Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 10. juni

09.06.2010
Artikkelbilde
Tiger For Two

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 10. juni.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner

og ønsker alle lykke til!

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 10. juni:

 

1.løp:

Romund: Har gått to brukbare hekkeløp og brukes også i feltritt. God premiesjanse, kan være i nærheten av trippel. Buenos Aires: Bra start på karrieren, har ikke fulgt opp. Ørliten outsider.  Gilmore: Bra i årsdebuten, god rytter. Ikke umulig. Moonhawk: Har vunnet over hekkene i England, siste start april 2009, men skal normalt kunne hevde seg her. Lazy Lord: God flatløper, regnes direkte. Zimon: Har en del erfaring over hekk, setter pris på alt regn som kommer. Kan virke litt entaktet, trippelbud. Milliondollarbaby: En start på hekk i fjor, trenger nok løpet.  Between Friends: Skal normalt få problemer mot så mange gode flatløpere. Premie?

 

2.løp:

Rebel Heart: Har ikke imponert, bør få det tøft.  Party Booster: Liker gress og ok distanse, fair sjanse her. Emperor: Et par gode løp på sand. Fin sjanse om han er like bra på gresset. Earthshine: Ok i Danmark  fredag, i premiebildet. Rainbow Barrel: Bra form, vi tror hun er langt fremme her.  Wolver: Vant dette løpet i fjor, da hadde han gått fem løp før, nå er det snakk om sesongens første start.  Fendi: Fin fremgang sist, om det går like bra på gresset, kan hun vinne. City of London: Bra rytter, svak form. Vi tror det blir tøft. Wattan: God på høsten i 2008. Den formen ser ut til å være vrien å reprodusere. Postcard: Har aldri vært på trippel, neppe her heller. Send an Invitation: Tre ok løp. Ser ut som et godt trippelkort, men er nok ikke så lett å vinne med.  Sweet and Line: Dyktig rytter, men hesten har så langt ikke imponert.

 

3.løp:

Diamondsandpearls: Er ganske rask, et litt spennende kort her selv med innersporet.

Solan: Formtallet virker litt høyt, det ser litt tøft ut. Juvenlini: Tre av tre seire på denne distansen. Langt fremme, kanskje aller først. Mac Dalia: Viste fin fart sist. Nå er det enda kortere, trolig bare en fordel. Giant Dragon: Fin seier i fjor, den formen er han ikke i nærheten av nå. Midnight Eagle: Vinner sjelden, men er ofte med i bildet. Trippel? Navigation: Er ganske rask. Ingen trippel på to år, kan han være i nærheten nå? Birdie: Ok come back etter lang pause. Dette kan være et long hot, men vi gir henne en liten sjanse. John Keats: Bra sist mot raske hester, ikke helt borte her. Elusive Style: Stod igjen mange lengderi starten sist, vinnersjanse om den biten av løpet går bedre.  Pannacotta: Kjapp hoppe, kan være en liten mulighet. Zavann Zaid: Går enkelte brukbare løp, dette er kanskje litt i korteste laget, tror vi. Cajun Star: To strake seire. Fint spor, men han er nå på et formtall han aldri har vært på før. Bør likevel regnes.

 

4.løp:

Chairman Stephen: Løfterik type, som debuterer. Trenger nok løpet, men skal passes allerede i debuten. Vestano: Møter nok noen som er litt for sterke her.  Lord Rossmo: Går på det jevne. Med i kampen om den siste premien.  Killiney: Er så vidt kapabel, at vi tror det kan bli en trippelplass her. So Trendy: Kjemper om en av de mindre premiene. Saint Sebastian: Første løp i Skandinavia. Bør være langt fremme her, kanskje største utfordrer til favoritten. Magnificence: Har så langt det lille ekstra. Premie? Arakanishe: I fremgang, en trippelkandidat. Verona Lad: Siste premien må være veldig bra. Tortuga: Trenger helt sikkert løpet. Frontino: I fremgang, ikke borte selv i trippelbildet. Tiger for Two: Flott avslutning sist, bør vinne dette.

 

5.løp:

Imperial Skylight: Var god sist, med i striden her. Westamericantiger: Forbedret sist, liten outsider.  Ingvild: Ikke så dum, men vi tror hun trenger et par løp til. Forward Planning: Bra i Malmø sist. Bør kjempe i toppen her. Diktat Queen: Ganske jevn, premie innen rekkevidde. The Cube: Står nok litt for hardt til denne gangen, om han i det hele tatt kommer seg inn i boksene. Chief Eric: Vinner svært sjelden. Her tror vi likevel på en meget god sjanse. Denne distansen anser vi å være perfekt.  Be Good Boss: Snakkhest i debuten, innfridde ikke da og vi tror han trenger flere løp i kroppen.  Sunceleb: Starter ikke. Phili Boy: Trenger flere løp. Home Straight: Formtallet kan virke litt høyt. Uansett er han en kandidat til trippelplass her.

 

6.løp:

Osorios Trial: Møter mange av de aller beste. Skal normalt måtte kjempe om den minste premien. Saddle the Storm: Har gått flere gode løp, kan være aktuell for en plass på trippelen. Reggae Dancer: Tapte klart for Boxing Day. På denne distansen skiller det trolig mindre. Giant Sandman: Trolig det beste norske kortet. Med i toppen. Hot Wing: I premiebildet, trolig for hardt å kjempe helt i toppen. Boxing Day: Imponerte lørdag med suveren seier. Klar sjanse. Dominant Fellow: Meget sterkt svensk kort. Har hatt en liten sårskade, men alt skal være bra nå.  Go Go Gadget: Imponerende debut. Kan dukke opp i trippelkampen. Major Calloway: God hest, men det er et lite minus at han aldri har løpt på Øvrevoll. Premie. Trinder: Får det tøft i dette ulvelaget.

 

7.løp:

Illusive Spirit: Brukbar Øvrevoll-debut. Vunnet i England, skal regnes her.  Nobel Runner: Starter ikke. Dalmeny: Ny eier og trener i år, har kapasitet, men neppe toppform. Vi avventer til vi ser noe mer.  Mind the Gap: Dette er bedre betingelser, skal tas på alvor her. Amazer: Har skuffet litt i år, men dette er mer riktig motstand og trives best på sanden. Skal med på bongene. William Hepburn: Har fått den jockeyen han trives best med. Vi anbefaler å streke.  Theoderich: Klart på gang, bør også regnes.  Premier Superstar: Personlig tror vi dette er for langt. Etter vår oppfatning en sprinter. Sportschau: Fin sesong i fjor, ikke umulig.

 

8.løp:

Ace a Classic: Er godt trent, plutselig kan det løsne.  Dzius: Det ser litt hardt ut, for formen virker litt borte. Timtaya: Litt på gang, premiesjanse.  Onkel Blaa: Fikk det rette løpet sist, vi synes det ser litt tøffere ut denne gang. Zen Cat: Imponerte sist. Står han distansen helt ut, kan det bli ny seier. Flying Falk: To av to så langt i år, ikke umulig at den tredje kan følge med.  Monfalcone: En del hester går ofte brukbart på flatt etter et hekkeløp. Vi tror han er i bildet. Vivat: De beste løpene i fjor kom akkurat på denne tiden. Vi aner at formen er rett rundt hjørnet.  Vallee de Bois: Treåring som prøver Derbydistansen før Dansk Derby 27. juni, dog på sandbanen. Kan gi oss et svar på hvor årgangen står.