Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag 29. juli kl 18.00

25.07.2010
Artikkelbilde
Bank Of Burden

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 29. juli kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NOARKS SPRINT CUP – 900 GRESS

En krevende start på løpsdagen. Det er aldri noe minus å stå utvendig når det er 900 meter på gresset. Vinnertipset går til Extreme North. Fin form, bra spor og en god rytter avgjør valget. Wattan har to strake, prøver seg kanskje helt inne ved railen.

 

Tips:

13 Extreme North – 14 Welsh Dragon – 15 Bit Noble

Outs: 1 Wattan

 

2.LØP –  QUEST FOR FIRE LØP – 2830 GRESS

Sweet and Line var glimrende sist. Den ekstra distansen ser ikke ut til å være noe minus. Emperor nærmet seg noe på slutten sist uten å kunne skremme vår favoritt. Et godt trippelbud. Pisaq og Billsson har vist at de fikser distansen, det kan være et pluss i dette selskapet.

 

Tips:

8 Sweet and Line – 1 Emperor – 7 Billsson

Outs: 11 Pisaq

 

3.LØP –  V5A-1 – SUBARU DERBY TRIAL – 2160 GRESS

Bank of Burden er en hest vi har sansen for. To suverene seire i år, og vi tror ikke han taper i Derby Trial heller. Diamool har fire annenplasser på fire forsøk, selv om han hadde seieren i Dansk Derby et par uker. Ny annenplass nå? Go Go Gadget er stallkamerat med favoritten og ikke så mye dårligere. Klar trippelsjanse. Det har også Osorios Trial, som hele tiden går fine løp.

 

Tips:

3 Bank of Burden – 2 Diamool – 7 Osorios Trial

Outs: 8 Go Go Gadget

 

4.LØP –  V5A-2 – QUIRT LØP – 2160 GRESS

Et meget åpent løp. Lazy Lord har gått to fine løp på denne distansen, vant på denne dagen i fjor på tung bane. Tåler at det regner litt, som noen meteorologer er inne på. Noen av hestene skuffet for to uker siden på tungt underlag, men det var kanskje like mye distansen som bød på problemer. Vi gir Mekong en ny sjanse, har vunnet på 1600 meter før. Ellers er Illusive Spirit et spennende objekt, tre kilo bedre ute enn sist han møtte Lazy Lord. Gilbertian har gode løp bak seg i Danmark, får plass på linjen.

 

Tips:

9 Lazy Lord – 5 Mekong – 6 Gilbertian

Outs: 1 Illusive Spirit

 

5.LØP –  V5A-3 – NORSK RIKSTOTO CUP – GRUNN MILE - 1600 GRESS

Trioen Tahayab, Party Booster og Tom Fix utgjorde trippelen i siste møte. Vi er litt inne på at de tre vil være langt fremme også her. Richelle er selvsagt også en mulighet etter seieren sist, men det kan virke som om hun er best på lavere vekter. Også Valparaiso vant sist, men han er nok et hakk bedre på sandbanen.

 

Tips:

1 Tahayab – 15 Party Booster – 12 Richelle

Outs: 14 Tom Fix

 

6.LØP – V5A-4 – DD-1 – POLAR CUP (GR 3) – 1370 GRESS

Polar Cup er blitt et strålende løp. Vi satser på Chicken Momo, som har hatt en positiv utvikling i hele år. Vinneren fra 2008, Steve’s Champ, er en av de hardeste utfordrerne, særlig om banen ikke blir for tung. Hansinger er alltid å regne med, knallgod sist med fire kilo mer enn Steve’s Champ. Det blir spennende å se Alyshakeys. Formtallet på 86 stammer fra løp over 1600 meter, på sprint tror vi tallet kan være betydelig høyere. Indomito tror vi blir beste utlending, hvor høyt det rekker er ikke så lett å spå. Etter å ha tippet Heureux to ganger, står vi over denne gangen. Han går neppe noe dårlig løp, men på likevekt med så mange kanoner skal det bli litt tøft.

 

Tips:

7 Chicken Momo – 13 Hansinger – 5 Alyshakeys

Outs: 3 Steve’s Champ

 

 

7.LØP – V5A-5 – DD-2 – NORSK RIKSTOTO CUP – BRONSE SPRINT - 1170 GRESS

Merseyside Star vant sist, har ikke fått tillegget for den seieren. Evening Rose spurter alltid bra, den første årsseieren er ikke langt unna. Bello Secondo er i form, distansen tror vi er ok. Vi nøyer oss med denne trioen, men det er ikke så mye som skiller disse fra de øvrige.

 

Tips:

13 Merseyside Star – 11 Evening Rose – 3 Cajun Star

Outs: 2 Bello Secondo

 

8.LØP – MAIDENLØP – 1170 GRESS

Dette tror vi blir et oppgjør mellom Ed Hardy og Recession Racer. Noble Knight er en god kandidat til den siste trippelplassen, kanskje får han kamp om den plassen av Westamericantiger.

 

Tips:

11 Ed Hardy – 6 Recession Racer - 3 Westamericantiger

Outs: 8 Noble Knight

 

 

 

 

 

 

 

 

V5-forslag 594 rekker:

 

1.avd: 3 Bank of Burden

2.avd: Alle 11

3.avd: 1-15-14

4.avd: 7-13-3-5-6-10

5avd: 13-11-2