekt står han litt for hardt til. Liberty Cash: Jevnt bra. Et fint trippelbud.  Lord Devil: Har ikke startet siden januar, trolig trenger han et løp. Habenaria: Liten vekt, likevel tror vi det blir litt tøft. Merseyside Star: Flere brukbare løp i England. Mangelen på løp i år kan være et lite minus. Happy Larry: Har begynt karrieren bra. Synes han skal regnes.

 

4.løp:

Half Pint Bill: Ærlig type, gjør alltid sitt beste. Tøft å vinne, men han tar ganske sikkert en premie.  Prince Fasliyev: Bør være en trippelkandidat, men muligens er han best på sandbanen.  Egon: Møter her noen som normalt blir for sterke. Volo Cat: Møter eliten nesten hver gang. Om dette ikke er for kort, er det en fin trippelsjanse. Handsome Hawk: Skuffet sist på Jägersro. Er nok den som på kapasitet er nærmest vår favoritt.

Working Class Hero: Blinkers er spennende, men det skal normalt bli vrient med noe mer enn premie. Entangle: Fantastisk hoppe, som ikke gjør stort annet enn å vinne. Det tror vi at hun gjør også her.

 

 

5.løp:

Steve’s Champ: Står vektmessig fint til. Vinner ikke så ofte lengre, men er neppe langt unna her heller. Smokey Storm: God sprinter, som setter på blinkers. Motstanden er tøff, så vi tviler på noe mer enn premie. Emil: Strålende come back sist. Har gjort det skarpt på Øvrevoll før. Ta ham på alvor nå. Hansinger: Topphest i toppform, men også med toppvekt. Helt klart i striden. Massenzio: Flott årsdebut. Dette selskapet er enda tøffere, og vi blir overrasket om det blir ny triumf. Simian: Har nok en litt sterkere cv på sandbanen. Bør klare premie. Chicken Momo: Et stort?. På sitt beste fra i fjor vinner han, men så langt har han ikke vist 09-klasse.

Fair Flair: Flink hoppe, men vi tror hun møter overmakten. Latakia: Veldig god hoppe, som har slitt mye med skader. Skal passes fremover.

 

6.løp:

Livigno: Starter ikke.  Royal Hill: Kan bli først på Øvrevoll til 50 ganger på trippelen. Uhyre ærlig, med i striden. Desert Rally: Hadde en knallhard oppgave sist, var da meget god. Kan fort vinne.  Yorkshire Lad: Er også rask og i fin form. Skal regnes i det som ser ut som kveldens jevneste løp.  Evening Rose: Har gått gode gressløp, men er nok aningen bedre på sand. Likevel ikke uten sjanser.  Rapponghi: Spurtet flott sist på litt korte 900 meter. Kan fort hevde seg her nå som formen virker god. Mamazita: Årsdebut, det ser litt hardt ut. Risky Lady: Ble skviset i starten sist, god etterpå. Blir neppe noe tidlig valg, men vi advarer for at dette er en meget bra hest. Heureux: Veldig god hest. 1170 meter er muligens litt for kort for å være ideelt, sjanse likevel.  Dooneq: Bra hest, det ser litt tøft ut å gå helt til topps.  Faahem: Bra i årsdebuten, må være helt på topp for å vinne i dette selskapet.

 

7.løp:

Totte: Her går det unna. Vi tror ikke han er riktig rask nok til å følge de raskeste. Bit Noble: Fin form. Har ikke vunnet på lenge, kan være et godt trippelbud.  Lan Kwai Fong: Prøver ny distanse, kan få problem med å følge de kjappeste. Pannacotta: Treåring i fremgang, ikke langt unna nå.  Aaron’s Way: Vant i billig selskap, verre nå. Premiekandidat. Pinamar: Har så langt ikke vist så mye. Vi tror det blir vrient. Vamos Catalina: Rask som toåring, har ikke vist det samme etterpå. Motstanden er ikke verre enn at det kan være en liten sjanse. Decibel: Flott form. Vi tror at sandbanen er et pluss, kan vinne. La Reine du Bal: Dette virker å være for hardt.  Delily: Flott form, årets første seier kan være på gang. Aylar: 1100 meter på sandbanen er nok en liten livrett, strekes tidlig. The Shadow: God i fjor høst, i bildet om den formen dukker opp igjen.