Omtaler av hestene til start på Øvrevoll 1. juli

30.06.2010
Artikkelbilde
Go Go Gadget

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 1. juli.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Kjøp programmets V5 tips her. 

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 1. juli:

 

1.løp:

Precious Grace: Fireåring i debut. Kan klare trippel direkte. Lista Lightning: Trippelkandidat om ikke debutantene blir for tøffe. Go Go Gadget: Flott debut, dyktig også i Guineas. Vi tror på seier. Mountain Cougar: Meget spennende debut, som har hatt problemer. Er nok den som på kapasitet kan matche favoritten. Get Over It: Kjemper om en liten premie, neppe mer. Exenetos: Siste trippel om det klaffer, trolig bare premie.

 

2.løp:

Josey Wales: Startet ikke i fjor, god sist i come back. Vant sist han var på Øvrevoll for snart  to år siden. Regnes.  Lili Marleen: Er på gang, fine betingelser her. Ser ut til å like gress, og distansen er nok også bra. Soul Cat: Vant på Strømsholm. Ikke umulig i dette selskapet.  Lucky Lucioni: Vant et billig løp på Jägersro. Premie er fullt mulig. Rilum: Et stykke unna formen. Det ser litt tøft ut.  Bonne Geni: Rytteren har vunnet på denne hesten før. Kanskje litt i korteste laget. Carnet Apache: Vant på Klampenborg i mai. Overvekt reduserer muligheten.  Tahayab: Har ikke fått det til på lenge. Kan blinkers hjelpe? Imperial Skylight: Hest i flott form. Urutinert rytter. Skummel. Zafirah: Årsdebut, trenger trolig løpet. Ruinart: Lenge siden han har vist noe. Neppe mer enn premie. Firefox: Starter tett, men holder stilen. Farlig å utelate.  Sweet Soul Diva: Litt mye overvekt, det bør bli for tøft.  Shotgun Charlie: Har vunnet på Øvrevolls gress og sand. Fin form, i teten. Tom Fix: Formen på gang og god rytter. Dette er spillbart.

 

3.løp:

Royal Miswaki: Har gjort de fleste av sine sterke løp i Sverige. Taper ofte litt fra start, har neppe råd til det her. Caerus: Meget god hest i årsdebut. Bør regnes direkte. Latakia: Meget kapabel, men også veldig skjør. Har liten erfaring med sandbanen, men det er neppe noe stort problem.  Royal Hill: Dønn ærlig, er helt sikkert ikke langt unna her heller. Ticmosic: Elsker bane og underlag, god vinnersjanse nå. Ticmotor: Liker også disse betingelser. Formtall 84 er nok i grenseland for yteevnen.

 

4.løp:

City of London: Syv kilo overvekt, dette skal bli for tøft. Topper: 12-åring, som liker gress.  Monfalcone: Klarer distansen. Litt ujevn, men ikke ufarlig på sitt beste. Naja: Ser ut til å mangle sluttspeed, neppe mer enn premie. Ace a Classic: Sliter med å finne formen. Er nede på et formtall som gjør ham spennende. Cromspring: Står hver meter, så dette kan være en luring å ta på alvor. Buenos Aires: Det har ikke stemt på evigheter. Er egentlig ikke så dårlig, men vi vil gjerne se litt mer før vi gir tillit. Wood Top: Bedre i trening enn i løp. Setter på blinkers, men det spørs om det er tilstrekkelig. Harmony Hall: Liker gress, ikke uten sjanser. Vivat: Kom i form på denne tiden i fjor, med på gardering. Milliondollarbaby: Er best på gress og skal derfor passes. Timtaya: Mye vekt å bære for en hoppe. Men formen er stigende, og da kan hun ikke regnes bort. Head Above Clouds: Jevn og stø, løpets beste trippelkort. Pilgrim: Har manglet tur, er flere ganger blitt grovt hindret. Skal ikke regnes bort.

