Seier til Wattan

18.07.2010
Artikkelbilde

Wattan sørget for den eneste norske seieren i Gøteborg søndag. Ridd av Kjetil Kjær og trent av pappa Petter ble det 13 500 svenske kroner for seieren.

Gøteborgs Sommar-handicap var hovedoppslaget. Vinner ble Come on Deer (Fredrik Reuterskiold/Valmir de Azeredo), mens Gipsy Hall (Marit Nygård/Manuel Santos) klarte en fin annenplass to lengder bak. For annenplassen fikk Gipsy Hall 25 000 svenske kroner.

Øvrige norske hester som klarte en trippel i Gøteborg søndag, var Bonne Geni (Cathrine Slettemark/Valmir de Azeredo) og Vivat (Nils Petter Bogen/Manuel Santos. De to ble annen og tredje, hode og hals bak vinneren Windhover.

 

Seier til Valparaiso

Norskeide Valparaiso gikk til topps på Täby lørdag kveld. Pia Høiom trener, og Anne Pilroth red et fint løp på vallaken. Mette Kjelsli sørget også for norsk seier i amatørløpet med My Alibi, selv om intervjuet fortalte at hun har vært en stund i Sverige nå.

Treårige Boxing Day (Rafael Schistl) hadde et gaveløp. Han vant da også i suveren stil, og om en måned får vi nok se den Bent Olsen-trente hingsten i Norsk Derby. God var også Cattlemans Clipper, som er klart best på gress. Det blir to lørdagskvelder til med V65, den første på Jägersro.

 

Tre til Lennart

Lennart Hammer-Hansen viste lørdag på Klampenborg at formen holder i seg. Tre strake seire på Dan Silcastar, Head Above Clouds og River Boat gjorde ham til dagens mann. Hovedløpet ble vunnet av Finn Ind Again (Inge Mette Dejgaard/Cathrine Weilby) foran Øvrevoll-kjenningen Volo Cat, som ga ni kilo til vinneren.