Programtips torsdag 22. juli kl 18.00

18.07.2010
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 22. juli kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1170 GRESS

Berta Isabel imponerte i kvalifiseringsløpet. Det gjorde også Miss Clodia, og vi tror på en duell mellom disse. Også Genuine Girl var bra i sin første opptreden og ser ut til å være det beste trippelkortet av de øvrige.

 

 Tips:

7 Berta Isabel – 4 Miss Clodia – 1 Ariann

Outs: 2 Genuine Girl

 

2.LØP –  NOARK VANDREPOKAL – 2400 GRESS

Carius har hatt en flott sesong så langt. Har som regel en fin spurt å by på, og det avgjør vårt vinnertips. Desert Fuse er ofte høyt oppe, et godt trippelobjekt. Topper er ingen ungdom lengre, men 2400 meter på gresset er noe han liker. Dessuten er stallhestene i knallorden. Wood Top har vist fremgang med blinkers, første seieren begynner å nærme seg.

 

Tips:

8 Carius – 2 Desert Fuse – 1 Wood Top

Outs: 6 Topper

 

3.LØP –  V5A-1 – PINE SKI LADY LØP – 2400 GRESS

Et stayerløp med veldig mange hester i fin form. Vamp gikk bra i Michelets Minneløp torsdag og får et knepent tips. Beluga har hatt luftveisproblemer, har egentlig høy kapasitet. Winner by an Inch vant med ”halve oppløpet” sist på Täby, og Flying Falk ser ut til å holde sin fine form. Aladar var knallgod som treåring, men det begynner å bli en god stund siden. For oss et løp som krever en del streker på V5-kupongen.

 

Tips:

11 Vamp – 6 Beluga – 5 Flying Falk

Outs: 7 Winner by an Inch

 

4.LØP –  V5A-2 - NORSK RIKSTOTOS 3-ÅRSLØP – 1170 GRESS

Til å være et løp med faste vekter, er det jevnere enn slike løp pleier å være. Likevel prøver vi med en singelstrek. Zaphir dro alt for hardt unna på en for lang distanse

sist. Gangen før var han god toer bak en dyktig sprinter på Täby. Merseyside Star møtte for gode hester sist, nå er selskapet mer passende. Desert Rose er rask, og Female Spring har en grei oppgave foran seg. Agent Boo bør vurderes om man vil gardere relativt bredt.

 

Tips:

10 Zaphir – 3 Merseyside Star – 9 Female Spring

Outs: 5 Desert Rose

 

5.LØP –  V5A-3 – MORTEN OG TORVALD KLAVENESS’ MINNELØP (L) – 1600 GRESS

Vår og sikkert mange andres banker blir Entangle. Hun viser ingen svakhetstegn, og vi tror hun er på vei mot en ny storløpsseier. Sydney vant løpet i fjor og er sikkert langt fremme også nå. Slo Theatrical Award for ett år siden, så Sydney kan mye på sitt beste. Vi tror duoen La Zona og Grafitti kjemper om den siste trippelplassen. Kanskje kan også treårige Tears Go By legge inn et bud?

 

Tips:

1 Entangle – 5 Sydney – 7 Grafitti

Outs: 8 La Zona

 

6.LØP – V5A-4 – DD-1 – PATOCK’S PRIDE LØP – 1600 GRESS

Et litt merkelig løp. De som står best til, har stort sett ingen form å vise til. Vi prøver med Rainbow Barrel, som er ganske bra inne i løpet og dessuten har brukbar form. Treåringene Rambo’s Cinderella og Arielle møter flere klasser enklere selskap enn de pleier, se opp for disse. Wonderful Bahare viste fin fremgang sist, kanskje er denne distansen enda mer passende?

 

Tips:

2 Rainbow Barrel – 8 Rambo’s Cinderella – 6 Wonderful Bahare

Outs: 1 Arielle

 

7.LØP – V5A-5 – DD-2 – SKANDINAVISK MESTERSKAP FOR 3-ÅRINGER – 1800 GRESS

Søren Jensen kommer opp med en sterk duo. High Flyer har kun tre starter bak seg i livet, men har vært imponerende. Også Dantolini regnes tidlig. Det kan være et minus at de ikke kjenner Øvrevoll, det har felt favoritter før. Larchmont skal også regnes, vant lett i enkelt selskap sist på Täby. Holly Golightly spurtet flott sist på Täby, Whatasurprise var dyktig i Dansk Derby, og Ferrozzo kan mye når alt stemmer.

 

Tips:

11 High Flyer – 1 Dantolini – 4 Whatasurprise

Outs: 6 Holly Golightly

 

 

8.LØP – NOVISELØP – 1980 GRESS

Mountain Cougar har levert to fine innsatser så langt i karrieren. Bør kunne beseire disse konkurrentene. Salute, Naja og Harmony Hall har ok betingelser. Også So Trendy og Most Wanted kan være i trippelbildet.

 

Tips:

3 Mountain Cougar -  7 Salute  - 5 Harmony Hall

Outs: 1 Naja

 

 

 

V5-forslag 504 rekker:

 

1.avd: Alle 12

2.avd: 10 Zaphir

3.avd: 1 Entangle

4.avd: 2-8-1-6-7-10

5avd: 11-1-6-4-10-9-3