 

 

 

 

 

 

5.løp:

Half Pint Bill:

En av de ærligste hestene vi kjenner til. Møter noen ganger for tøff motstand, mot disse er han nok i bildet.  The One and Only: Høy kapasitet. Har ikke fått klaff I år, men han skal passes. Egon: Har en fin cv fra Sverige, premiesjanse i et åpent løp. Archived: Vant med overvekt, er derfor ikke så mye tøffere ute nå. I trippelbildet i et løp hvor det skiller lite. Tumaco: Enormt  jevn. Har ikke vunnet så mye på Øvrevoll, kanskje det er turen nå.  Yorkshire Lad: Liker gress. 1600 meter i dette selskapet er nok i grenseland. Desert Rally: Strålende sesong så langt i år. Formtallet er muligens omtrent der det stopper, men det kan også være litt til å gå på. Fair Flair: Har vært ute mot eliten på tøffe vilkår. Har vunnet på denne distansen, selv om et litt kortere løp nok er å foretrekke. OBS! Rapponghi: Holder stilen, er helt sikkert ikke langt unna der det skjer. Gipsy Hall: I fjor best på sand i Sverige, sist god på gress i Norge. Kanskje går det litt for fort her. Illusive Spirit: Fint tilskudd. Vrien å vurdere, vi synes motstanden er knallhard og tror ikke på mer enn premie. Lazy Lord: Overrasket sist på denne distansen. Med det løpet i minne, kan vi ikke tro på annet enn ny sjanse.

 

6.løp:

Orson: Litt forbedret sist. Vi tror han trenger flere løp. Hattan: Har aldri vært på trippel, det ser litt tøft ut også her. Zirkon: Har holdt brukbart følge i et par løp, premiesjanse. Party Booster: Liker gress, ikke borte på distansen. Regnes. Lan Kwai Fong: Forbedret sist på for korte 900 meter. Så ut til å like gresset, klar utfordrer her. Wonderful Bahare: Har så langt ikke vært på trippel, statistikken holder trolig i seg. Lucky Flight: Ett godt løp i fjor, ellers lite å vise til. Vi venter. Postcard: Kom ut i sitt rette selskap sist. Det er ikke så mye verre nå, så vi venter en god plassering.  Send an Invitation: Har virket treg i sine siste starter. Kan banens champion få fart på ham?  Sweet and Line: Har heller aldri vært på trippel. Det kan nærme seg, men vi tror ikke på mer enn premie. Jim Beam: Skrellseier i fjor. God i Danmark, må regnes her. La Reine du Bal: En av seks hester i feltet som aldri har vært på trippel. Litt forbedret nest sist, men det skal større fremgang til for å vinne her. Lagoa do Pau: Brukbar form, bør kunne være med et stykke fremme i dette feltet. Hakuna Matata: Overrasket som annen sist. Med en liknende prestasjon, blir det plass i toppen nå. Fendi: To strake seire. Med formen i senit kan det fort bli en god premie, men vi tviler litt på om det blir tre strake.

 

7.løp:

Bit Noble: 12-åring som går på det jevne. Kan klare premie. Habenaria: Forbedret sist, verdt litt oppmerksomhet. Valparaiso: Passende distanse, med i bildet. Mac Dalia: Fin seier sist. Står muligens ikke fullt ut denne distansen, men regnes på sin store fart. Most Wanted: Dette tror vi kan være litt i korteste laget. Taper han ikke for mye før oppløpet, kan han bli skummel. Cajun Star: Flott sesong så langt, absolutt ikke ufarlig. Enmore: I grenseland til å være litt kort. Har dog vunnet på kort distanse før, så umulig er det ikke. Aylar: Ørlite bedre på sandbanen, dog ikke uten sjanse. Home Straight: I fremgang, møter litt enklere motstand enn han pleier. Westamericantiger: Jockeyforsterket og på vei mot form. Kan bli første treåring som slår de eldre i handiacapløp i år.  High Desire: Ser ut til å mangle litt speed, neppe mer enn premie.  Aaron’s Way: To seire i år, den tredje behøver ikke være så langt unna, selv om hun nå står hardere til.  Delily: Har ikke vunnet i år, men flere fine plasseringer. Kandidat til trippel.  Requested: Må komme frem tidlig fra utvendig spor. Det ser litt hardt ut. Totte: Seks kilo overvekt og tøff motstand. For tøff, tror vi.